Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Visual Editor not Working

  • When I click on HTML I can write.

    When I click back on visual is breaks and I can’t even go back to html editting.

    Any ideas what might cause the issue?

    Thank you in advance

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    What theme are you using? Are you using any other plugins that might be loading custom javascript on the front end of your site?

    I’m using quite a few plugins and a modified version of the Friscotheme.

    I’m using cloudfront CDN that preloads some javascript maybe that could cause and issue?

    I just realized it was W3 Total Cache that was creating this bug! We’ll try to find a way to fix it

    I disabled JS minifying settings for loggedin users.

    Since only logged in users use the Docs it fixes the issue

    Avatar of sunsetcowboy
    sunsetcowboy
    Participant

    @sunsetcowboy

    I don’t know when it went wrong or why, because it was working …. but now I am also having similar problems with BuddyPress Docs

    i) The WYSIWYG editor has disappeared when editing the document.
    ii) When clicking on “Tags”, “Parent” or “Einstellungen” (Settings), instead of them opening to be edited, I am taken back to the top of the page.

    I have disabled all plugins I think might be causing problems but to no avail.

    If I switch over to the default theme, it works perfectly… I am using Salutation Theme from Parallelus

    A Link to one of the pages… http://music-movement.com/groups/luthea-salom/Dokumente/luthea-salom/

    would be grateful for any feedback on this subject

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.