Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

white screen after deactivating Buddypress

  • Avatar of ariane1001
    ariane1001
    Participant

    @ariane1001

    Hi,
    Updating my site so I am working with 3.9.1 now.
    Deactivated all buddypress related plugins, then deactivated buddypress and voila, white screen in front- and back-end
    Try to overwrite buddypress dir, tried to rename plugins dir..

    Don’t know what happened, and don’t know what to do next.
    Help is very much appreciated.

    Ariane

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @ariane1001
    – Did you add bp-custom.php to your plugins folder in server? Rename it to deactivate that
    – Did you add any BP-specific plugins in your mu-plugins folder? Rename mu-plugins directory to deactivate.
    – Finally, if you were using a theme other than one of the WP default themes, then rename your active theme’s folder in server.

    Avatar of ariane1001
    ariane1001
    Participant

    @ariane1001

    Hi, it was the theme. after updating it everything worked again.

    If you look for information about updating you find an old post that says you have to deactivate buddypress before updating. But when you do that, and your theme is using parts of buddypress this will nog work and give the white screen.
    It would be nice if the info would be more up to date.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘white screen after deactivating Buddypress’ is closed to new replies.