Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Setting Not ”Saving”….

  • Avatar of Brian Bowman
    Brian Bowman
    Participant

    @topracer

    When I updated from the prior version of SeoPress to the latest version, I lost my settings. I deactivated, then reactivated the plugin successfully; however, have noticed that nothing is saved after I enter in data. Site is located at http://jobs.localjobs.com – notice there is no title tag…just the URL name itself. Yikes!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    This is strange, I haven’t changed the data structure. If you didn’t press “Delete Seo for Buddypress”, the data cannot be lost.
    Did you delete your option table? or used a plugin to clean your options?

    I will make a javascript alert, if you press the “Delete Seo for Buddypress” button, to make it more save.
    Please look into your options and check if the fields are lost.
    You will find all options under wp-admin/options.php

    Avatar of Brian Bowman
    Brian Bowman
    Participant

    @topracer

    I uninstalled and reinstalled….it’s saving now. But, still having a home page title problem. Will note in a new post.

    Avatar of Brian Bowman
    Brian Bowman
    Participant

    @topracer

    Well – I spoke to soon…after adding more data (revising titles, keywords, etc.)…and performing another save – all data lost. UUUggghhh!!! This was for http://www.bigrudder.com

    Avatar of aborah
    aborah
    Participant

    @aborah

    I tried using the seopress for my website http://relivearth.com.
    With IE8 browser I was not able to save settings. Actually the save button at the bottom was not working. Whenever I saved using the top button, the settings were lost.
    But with FF browser it worked fine. So I am using FF now!

    Avatar of techguy
    techguy
    Participant

    @crashutah

    I haven’t had any issues with it not saving, but I haven’t made many changes to the defaults yet.

    I did notice that the button on the bottom isn’t working, but the save button on the top is (at least on the General SEO page).

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    Hi @topracer @aborah @techguy, Thanks! I will correct this in the next version.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.