Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Post Date/Time feedback loop (activity/p/1/)

  • Profile photo of sonic1243
    sonic1243
    Participant

    @sonic1243

    Hi all, I’ve got a test BP install running to iron out bugs .. from the very beginning I get a feedback loop when clicking on a certain date/time:

    So where it says “Admin posted an update 1 minute ago“,
    if I click the link where I’ve made bold text above, it feeds back like this:
    /activity/p/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/activity/1/ has resulted in too many redirects.
    (That was obviously: members/admin/activity/1)

    But “members/admin/activity/77″ WORKS without a loop?!

    Any idea what’s going on? TY ….

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Profile photo of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    How to you made your link bold ?Is it hardcoded in your custom file ?

    Perhaps you forgot a quote or something like this in your code ?

    Aside, do you work with a child theme ? Because if you don’t, you haven’t finish ironing :D

    Profile photo of sonic1243
    sonic1243
    Participant

    @sonic1243

    lol no, I made it bold for the purpose of this thread!
    I’m making my own themes from scratch, I’m an experienced html/css coder.
    But for the purpose of bug fixing I have a test site running the default BuddyPress theme.

    Though actually I think its my error to post this, it seams to be directly connected to a problem with BuddyPress Default Data (see my unanswered support request here) .. this loop only occurs when there is a connection to one of those broken inputs. Apologies for that… Assuming I’m right then this topic is resolved, tho my problem is not. Thank you.

    Profile photo of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    Deactivate de BP Data plugin and see if you have the same problem.
    If you test BP, you can create 2-3 fake user to produce some BP specific content.

    Why to introduce a plugin who do this for you and wasting time after to debug the plugin ?

    Do it simple. ;-)

    Profile photo of sonic1243
    sonic1243
    Participant

    @sonic1243

    Well if I remember right the BP Default Data was working at first, then after some time I noticed the problem .. so I assume its something I’ve done which has broken that data.. I first noticed the avatars were missing when I saw the issue in the BPjQueryActivityStream widget, so I worked backwards and now I can’t get the DefaultData to work on its own … probably not a massive problem, I hope, thanks ..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.