Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Site not showing now

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @tgoedde Please do provide more information about the issue and your installation. When and where does the message show up? Also http://buddypress.org/support/topic/when-asking-for-support-2/

    Avatar of iconimagery
    iconimagery
    Participant

    @iconimagery

    Current WordPress, Buddypress default theme 1.7.
    Plugins include:
    Analytics Enabler 1.1.5
    BP-Admin 0.1.8.14
    BuddyPress like 0.0.8
    BuddyPress reCAPTCHA 0.1
    BuddyPress Toolbar 1.6.0
    CalPress Calendar 1.5.0
    Easy Albums 1.0.0
    Email Users 4.4.4
    Image Widget 4.0.7
    Invite Anyone 1.0.20
    Jetpack 2.2.2
    Simple Image Widget 3.0.3
    Super RSS Reader 2.4
    WOW Slider 3.0

    Click on the link for the wed site and you will see the message I get.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @iconimagery first thing to do is change to WordPress default theme and deactivate all plugins including BuddyPress. I see that you’re using some plugins which have not been updated for latest WP and BP versions, e.g. plugin not updated for the past two years.

    When the site’s home page is working again, activate BuddyPress only, change to default theme and check components. I recommend that you check that each plugin is compatible with latest WP and BP before activating it in your installation.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.