Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Page doesn’t load properly

  • Avatar of footybible
    footybible
    Participant

    @footybible

    @boonebgorges

    Hi Boone. Since upgrading to BP 1.2.6 my invite anyone page is behaving inconsistently. With the default theme it works fine but with my slightly modified theme, when the link is first clicked it displays strangely. The wp-admin bar doesn’t display, the send invites button doesn’t display and there is a whacking great chunk of code in the custom text box:

    http://pastebin.com/kJA4RyKG

    I can’t see any javascript errors and I’m quite stumped as I have changed very little from BP-default. Has anyone else had this problem? Thanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    I have no idea. That Javascript stuff is worrisome. Have you looked at this? http://blog.zoiah.net/?p=14

    Do you have a link to the page itself?

    Avatar of footybible
    footybible
    Participant

    @footybible

    Ah ok that link is interesting- I am using a usb modem, with mobile internet, at the moment and it does suppress bandwidth, so it could well be related to that.

    I’ll try viewing it with a normal connection and see if that avoids the problem – if not i’ll get back to you with a link.

    Cheers Boone.

    Avatar of footybible
    footybible
    Participant

    @footybible

    Hi Boone, I’ve been unable to reproduce that error with a standard connection so i think that was it – cheers for poitning me to that link, much appreciated.

    If you still want to check it out for yourself the link is http://www.yesnoflow.com

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.