Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Not all posts display in site wide ‘Recent Blog Posts’

  • Hi,

    Title explains it all. Only the posts from certain blogs are displayed on the home page. Posts from other authors are missing.

    I’ve experienced this issue before, can anyone help?

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • i believe that this has been answered several times.

    However, it is probably because those blogs are private.

    Buddypress currently creates blogs as private………last check with apeatling…….it is a bug that should be resolved…….sometime.

    I’ve also noticed that for certain users who do have blogs, in their Profile it says ‘hasn’t created any blogs yet’

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    I remember reading the SVN logs about the ‘private blogs’ issue. That has been fixed. r633+ should be ok now.

    I have the same problem. I just updated my Buddypress with r658 and the problem is still there.

    How to make a blog to be a public blog? (remove the private attribute of a blog)

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    @punkky Well, I think you’ll still need to go in the existing blogs and make them public. The ‘privateness’ of your blogs is determined, from bp’s perspective in this particular case, by the Settings > Privacy toggle. I think, if I remember correctly, if this is Friday. That would be the only place.

    I gotta go fix my group forums. I’m just avoiding the issue by talking on the forums. If I play around in the forums long enough my site will see the error of it’s ways and fix itself right?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.