Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

SSL too many redirects

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of rodtrent
    rodtrent
    Participant

    @rodtrent

    Try adding the following to the bottom of your buddypress/bp-loader.php file:

    remove_action( ‘bp_template_redirect’, ‘bp_redirect_canonical’, 2 );

    This will remove the canonical redirect hook that might be causing you some issues.

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Never, ever, ever edit any files that come with BuddyPress. That’s terrible advice.

    Avatar of rodtrent
    rodtrent
    Participant

    @rodtrent

    @djpaul – Unfortunately, that’s the only way it works. It doesn’t work in bp-custom at all.

    Avatar of Arne
    Arne
    Member

    @arneb

    @rodtrent thank you, sadly that did not work, i have placed the code in line 484 right here:

    ` // Setup the BuddyPress theme directory
    register_theme_directory( );
    }
    }

    remove_action( ‘bp_template_redirect’, ‘bp_redirect_canonical’, 2 );

    // “And now for something completely different”`

    but I still have the loop. Could it be connected to the fact that this wordpress/buddypress installation is located in a subfolder?

    Avatar of aces
    aces
    Participant

    @aces

    Do you have any ‘privacy’ plugins or something like a redirect_to_forum() function in your bp-custom.php file such as in http://buddypress.org/community/groups/how-to-and-troubleshooting/forum/topic/too-many-redirects-in-chrome-404-in-ff-when-trying-to-accees-group-ater-update/ ?

    If so try disabling it / them as they may need updating / replacing *

    Avatar of Arne
    Arne
    Member

    @arneb

    Hi @aces thank you for your input, I am using private buddypress that was refered to in thread you mentioned but deactivating all plugins except buddypress did not change anything. I have set up a fresh new buddy press installation to check if it is just my installation, but its the same there I added the code that rodtrent mentioned but that didn’t change anything as well. It looks like it is locked in a redirect loop between e.g. http://example.com/buddypress/groups/group1 and https://example.com/buddypress/groups/group1 because the link that is shown in the url field of the browser is http but all the other pages are properly loaded with https. I have changed the wordpress and site url to https.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.