Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

very weird issue with mobile connection, please help

  • Avatar of yohn1985
    yohn1985
    Participant

    @yohn1985

    All,

    First of all thanks for reading this, i am having a weird issue with my buddypress site, only when i access it from my phone, and only when i access it from an android device over wifi ONLY, so just to recap:
    the site works fine on pc
    the site works fine when access from browser in iphone devices, over network connection and wifi
    now the problem when i access the site from my android device from a browser or an android app i created that calls a browser, it only works over mobile network connection, if you connect to wifi the site wont load.

    I have tried all kinds of stuff played with the plugins, disable caching all together, and i have full ssh access to the server.

    i am running latest word and buddypress
    the site name is ckaster.com and the android app is called city kaster in the market

    Any help would be appreciated..

    Thanks in advance.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of yohn1985
    yohn1985
    Participant

    @yohn1985

    bump

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    I’m viewing it on Android with default browser.

    Avatar of yohn1985
    yohn1985
    Participant

    @yohn1985

    switch to wifi on android and you will see, by the way awesome work you doing with the theme, cant wait for the pro version to come out.

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    I was on wifi even installed your app. What did you use to make your App?

    Avatar of yohn1985
    yohn1985
    Participant

    @yohn1985

    i used appgeyser, it is basically a shell for web pages, this is not the problem because it also happens on browsers, did you see what i am talking about if you switch to wifi and log in the connection dies sometimes immediately or sometimes after clicking around for like 30 seconds then if you switch back to mobile connection its fine, any thoughts, i created a demo user so that you can log in if you want and see what i am talking about:
    user:demo
    pass:demo

    thanks again

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    What you describe is not happening for me. Have you confirmed on other devices?

    Avatar of yohn1985
    yohn1985
    Participant

    @yohn1985

    yeah happens to me and a lot of my friends constantly, sometimes its good for a couple of minutes but if you keep pocking around with it it will happen and i am going nuts over this, i just dont understand over mobile internet is fine the minute i switch to wifi it happens, any idea why this could be?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘very weird issue with mobile connection, please help’ is closed to new replies.