Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

SeoPress Beta2 is out now!

  • Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    Hello together!

    the second beta is online now. You can download it at http://wordpress.org/extend/plugins/seopress/

    The changes sice the last version:

    BP 1.5 update

    Changed scripts for getting buddypress 1.5 values too

    Updatescript update

    Added update for standalone blogs

    Added Special tags:

    %%post_content%%
    %%post_auto_excerpt%%

    %%page_content%%
    %%page_auto_excerpt%%

    Bugfixing 1.1

    Updating subblog page & post values correctly

    Changed autocomplete jQuery for better handling
    Fixed bug in meta tags, now filterling html and adding slashes to meta fields
    Styled admin and added icons
    CSS fix in admin Fixed special tag problem with pages

    Happy testing!

    Sven

Viewing 21 replies - 1 through 21 (of 21 total)
  • Avatar of GUAP
    GUAP
    Participant

    @gearupandplay

    OK, I updated again today, using Version 1.1 beta 2.
    New Problem: When logged in the plugin makes duplicate forum topics appear. The entire forum topic appears twice. If I am not logged in I get this error and no forum topic appears “there are no posts for this topic”.

    I deactivated the seopress plugin just to make sure and then everything is OK. Thanks

    Avatar of GUAP
    GUAP
    Participant

    @gearupandplay

    Also, when the plugin is installed I can’t add new widgets, they don’t save.

    Avatar of GUAP
    GUAP
    Participant

    @gearupandplay

    Also, when the plugin is installed I can’t add new widgets, they don’t save.

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    Can you tell me which version of wordpress and buddypress do you use?

    Avatar of GUAP
    GUAP
    Participant

    @gearupandplay

    wordpress 3.2.1 Buddypress 1.2.9

    Avatar of tober11
    tober11
    Member

    @tober11

    Had troubles today uploading an image to the media library after I update SEOPress
    Fatal error: Call to undefined function auth_redirect() in /home/eobitu5/public_html/wp-admin/admin.php on line 66
    wordpress 3.2.1 Buddypress 1.2.9

    Thanks

    Having the same troubles as tober11, except this conflict is when trying to post a question using the question & answers forum plugin.

    Avatar of Roswell85
    Roswell85
    Member

    @roswell85

    I have the same problem of tober11 …I get that error if I add any widget to the sidebar…!!!

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    Thanks for your help! I’ve putted the bugs in our issue list and will fix it the next days!

    Here is the issue list:

    https://github.com/Themekraft/SeoPress-Free/issues

    Avatar of gregfielding
    gregfielding
    Participant

    @gregfielding

    great progress so far @mahype!

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    Thanks Greg! ;)

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    @GUAP @tober11 @adbox @Roswell85

    Hello together,

    at the moment I try to reproduce the errors you have told me. I have set up a wordpress blog (3.2.1) with buddypress (1.2.9). But I can’t reproduce your errors. Do you have activated more plugins? If yes, does the it appears not if you switch of other plugins?

    Maybe its a conflict with other plugins. I would be veeery pleased if ou could figure this out! ;)

    Thank you!

    Sven

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    I have done a little experiment. I’ve seen that I have loaded jQuery on every page in the admin. Now I only load jQuery in SeoPress admin area. You can test it now if you download the actual developement version from:

    https://github.com/Themekraft/SeoPress-Free

    Maybe that solves you problems.

    Thanks for helping!

    @mahyp,

    I haven’t had a moment to try your new development version to see if this solves the issue, but the plugin that is causing my error to through is http://wordpress.org/extend/plugins/question-and-answer-forum/ , and it happens when I post a question.

    Thanks! Excellent Plugin!
    Hudson Atwell

    http://www.hatnohat.com

    Avatar of tober11
    tober11
    Member

    @tober11

    @mahyp
    I deactivated all plugins one by one…testing each time for the error in uploading an image.
    Each time a fatal error.

    Avatar of tober11
    tober11
    Member

    @tober11

    @mahyp
    Can I ask a noob question?
    I deactivate the plugin on my site
    …I went to the github, downloaded the plugin.
    FTP’d the new plugin up to the site and activated it.
    Still getting the error message when trying to upload an image to the site.

    I haven’t tested it with some of the other issues mentioned from other recent posts.

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    @tober11

    Thats strange … I can’t find any WordPress installation where I can find these problem. Is it possible, that you can send me your Login data of the website for wordpress and FTP by email (svenw [at] themekraft.com)?

    That would help me a lot, because I have to see the error and test changes on my scripts. If I can’t do this, I can’t find the error.

    Thanks a lot!

    Sven

    The

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    The errors seems to depend on the webspace. I have found a webspace where the error appears. I will test it there, fix the bug and tell ou if I have an update.

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    @tober11 @GUAP @adbox @Roswell85 @gregfielding @adbox

    Beta 3 is out now! I hope all of your bugs are fixed now. If not, please tell me.

    http://wordpress.org/extend/plugins/seopress/

    Thank you again! ;)

    Avatar of tober11
    tober11
    Member

    @tober11

    @mahype

    Thank you!

    Avatar of mahype
    mahype
    Participant

    @mahype

    You’re welcome! ;)

Viewing 21 replies - 1 through 21 (of 21 total)

You must be logged in to reply to this topic.