Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

upload page doesn’t load

  • Avatar of Dan
    Dan
    Member

    @dlareau

    I’ve just installed the plugin and the upload page is not loading, I just get a blank page. Any idea what the problem could be?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of foxly
    foxly
    Participant

    @foxly

    @dlareau

    I’m going to need a bit more info than that. SOme relevant questions:

    1) Are the latest versions of WordPress and BuddyPress installed on your server?
    2) Is BP-ALbum installed on your server?
    3) Are BuddyPress and BP-Album activated?
    4) What browser and operating system are you using? Have you tried other browsers and operating systems?
    5) Are you logged-in when attempting to access the upload page?
    6) Post the URL of your site.

    ^F^

    Avatar of Dan
    Dan
    Member

    @dlareau

    Foxly,
    Thanks for getting back to me, sorry for the delay in replying.

    1) I’m running wordpress 3.2.2 and buddypress 1.5.5
    2) BP-Album is installed on my server
    3) Buddypress and BP-Album are activated
    4) I’m on Mac OS 10.7.4 and the page isn’t loading in Safari, Firefox or Chrome. Chrome is displaying a server 500 error while firefox and Safari just load a blank page.
    5) I am logged in when attempting to access the upload page. My site is restricted to registered users using the WP eMember plugin.
    6) The URL is http://www.borderlinepersonalitydisorder.com/neabpd-network/ email me at jpani00 at gmail dot com and I’ll set you up some credentials to get past the first page.

    Thanks for your help.

    Avatar of foxly
    foxly
    Participant

    @foxly

    @dlareau

    Email sent.

    ^F^

    Avatar of Dan
    Dan
    Member

    @dlareau

    Foxly,
    I apologize, I think you’re email go deleted in my spam folder. Can you resend? thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.