Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

weird blog activity on 1.1.1

  • Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    Running wpmu 2.8.1a with bp 1.1.1, I’m facing weird behaviors on blog activity.

    I didn’t change any plugin options, nor didn’t even install/upgrade/kill any plugins for the past few days, but most recent two posts (so far, and not sure if this will happen again) by a member (member.example.com/archives/111) blog is linked to example.com/111 on blog activity feed.

    I’m using feedwordpress, and there’s another problem that buddypress can’t fetch correct urls which was working on 1.0.3, but this little bug is something new to me (didn’t happen before).

    anybody else running feedwordpress with buddypress? Seen this error before?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Avatar of Mark Schafer
    Mark
    Participant

    @markschafer

    I believe our issues are different but both may be directly related to conflicts between buddypress and feedwordpress. Buddypress is a sitewide plugin and the buddypress bar loads for every blog page – so every blog error could potentially be related to buddypress. I don’t have my problem when buddypress in deactivated. So my issue (and yours) with feedwordpress may be a buddypress issue rather than a wpmu issue.

    Given your pm reply, I assume you’re not experiencing the same error as I. I have not seen the issue you reported either.

    http://buddypress.org/forums/topic/feedwordpress-and-php-warning

Viewing 1 replies (of 1 total)

The topic ‘weird blog activity on 1.1.1’ is closed to new replies.