Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

On SubDomain Blogs – SOME Avatars Not Displaying

  • Avatar of Brian Bowman
    Brian Bowman
    Participant

    @topracer

    On my primary blog ( http://jobs.localjobs.com ) you can click on Members and see the avatars for the site; however, if I go to one of the other sites….some of these same avatars are NOT showing up at all. Just a placeholder image with a “?” in the middle of the box.

    Can anyone advise why this might be happening?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Initially, I thought it could have been cause by missing lines in .htaccess file, but since you have post images showing up in your subdomain blogs, I would double-check if code needs to be updated in your premium theme. Contact theme author for support.

    Avatar of teebes
    teebes
    Participant

    @teebes

    Hmm, now that you mention it I’m seeing the same thing on my subdomain blogs (using a rev of 2010 theme on subblogs, wih bp-default/minor child customizations on my main site). Gravatars still show up, but not user defined avatars. My most notable change as of late has been BP 1.2.6.

    @topracer, what bp rev are you running?

    Avatar of Brian Bowman
    Brian Bowman
    Participant

    @topracer

    I’m running BP 1.2.6 – and I’ve found a few threads – namely that the changes in that ver are affecting things like avatar images and double “Frienship Request” buttons (among others). This seems to be on a theme-by-theme basis. You’ll need to get an update of your theme which should fix the problems….. Im using some from WPMUDev.com and they expect to have the theme updates out shortly.

    Avatar of teebes
    teebes
    Participant

    @teebes

    I’m seeing this issue within the Admin Bar on my sub-domains, too. I don’t think it’s that related to the sub-themes. The source for the avatar has changed from ‘/wp-content/uploads/avatars/…’ to ‘/files/avatars/…’. Hopefully it’s a just a bug.

    Can anyone with 1.2.6 knowledge comment on this? What is this new path structure? Bug?

    Avatar of Brian Bowman
    Brian Bowman
    Participant

    @topracer

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.