Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Welcome Pack – Problem with Activation Key %s

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Hi, thanks for posting. This is a BuddyPress limitation rather than Welcome Pack; I expect you have exactly the same issue around all BuddyPress links around your site?

    Avatar of per4mance
    per4mance
    Participant

    @per4mance

    Hi Paul,
    thanks for response. At the moment it seems that only Activation Link does not work. You can test it at http://www.unitedcasting.de

    At the moment I’ve problems with Groups and Forums. I can write in each group or forum. I write a post in Forums and choose a Group to publish. In Groups I can read, in Forums not, if I logged in. When I logged off, it works fine, see

    a) http://www.unitedcasting.de/groups/faq-fragen-antworten/forum/
    b) http://www.unitedcasting.de/groups/faq-fragen-antworten/

    Maybe an error of the theme or of BP?

    If you’ve got your htaccess file (or equivalent) rewriting the URL to prefix everything with “index.php”, I’m not sure why it doesn’t work with the activation link.

    If you disable Welcome Pack, and register a new user, does the problem remain?

    Avatar of per4mance
    per4mance
    Participant

    @per4mance

    I disabled the Welcome Pack and registered a user, but the problem is still the same. I do not have htaccess file because I use Windows 2003 server. Which is the equivalent file?

    Avatar of per4mance
    per4mance
    Participant

    @per4mance

    Now it works!
    It has to do with the mod-rewrite Code on IIS 6.

    I used the recommendation of
    http://www.kylecaulfield.com/permalink-for-wordpress-iis-6-mod_rewrite-fixed-free

    and put in httpd.conf file this

    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?p=$1 [NC,L]

    but it’s better to use that

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule .* /index.php [L]

    And now it works!

    Avatar of Auto Guru
    Auto Guru
    Participant

    @autoretailing

    Thanks for the right idea at the right moment.It will help me a lot.

    Avatar of nanchante
    nanchante
    Participant

    @nanchante

    what about for linux?

    Am having the same issues here….

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    What about Linux? The post is 7 months old. What problem are you having :)

    Avatar of nanchante
    nanchante
    Participant

    @nanchante

    Hey Paul,

    I get the activation key email sent, only to get the message “Please provide a valid activation key.” when i click on the link.

    The account in the meantime was activated by itself it seems.

    Avatar of nanchante
    nanchante
    Participant

    @nanchante

    *bump* ?

    Can you confirm that the account is definitely disabled BEFORE you click the link in the email (try logging in, does it let you?)

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)

The forum ‘Welcome Pack’ is closed to new topics and replies.