Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Pesky [p] [/p] tags showing on homepage?

  • Hi,

    We’ve looked at this in deatail but cant find out why we have [p] tags showing around our quotes on the homepage at http://a4uindia.in/

    Has anyone encountered this before?

    Matt

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of Tadziz
    Tadziz
    Participant

    @tadziz

    i have the same problem :/

    same issue in my case ! :(

    I spoke to apeatling about this yesterday and he told me it is a known issue and he plans to fix.

    ahh great – look forward to the resolution as it looks a little unsightly! Thanks :)

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Upgrade to BuddyPress 1.0.2, and read this post: http://buddypress.org/blog/news/buddypress-102/#comment-1173.

    It will not correct any existing items in your Site Wide Activity, but new items will be fixed.

    Avatar of Tracedef
    tracedef
    Participant

    @tracedef

    EDIT: Fixed by: upgrading taking the following from the buddypress download – /buddypress/bp-forums/bbpress-plugins/buddypress-enable.php moving to bbPress plugin folder and overwrite the existing one.

    I’m on 1.0.2 and still have the issue on the home page, but it is limited to Group Forum posts that are listed. The group forum posts themselves also have them, while the posts that show in BBPress do not ….

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Thanks for that Tracedef!

    I forgot to upgrade the Buddypress Support plugin in bbPress as well! *bangs head on table*.

    The thing that threw me off was the version number of the BuddyPress bbPress plugin; it was the same as in BP 1.0.1, so I thought I didn’t need to upgrade!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.