Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Registration doesn’t work

  • I don’t know what it is. I have BP installed on a WP 2010 Weaver theme and everything is working fine, and I’m telling client the site is ready….until I tested the registration…no matter what I put in, it just comes back to the same page. not even error notices, not even with the wrong captcha…..strange. any ideas? thanks!

Viewing 16 replies - 1 through 16 (of 16 total)
  • p.s. the link is: http://oldhd.rckelsey.com

    Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    Seems working to me! :)

    http://oldhd.rckelsey.com/register/ is the correct one. i tried it chrome, firefox….

    Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    http://oldhd.rckelsey.com/register, yes. Correct URL.

    Are you by any chance wanting to change it to “registration”? :)

    no, i just wrote the link wrong :)
    i wonder what the problem is. hm
    and you are able to do enter your data normally?

    Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    What problem? There is no problem really that I see with anything, data is yes, correctly entered.

    there are no users listed in the admin. what page are you seeing when you hit submit? or is the page just reloading? have tried typing in something that would cause an error message? thanks!

    Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    Users have to activate their account via email before they are listed in the admin.

    Your registration is normal, there are no error messages :), I created a test account.

    thanks for your help SVC :) i wonder why its not working on my computer or browsers. never seen this before. i like you site by the way! like i said, my page just reloads after submitted. is there a message that comes next? Like “an email has been sent to you” or something?

    p.s. i am not getting any confirmation mails testing it.

    Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    To give you the entire picture of what happens when you register, or do anything else, go to Buddypress Test Drive. http://testbp.org.

    Register, and you an experience everything it says and does for your site.

    On the email subject, Buddypress email are actually wired around WordPress emails. In the very most likely case, the email is at a snails pace, and either ends up at the spam folder, or just takes along time to receive. This pace on which the emails get received will fluctuate, depending on the activity on the site. My emails on my site take a couple minutes to receive, Only because I am on my on server, there is nothing you can really do to speed up the emails, because you are on a host server, multiple servers. Emails taking 20-30 minutes is actually pretty good, compared to most, like on bluehost, which can take up to an hour and a half! :)

    I don’t get this message.

    Sign Up Complete!

    You have successfully created your account! To begin using this site you will need to activate your account via the email we have just sent to your address.

    I don’t get any error messages if I input something wrong.

    And I probably won’t get any emails. :)

    my activiation email for the testdrive site took about 10 seconds. i am pretty bummed. ;(

    here’S the trick…..deactivate and delete. reinstall and thats it! :)

    p.s. @ SVC thanks again….! now i am seeing what you last nite LOL….

    On the registration link: If you are signed in, it will loop you back to the home page. If you sign out, then you will see the register page.

Viewing 16 replies - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.