Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Topics Are Not Visible to Viewers

  • Avatar of BryceChristiansen
    BryceChristiansen
    Participant

    @brycechristiansen

    Hi I’m having a problem with my buddypress forums.

    I’m able to create forum topics and view the topics I’ve created. But no one else who’s on the site can view the topics.

    How do I make my topics visible?

    See screenshots below to see what I’m talking about.

    Here you can see the topics.
    Forum Topics

    Here’s what shows up once I click on one of the topics.
    Topic View

    The post is hidden and all it shows is the option to reply.

    Any thoughts on what’s causing this?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    @brycechristiansen, can you give more details please ?
    BP + bbP version ?

    Forum settings: standalone or group forums or both ?
    Also do you know that bbPress and buddypress are two separate plugins ? With two separate support forum ?

    http://bbpress.org/forums/

    http://buddypress.org/support/

    Avatar of BryceChristiansen
    BryceChristiansen
    Participant

    @brycechristiansen

    No problem.

    We are using BP version 1.6.4
    BbPress is version 2.2.4
    Wordpress is version 3.5.1

    Forum settings are allowed for groups and standalone. This issue is happening on all topics as far as I can tell.

    Yes I am aware they are two separate plugins, do you suggest I post this on the bbP forum?

    Hope this helps.

    Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    check the forum default role in the forum settings
    what theme do you use ?

    do you suggest I post this on the bbP forum?
    :D Probably the best place to get bbPress specialist, no ?

    Avatar of BryceChristiansen
    BryceChristiansen
    Participant

    @brycechristiansen

    @Chouf1

    The default role is Participant.

    Our theme is Suco from Themify.me

    Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    Have you the same issue when using bp-default ?

    Avatar of BryceChristiansen
    BryceChristiansen
    Participant

    @brycechristiansen

    @Chouf1

    Yes the problem still happens using bp-default.

    Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    Hum ?!!!

    Disable also all your other plugins and try again with bp-default, then your theme, and then by re enabling each plugin one by one. I think you have some js conflict somewhere. You could check this with help of your browser tools; Enable the error console perhaps and see what it say !

     

    Avatar of BryceChristiansen
    BryceChristiansen
    Participant

    @brycechristiansen

    @Chouf1

    Thanks I’ll give that a try. Let you know what I find out.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.