Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Register Page Blank after Update

  • Avatar of wcs2
    wcs2
    Participant

    @wcs2

    Running WP 3.8 on a theme that is not specifically a BP theme (Sight from ThemeForest if it matters). All was working perfectly when using BP 1.8.1.

    Upgraded to 1.9 and the Register page is suddenly blank.
    I have tried deleting the Register page, emptying the trash and republishing the page with no result.

    I am running multiple other plugins, so I deactivate them all (same problem) and reactivated them one by one (still the same issue).

    What am I missing? How can I restore this page and keep it there for future updates?

    Thanks!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Upgraded to 1.9 and the Register page is suddenly blank.

    Blank as in the whole page is blank or do you mean there’s no content under the Register title?
    Have you checked Settings > BuddyPress > Pages to see if there’s still a page assigned to the Register section?

    Avatar of wcs2
    wcs2
    Participant

    @wcs2

    Yes, it is still assigned. I even deleted the page, recreated it and reassigned it and there was not change.

    Avatar of wcs2
    wcs2
    Participant

    @wcs2

    So I rolled back to 1.8 and the pages reappeared. What is different in setting up 1.9? Do I need to construct these pages on my own somehow?
    How can I stay up to date and not lose these pages?

    Avatar of wcs2
    wcs2
    Participant

    @wcs2

    The plugin BuddyPress Wall was causing the conflict and causing BP pages to not appear.

    Avatar of lisatarry
    lisatarry
    Participant

    @lisatarry

    Can I ask you if this has been rectified?
    I have just finalised my website, people have registered but after inputting their details, it hangs in a blank page.
    I can see their details in the back end, but they get no notification email and therefore they are not able to login into the site and see all the different protected pages.
    Can anyone help me? My web developer is overseas and I really want to launch !
    Thank you so much,
    Lisa

    Avatar of wcs2
    wcs2
    Participant

    @wcs2

    Hi Lisa,
    When I upgraded to 1.9.1 (the update after the one that caused this issue), the problem resolved itself. It must have been a bug in 1.9.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Register Page Blank after Update’ is closed to new replies.