Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Subdomain Blog Posts Not Showing

  • Avatar of brianmi
    BrianMI
    Participant

    @brianmi

    Wordpress 3.6 (updated today)
    Buddypress 1.8.1

    Sites: plymouthhomestories.com 22515devonshire.plymouthhomestories.com

    I’ve created a few blog posts on this multi-site subdomain, but it doesn’t show up on the activity stream linked to from the top of the main homepage.

    The user’s registration (22515 devonshire) is there though.

    I don’t have blog hidden from search engines and I’ve turned on “Allow activity stream commenting on blog and forum posts”. The newest blog post was put up after turning this setting on.

    How do I get blog posts for the sub-domain blogs to show in activity stream?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of brianmi
    BrianMI
    Participant

    @brianmi

    Does anyone know what I should do about this? Is it related to the recent WordPress version release?

    When the blog is created, a notice is placed on the member activity page (http://plymouthhomestories.com/activity/) but when the posts are published…I get nothing.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Looks like you were able to resolve the issue per my visit to your site. Glad you resolved the issue.

    Avatar of brianmi
    BrianMI
    Participant

    @brianmi

    It actually isn’t working. If you look, you’ll see that the posts area all being recorded as originating from the main blog, not the sub-blogs.

    I am manually creating copies of the posts on the main blog by stuffing the RSS Feeds of the sub-blogs into the main blog using a plugin. Then I redirect the url of the blog post on the homepage blog to the original sub-domain post.

    It’s rather labor intensive and not really ideal.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.