Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Wrong URL issues

  • Avatar of chuvadeideias
    chuvadeideias
    Participant

    @chuvadeideias

    Hello guys,

    I’ve been some issues in my buddypress site. In the profile page, every link is broken, missing part of the link.

    Here is: http://i.imgur.com/nI7tPIf.png

    If you guys look, the “members” or “membros” (in pt-br) is missing! Someone know what is going on?

    My WordPress version is: 3.5.1
    My Buddypress version is: 1.8.1

    What I did:
    - Reinstalled the buddypress
    - Reinstalled the whole wordpress

    Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of bp-help
    bp-help
    Participant

    @bphelp

    @chuvadeideias
    Just looking at the image and the dynamic members part of the URL is missing. What themes/plugins/custom code are you using?

    Avatar of chuvadeideias
    chuvadeideias
    Participant

    @chuvadeideias

    I’m using this theme http://luca.untame.net/, modified.

    And, this plugins below:

    • Advanced Access Manager
    • bbPress
    • Breadcrumb NavXT
    • BuddyPress
    • BuddyPress login redirect
    • BuddyPress user account type lite
    • Contact Form 7
    • Cyclone Slider 2
    • Executable PHP widget
    • Newsletter
    • Simple Ads Manager
    • Theme My Login
    Avatar of chuvadeideias
    chuvadeideias
    Participant

    @chuvadeideias

    Just to you guys know. I looked after the error and I found a weird response in the ‘bp_core_get_user_domain’ function. Inside the logic of this function, another function ‘bp_get_members_root_slug’ don’t return the slug name! It’s empty, and I don’t know why it happens. So, I just put the slug name of the members page, but, my concern is if this change I’ll have to modify manually or everything is fu**** up!

    Any suggestions?

    Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.