Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

“There was an error saving the group. Please try again” ???

  • Avatar of benstacey
    benstacey
    Member

    @benstacey

    When trying to make a group for the extended profiles in buddypress I get this error message.

    “There was an error saving the group. Please try again”

    I’m running buddypress on a secondary site via MultiSite btw.
    The secondary site is set to be the main buddypress location could this
    be an issue with the database?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of benstacey
    benstacey
    Member

    @benstacey

    If this is an issue nobodies encountered before should I submit it as a bug?
    Not sure what it could be though that’s causing the error.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Avatar of benstacey
    benstacey
    Member

    @benstacey

    - WP/BP versions?
    WP 3.3.1 / BP 1.5.4
    – WP Installed in root.
    – WP Multisite = Subdirectory.
    – Windows or Linux server? Not sure.
    – Is this a new installation or an old one where you recently installed BP? I recentley installed buddy press on an old one.
    – Check folder permissions via CHMOD, what are they?
    Not sure which folders to check.
    – What other plugins are activated in your secondary site with BP?
    The primary site has quite a few plugins. As far I know I have to activate them as “Network activated” for them to work So i suppose the ones that are on the primary are also active on the secondary.

    Here’s the list of plugins i’m currently using on the primary site at least. I only really need to use buddy press and some sort of albums plugin on the secondary.

    Add multiple users v1.2.2
    Akismet v2.5.5
    BM Custom Login v1.6.5
    Buddypress v1.5.4
    Buddypress Album v 0.1.8.11
    Contact Form 7 v3.1.1
    Dynamic Widgets v1.5.0
    Events made easy v1.0.2
    Facebook Comments for WordPress v3.1.3
    Hello Dolly v1.6
    Image Widget v3.3.2
    Options Framework v1.0
    Regenerate Thumbnails v2.2.3
    Relevanssi v2.9.14
    Simple add pages or posts v1.6
    Tube Press v1.6
    WSA Favicon v1.0

    – On the primary site i’m using Block by Organic themes. On the secondary i’m using Angus by epicthemes.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @benstacey
    – “On the secondary site i’m using Angus by epicthemes” == so you installed and activated BP Template Pack plugin to make your WP theme, Angus, compatible with BP. Can you post to pastebin.com the full code of your angus/groups/create.php file?
    – Have you tried changing to bp-default theme, and check if issue is corrected.
    – Re plugins – deactivate BP-specific plugins sitewide and Options Framework v1.0 for the BuddyPress site and see if issue is corrected.

    Avatar of benstacey
    benstacey
    Member

    @benstacey

    I’ve managed to fix this issue, I’m not sure what it was but I just wiped the whole install and started over.
    Thanks alot for your help and attention :)

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == I’m not sure what it was but I just wiped the whole install and started over. ==
    @benstacey :-)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.