Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Problem With Forum Topic Titles

  • Avatar of Gus Will
    Gus Will
    Participant

    @guswill

    Hi! I just installed Seo for Buddypress in a fresh 1.2.3 BP install and the forum topic titles are not being displayed. Any ideas why that is happening @Svenl77 ? Thanks for the plugin!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    WP BP and seo plugin version? Did you save the seo options?

    Avatar of Gus Will
    Gus Will
    Participant

    @guswill

    Yes, I did save. SEOBP v. 1.2.1 beta and BP 1.2.4.1. Thanks for the reply, @Svenl77!

    Avatar of Gus Will
    Gus Will
    Participant

    @guswill

    BTW, I take it that by “save” you mean the “Update General SEO” button. Besides, I don’t think my post was very clear: I’m hoping to display the following structure in my Topic Pages Title Tag:

    TOPIC TITLE | GROUP NAME | SITE NAME

    However, I’m getting:

    | GROUP NAME | SITE NAME

    TOPIC TITLE never shows up. I hope I’ve made it clearer =). Thanks!

    Avatar of Gus Will
    Gus Will
    Participant

    @guswill

    *update*

    After testing a few combinations, I think I found a way to replicate the problems:

    1) A fresh install of BP 1.2.4.1 + BP SEO 1.2.1 beta => doesn’t work.

    2) A fresh install of BP 1.2.4.1 + BP SEO 1.1 => everything works correctly, but it stops working when I change the default slugs. For example, when I changed the default Group slug to ‘ships’ instead of ‘groups’ BP SEO stoped working correctly.

    Avatar of Gus Will
    Gus Will
    Participant

    @guswill

    Sorry for so many posts, but I think I found the culprit:
    instead of using ‘$bp->groups->slug’ you should use BP_GROUPS_SLUG in line 220 (bp-seo-meta.inc.php), otherwise it breaks the plugin in case the user is using custom group slugs.

    Since my site is heavily modified, I’ll be looking for more bugs. All the best!

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    @guswill, Thanks for testing and the bug reports.
    I will use this day, to work on the plugin, fix the bugs and submit a new version.
    I will change the hard coded slugs, thanks for pointing on this.

    Avatar of Gus Will
    Gus Will
    Participant

    @guswill

    Thank you for the very fast help! I’ll download and try the new version tomorrow. All the best.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.