Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

”What’s New” textbox is a hyperlink from the activity page to the activity page – cycle. Wierd!!!

  • Avatar of taprootphoto
    taprootphoto
    Member

    @taprootphoto

    Untitled

    Buddypress activity stream update "What’s New" hyperlink issue.

    Here’s the link to our buddypress global activity page. When I try to click inside the "What’s New" text box the What’s New" text changes to a hyperlink with a underline indicating a link and when I click inside the text box the page reloads because the hyperlink is "http://www.prophotosupport.com/uphoto/” I can tell this by hovering over the text box in google chrome and looking in the bottom left corner of the screen (You know how chrome displays the hyperlink). I’m not sure what caused this. Please help!

    Thanks,

    Matt

    Buddypress activity stream update "What's New" hyperlink issue.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    This really does look like something in your theme is causing that. Are you using a child theme of BP Default? What theme are you using?

    Avatar of taprootphoto
    taprootphoto
    Member

    @taprootphoto

    I’m using the Buddypress child theme provided by mysitemyway.com It’s the modular theme.

    http://mysitemyway.com/docs/index.php/Modular_BuddyPress_Child_Theme

    Avatar of taprootphoto
    taprootphoto
    Member

    @taprootphoto

    I did a fresh install on a test domain and everything looks fine. Here’s the test site:
    http://sitedown.info/activity-2/

    Not sure if that will help to track down the issue or not.

    Avatar of taprootphoto
    taprootphoto
    Member

    @taprootphoto

    Hello???

    Avatar of Roger Coathup
    Roger Coathup
    Participant

    @rogercoathup

    In the default setup your update form action would go to ‘http://yourdomain.com/activity/post’, which is then intercepted by the activity action functions, processed (i.e. the new update is added), and redirected back to the original activity screen.

    In your case, your theme would appear to be not coded correctly (or less likely a clash with one of your plugins) — you should raise a support question with your theme designer.

    Avatar of taprootphoto
    taprootphoto
    Member

    @taprootphoto

    @Roger Thanks for the advice. I’ve got my theme developers looking at it now. I actually have a development site in place now so as to prevent this in the future. In the dev site everything works fine. So, It’s a matter of tracking down some little bug somewhere to fix the issue. Hopefully mysitemyway.com dev can help me find the solution. They have tremendous support over their but I came here first thinking it might be a Buddypress issue. Thanks for pointing me in the right direction.

    -Matt

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.