Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Sign Up in Nav Bar Redirects to Login Page When in a Blog

  • Avatar of Alunsina
    alunsina
    Participant

    @alunsina

    Hi!

    I just noticed this recently and dont know if it has worked before. I upgraded to WPMU 2.7 but has not updated Buddypress yet (tried but got blank screen so reversed to backup and has not gotten around to re upgrading it yet).

    Anyway, my concern is that the sign up button on the nav bar just goes to log in when in an specific blog. It works fine in the main page though. What can I do to fix it up. I really need it to work so that my community blogs (of sir burtadsit) will work properly. Thank you!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    It must be because you are running an older version of BP alunsina. Sign up goes to the registration form. What happens when you upgrade BP? White screen of death? There have been lots of changes recently including changes to the directory structure for the member themes. See: http://buddypress.org/forums/topic.php?id=1675

    That was effective rev 1211. Make sure you update the member and home themes also. Lots of changes in the security area from wpmu 2.6 to 2.7.

    When you upgrade to the latest bp what do the apache error logs say? That’s the only way to find out what is going wrong. White screen of death means that a fatal php error is happening.

    Avatar of Alunsina
    alunsina
    Participant

    @alunsina

    thanks for the answer, sir. will retry this as soon im done with my days backup (such as it is LOL)

    yes, i did get the white screen of death when i installed the RC a few days after release.will check error messages after upgrading (in case ill still be getting WS) and post it here.

    Avatar of Alunsina
    alunsina
    Participant

    @alunsina

    okay. re tried upgrading by downloading the one on the download page. is that the latest or do i have to get the one on svn (frankly i dont know how to get the one on svn, download one by one? LOL)

    i overwrote the existing files there on MU plugins. also overwrote the home theme and member theme. cant get to the apache error log (http 500 internal server error?) because im not really sure where that is on my cpanel. :D

    the result is still white screen. :(

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.