Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

New Version 1.2.5

  • Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    1.2.5
    * Added title length settings
    * Added noindex
    * Fixed a bug with the static home page
    * Add an option to disable seo meta boxes in post and pages
    * Fixed the Plugin seo section, it was broken in 3.0

    please test and report bugs :-)

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 26 total)
  • Avatar of Anton
    Anton
    Participant

    @antonrsa

    @Svenl77 Activated but got these errors on the dashboard: http://pastebin.com/iGXUME1j

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    Hi @Anton, I have the same error, but this missing files are there. please have a look…
    http://plugins.trac.wordpress.org/browser/seo-for-buddypress/
    This looks for me like a subversion problem.
    What can I do?

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    @Anton Delete the plugin and install it again, should be fine! :)

    Avatar of GUAP
    GUAP
    Participant

    @gearupandplay

    Does this plugin work for SEO on individual photos uploaded to buddypress album+? Like would it somehow display the photo title?

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    I’m not sure, Version: 0.1.7 does not work with WP 3.0 as far as I know.
    I will wait for the new version, and add support.

    Avatar of Anton
    Anton
    Participant

    @antonrsa

    Thanks @Svenl77

    Works now! Will start testing it.

    Avatar of Anton
    Anton
    Participant

    @antonrsa

    %%componentname%% doesn’t get the group name. I’ve change the group name component. Could that be the reason?

    Avatar of guigoz
    guigoz
    Member

    @guigoz

    @Svenl77

    I have the same probleme, %%componentname%% does not return the group name on a group home page title. As @Antonrsa, I’ve changed group component name and slug.

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    will test this tomorrow, thanks for reporting

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    @Anton, @quiqoz, I have tested it, and yes, it’s the `define( ‘BP_GROUPS_SLUG’, ‘new_name’ );`. if you change it, the $bp variable still has a component groups, but if you ask for the current component, it gives you the new component slug.

    current_component: new_name

    In the backend I offer seo optimization based on the components from $bp->[component].
    In the front-end I print the meta of the active page according to the $bp->current_component

    because these two are different, we do not get the %%componentname%%

    I will try to fix it in the next days with a new version. But I feel like it’s a Buddypress bug… ? Will check this deeper

    Avatar of guigoz
    guigoz
    Member

    @guigoz

    @Svenl77

    Thanks. But before the version 1.2.5 of your plugin, it worked fine with custom slug.

    Avatar of Anton
    Anton
    Participant

    @antonrsa

    Thanks @svenl77

    Avatar of afritech
    afritech
    Participant

    @afritech

    Same problem. %%componentname%% doesn’t work for groups.

    Great addition for the meta description for the home page. Loved it.

    Great plugin.

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    @guigoz I have a question, did it work for you with buddypress version 1.2.5.2 ?

    thanks sven

    Edit: I tested it with buddypress 1.2.5.2 and the seo … 1.2.4 beta. It’s not working in this version either. Do you use an older buddypress version?

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    @svenl77 I have WP 3.0.1 and BP 1.2.5.2 since 2 weeks and I have updated your plugin at same time. So, I can’t tell you if your plugin release before 1.2.5 works with BP 1.2.5.2.

    *EDIT

    When it worked, I was using BP SEO 1.2.4 beta with BP 1.2.4.1 and WPMU 2.9.2

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    @guigoz thanks ;)

    @svenl77 You’re welcome. I can make some test if you want.

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    Hi @All, I had to make many changes. Took me much more time to fix as I thought…
    Also I needed to build an update script, to move all the data to the new naming system.

    I hope all is done correctly, but with so many changes, I do not want to check it in as a new version, before we did a proper testing.

    Looking for some people, to do some testing and report the bugs.
    Here is the new version: http://sven-lehnert.de/download/seo-for-buddypress.zip

    Have fun!

    Cool. I’ll do some test this WE.

    @svenl77

    I’ve tested overwriting existing files : doesn’t work
    I’ve tested new install of SEO for BP : doesn’t work

    It wired because it doesn’t work on each group homepage, but it works with Jet Event System on each event page. This plugin use custom slug in admin panel.

    I think content of “admin” folder is missing on your update..

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    This should be a subversion problem. Try again in a few minutes

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    I’ve tested overwriting existing files : doesn’t work
    I’ve tested new install of SEO for BP : doesn’t work

    It wired because it doesn’t work on each group homepage, but it works with Jet Event System on each event page. This plugin use custom slug in admin panel.

    Sorry, but I do not understand this, could you explain more clearly, please?

    %%componentname%% doesn’t work on group page

    I have deleted the plugin and install new version : %%componentname%% doesn’t work on group page

    I you want, I can give you full acces to my test site by email (coulon.guillaume -at- gmail dot com)

    Excuse my english !

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 26 total)

You must be logged in to reply to this topic.