Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

recent posts slugs and real post slugs are different

  • Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    I have a post with following slug:

    site1.example.com/categoryname/postid

    But from recent posts widget and the default buddypress blogs directory, post is linked to:

    site1.example.com/uncategorized/postid

    The link works, but I wonder why posts linked from example.com buddypress install shows like that.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Avatar of Michael Berra
    Michael Berra
    Participant

    @miguael

    I don’t know if it has something to do with my problem here: http://buddypress.org/forums/topic.php?id=1308

    It’ seems similar. Do you have the wrong slugs also in the activity feeds?

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    no, mine doesn’t link to any other articles. The links work, it’s just the permalink structure bug…

    Avatar of Michael Berra
    Michael Berra
    Participant

    @miguael

    Is your problem always or just sometimes?

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    always

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    Howdy people. What exactly is your permalink structure on the blogs that are having problems?

    Example. site1.example.com: /%year%/%monthnum%/%postname%/ from Settings > Permalinks

    Can I get links to your sites? What version of bp are each of you running?

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    Root/main blog is using: (buddypress home)

    /%year%/%monthnum%/%postname%/

    site1.example.com is using:

    /%category%/%post_id%/

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    What version of bp socialpreneur?

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    Core: 1.0-RC1 / Messages: 1.0-RC1 / Friends: 1.0-RC1 / Wire: 1.0-RC1 / Blogs: 1.0-RC1 / Profile: 1.0-RC1 / Activity: 1.0-RC1 / Groups: 1.0-RC1 / Forums: 1.0-RC1 /

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    This has been fixed in trunk socialpreneur.

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    got it. thx

    Using RC2, WPMU 2.7.1, subdirectories

    hmmmm – sorry to bring that up again… the post slugs in the activity feed are showing now sometimes just the actual site url…

    I think this mostly occurs with the slugs mentioned above:

    Root/main blog is using: (buddypress home)

    /%year%/%monthnum%/%postname%/

    site1.example.com is using:

    /%category%/%post_id%/

    But it could also be, because I am using for some of the posts the Plugin TDOMiniForms (sorry burtadsit for bringing it up again, but I don’t get why the slugs are only in BP-components wrong the the normal WPMU works just fine – everywhere…)

    Would be great if someone could help! I just went live on http://www.young-people.ch (see for the bug http://young-people.ch – although it updating the information every minute now)

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.