Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

No List icons next to wire/activity

  • Avatar of Vito687
    vito687
    Participant

    @vito687

    I just noticed my activity is not styled with the custom bullet images provided in bp, I am using a customized theme but have not changed the wire and activity styles any ideas?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    The bullet images that show up in the activity stream are background images that live in the home theme’s /images directory. They are defined in the /css/base.css file. If your theme doesn’t define them in css or they aren’t located in /themes/<your theme>/images then they won’t appear.

    Talk to your theme author.

    Avatar of Vito687
    vito687
    Participant

    @vito687

    I am the theme author well editor, as it is a extremely edited buddy press member theme , thanks ill check the base css, I dont remember changing that but maybe I did? It weird though that the \”site activity\” list images appear just fine its just within the members page,

    Avatar of Vito687
    vito687
    Participant

    @vito687

    Well, it was not a css issue burt it was actually another issue with the latest trunk this file in the loader was not working

    /* Activity Streams */

    if ( function_exists(‘bp_activity_user_install’) && file_exists(‘activity.css’) )

    echo “@import url(activity.css);\n”;

    because it appears there is no function named that…

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    Now that you mentioned what theme you are having problems with it might be easier to help. Now I get to guess what file that code lives in and what version bp you are using.

    Avatar of Vito687
    vito687
    Participant

    @vito687

    you dont have to guess, I said within the loader sorry I didnt say.php but its the loader.php file for your info, However, I don’t appreciate the sarcasm…

    what version bp you are using

    ?

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    That fn ‘bp_activity_user_install’ doesn’t exist in the latest core trunk. bp no longer uses individual activity tables for each user so the call fails. I’m guessing you are mixing recent core and an older version of the member theme code.

    It wasn’t scarasm per se, it was a complaint. It takes time to hunt down issues. Especially on previous versions of bp. It helps for you to be specific and informative.

    Anyway, I think you are going to continue to have problems like this with an older version of the member theme as your code base. The member theme reflects changes in the core and there have been plenty.

    Avatar of Vito687
    vito687
    Participant

    @vito687

    that was very helpful thankyou, I downloaded the latest trunk and that is what Im using as the base of my theme, quite odd, originally I had to link the directory css as well within the loader.php, oh wait now that I think about it, I used andys instuctions for upgrading which suggested to upload just the new “functions.php” and “header.php” so should I just use the whole new trunk theme and copy my css over? I just like to get input from more than one source to troubleshoot to start off and dont like to claim it as one specific issue and end the discuttion. thanks again Ill be more specific in the future

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    I don’t know the nature of your theme customization. I’d install the entire member theme and take a look at the differences between the current theme and your mods.

    I don’t have much experience with the themes. When you find that you need help with that area I know that others have been modifying and creating new member themes. I’m sure they can help out with specific issues.

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    It might be useful to start a new topic for any theme specific issues. The title of this one doesn’t lead anyone to know that it’s a theme issue.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘No List icons next to wire/activity’ is closed to new replies.