Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Registered Members Not Being Added to Members List

  • Avatar of mariahdee
    mariahdee
    Participant

    @mariahdee

    When a member registers and activates their account (by clicking on the activation e-mail link), they are not added to the Members page in BuddyPress. Even after logging in for the first time, they are still not added to the Members page in BuddyPress.

    Here are the specs:

    1. Which version of WordPress are you running? 3.5.1

    2. Did you install WordPress as a directory or subdomain install? Directory

    3. If a directory install, is it in root or in a subdirectory? Subdirectory

    4. Did you upgrade from a previous version of WordPress? If so, from which version? N/A

    5. Was WordPress functioning properly before installing/upgrading BuddyPress (BP)? e.g. permalinks, creating a new post, commenting. Yes

    6. Which version of BP are you running? 1.7.1

    7. Did you upgraded from a previous version of BP? If so, from which version? Nope

    8. Do you have any plugins other than BuddyPress installed and activated? If so, which ones? A bunch.

    9. Are you using the standard BuddyPress themes or customized themes? WordPress.org-approved BuddyPress themes

    10. Have you modified the core files in any way? No

    11. Do you have any custom functions in bp-custom.php? No

    12. If running bbPress, which version? Or did your BuddyPress install come with a copy of bbPress built-in? 2.3.2

    14. Which company provides your hosting? HostGator

    15. Is your server running Windows, or if Linux; Apache, nginx or something else? Linux

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    The usual test please switch to a theme such as twentytwelve and see if issue persists also ensure some activity has taken place, add an update just to be certain the member is picked up on.

    WordPress.org-approved BuddyPress themes

    Is that a theme name then! helps to perhaps state an actual theme you’re using when this happens.

    Avatar of mariahdee
    mariahdee
    Participant

    @mariahdee

    Frisco for BuddyPress is the theme, sorry. Version 1.6.13

    Avatar of Patrykos360
    Patryk
    Participant

    @patrykos360

    I have the same thing, it shows me only half the users ;/ but I have a different theme
    so I can not fault this theme

    Avatar of Patrykos360
    Patryk
    Participant

    @patrykos360

    Has anyone had this problem? what to do?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.