Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Problems after update to 1.6

  • Avatar of geekandcook
    geekandcook
    Member

    @geekandcook

    My BuddyPress plugin is enabled but the avatars and functions of BuddyPress are not working like he was off!

    When I access the settings page I get:

    Without sufficient permissions to access this page.

    All these problems started happening after the 1.6 update! What do I do?!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    Hi geekandcook, what settings page are you trying to access but unable to? Is this the administration one under your WordPress dashboard?

    Avatar of geekandcook
    geekandcook
    Member

    @geekandcook

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Did you perform the Update Wizard after upgrading the plugin? e.g. first section on http://codex.buddypress.org/releases/version-1-6/upgrading-to-1-6/

    The best thing about the Update Wizard is when you forget to run it and think all is lost, then you realize.. wait that was easy. :)

    Avatar of nitestop
    nitestop
    Participant

    @nitestop

    ok i updated the Buddy Press and ran the wizard but now for some reason in the profile pages i see the html for the links in the profile BASE section

    Avatar of marisaj85
    marisaj85
    Member

    @marisaj85

    I recently updated my site too. And I seem to be having the problem of the “profile” link now showing up in all of my custom menus as well as links to all different profile links showing up next to the sidebar and in my footer. How can this be fixed?

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == I seem to be having the problem of the “profile” link now showing up in all of my custom menus as well as links to all different profile links showing up next to the sidebar and in my footer. How can this be fixed? ==

    Check if you’ve added a function to filter the wp_nav_menu in your theme’s functions.php file. If the filter is not targeted to one menu location, then it’s going to appear in all the custom menus registered for your site

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Problems after update to 1.6’ is closed to new replies.