Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Register Page Goes Nowhere

  • Avatar of BuiltbyKids
    BuiltbyKids
    Member

    @builtbykids

    After entering information and hitting submit on my register page
    http://builtbykids.com/beta/register/

    I see the browse load and there is some completed action but nothing on the page changes. WordPress/Buddypress doesn’t take users to a “Congratulations you’re registered” page. I have seen this page before so I know it exists but its not functioning anymore.

    I’ve disable a lot of my plugins to try to track this down but still no luck.

    Has anyone else had this problem and is there a fix in the settings?

    Thanks

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Stop making multiple posts.

    I have also had this problem, on http://persephonemagazine.com/register. No fix yet, but we are trying to track it down.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @BuiltbyKids @Roenok deactivate BuddyPress and BP plugins. How’s registration on bare WP install?

    @mercime Registration works normally in WordPress, as well as on a clean staging site with all the same plugins.

    Avatar of BuiltbyKids
    BuiltbyKids
    Member

    @builtbykids

    Sorry about the multiple post – I posted and I didn’t see my post go live, just the title and then I couldn’t erase.

    I’ve deactivated almost all of my plugins including BP and registering via WP is totally fine. I re-activated BP and still have the same issue of it not taking me to a “completed” page once I hit submit to register.

    Anyone???

    What plugins ARE you running?

    Cookies for Comments, for example, can do this if your cookie is set wrong.

    In our case, it turned out to be a permalinks issue. The registration form would be submitted, but not directed to the right script. Make sure your .htaccess file is writeable, the resave your Permalink settings.

    Avatar of BuiltbyKids
    BuiltbyKids
    Member

    @builtbykids

    Thanks for the suggestions. I’m still at a loss.

    The only plugins I have activated are:
    login logo
    BuddyPress
    BuddyPress Template Pack

    I also have htaccess set to 744.

    But still their is no redirect when registering.
    http://builtbykids.com/beta/register

    Any other ideas?

    Thanks

    Avatar of BuiltbyKids
    BuiltbyKids
    Member

    @builtbykids

    Ok – I think I got it. I had to change the permissions in both htaccess from the root directory and in the wordpress directory. Seems to be good now.

    Avatar of dukebag
    dukebag
    Participant

    @dukebag

    hey just FYI, this solved my problem and is horribly obvious lol – goto settings -> general -> enable “anyone can register”

    Avatar of ghulammurtaza.mc
    ghulammurtaza.mc
    Member

    @ghulammurtazamc

    @BuiltbyKids your problem solved? if, then how solve ?

    Avatar of ojbravo
    ojbravo
    Participant

    @ojbravo

    I have been having this exact same problem sporadically. I have searched a ton of forums and have seen many people with the same issue, starting as far back as BPv1.2 and WPv2.9. So far, I have yet to find anyone who has posted a solution to this problem.

    Here is what seemed to have caused / resolved my problem:

    In the general settings of my WordPress install, I listed the url of my site as http://mydomain.com, but when I linked to the register page I linked to http://www.mydomain.com/register/. Registering with this link produced the page refresh / clearing of passwords error. Removing the www from the address fixed the issue.

    Hope this helps someone.

    Godspeed,
    Omar
    Wordpress v3.5.2
    Buddypress v1.7.2

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.