Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Possible issue with latest release 0.1.1

  • Avatar of Paul
    Paul
    Participant

    @paulbuddypress

    I had a problem when I had installed the “buddypress moderation” plugin. Once activated, the admin screen was blank never to return unless I disable all the plugins and reactivate them one by one.

    To ensure that the problem was not one of the other plugins, I installed a new wp/bp even using new db. Installing (via wizard) “bp moderation” was fine until I activated it — then got same behavior as before. [using latest wp & bp]

    Is there something I am missing? All the admin screens disappear (go blank) (anything under …/wp-admin) once “bp moderation” is activated.

    Thank you in advance

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of Rafael Matos
    Rafael Matos
    Participant

    @rafaelsm

    When I installed the plugin, there was some php erros in my screen. Basically because I’m running on php5 and the code is oriented to php4. I have fixed the erros and it’s running fine now.
    If you want I can send to you the file I fixed

    Avatar of Enrico
    Enrico
    Participant

    @sulley

    I have this error displayed:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public_html/…./wp-content/plugins/bp-moderation/classes/bpModDefaultContentTypes.php on line 422
    Is it the same? Any fix for it?
    Thanks.

    Avatar of Rafael Matos
    Rafael Matos
    Participant

    @rafaelsm

    It’s not the same, I don’t know a real fix for that, but you could comment that entire block(the if and the foreach) and see what happen.

    But I actualy give up on this plugin and created one by myself… this one doesn’t work on the back-end (admin actions like delete/ignore the flagged post doesn’t do a thing)

    Avatar of mrjarbenne
    mrjarbenne
    Participant

    @mrjarbenne

    @sulley @francescolaffi I’m getting the same issue. The error only seems to be popping up in hidden groups, right above the “flag this group as inappropriate” text.

    wp-content/plugins/bp-moderation/classes/bpModDefaultContentTypes.php on line 422

    Avatar of francescolaffi
    francescolaffi
    Participant

    @francescolaffi

    looking in the foreach error in hidden groups.

    for other errors you need at least to say the specs of your server, how to reproduce them and any error you see, thanks

    Avatar of mrjarbenne
    mrjarbenne
    Participant

    @mrjarbenne

    thanks @francescolaffi. I’m using a number of hidden groups, and my group moderators are asking questions. I really want to keep the plugin active. Can I help by providing any other info?

    Avatar of francescolaffi
    francescolaffi
    Participant

    @francescolaffi

    @mrjarbenne do you still have that problem with 0.1.2?

    Avatar of mrjarbenne
    mrjarbenne
    Participant

    @mrjarbenne

    Nope. You’ve fixed it. @francescolaffi

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.