Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

General

Name

bougenmoins

About Me

Om schäfer rasen
Vill du veta mer om Schäfer? Tja, du kom till rätt ställe! Läs vidare för att lära sig några fantastiska fakta om schäfer rasen.

Shepherd Profile Tyska herdar aleman¿A vad ser ut? Den tyska Shepherd är en hundras med mycket bra utseende.

De har en stark, muskulös kropp och en underbar päls. Denna päls, typiskt, kommer i följande färger: svart och solbränna, alla svarta eller grå. Det finns dock mindre vanliga färger, såsom lever, vit och blå.

Vilken personlighet är schäfer?

En av de bästa sakerna med schäfer rasen är dess otroliga personlighet. De är otroligt modig, alltid alert, intelligent och mycket lojala.

Schäfer är mycket fästa vid sina ägare, men de kan vara på sin vakt mot främlingar. På grund av hans intelligens och hans stora respekt för mänskligt liv, är schäfer ofta används för viktiga uppgifter som blindhundar och sök och räddningshundar. Denna egenskap av intelligens gör också schäfer är ett nöje att träna.

Hur stor en schäfer växer?

Dessa hundar är ganska stora. En schäfer hane växa till en höjd av cirka 24 till 26 inches (60-65 cm). En schäfer kvinnlig växa till en höjd av cirka 22 till 24 inches (55-60 cm). Både schäfer hane som hona väger ca 77-85 pounds (35-40 kg).

På grund av sin storlek, behöver schäfer att leva på en plats med gott om plats, helst ett hus med en stor gård. Men om du bor i en lägenhet eller litet hus, du kan fortfarande ha en schäfer, men du måste utöva den oftare.

Schäfer corriendo¿Es behöver en schäfer gör mycket motion?

Det viktigaste du behöver veta om den tyska Shepherd rasen är att de älskar att träna.

Så om du överväger att äga en schäfer, först måste du bestämma om du ska kunna engagera sig i ett regelbundet träningsprogram. Du kan utöva din schäfer på flera sätt, bland annat kommer att tävla eller promenader, gå till stranden eller till och med spela spel på en lokal park.

Hur länge leve Tyska herdar?

Schäfer rasen kommer att leva ungefär tretton år.

Har schäfer förlorat mycket hår?

Tyvärr förlorar schäfer rasen hår på en regelbunden basis. Och om pälsen på din schäfer tillräckligt ofta inte borsta, kommer du sluta med ditt hår överallt. Helst bör du borsta pälsen på din schäfer varje dag.

Av ovanstående information om schäfer ras, kan du se att de är en hundras imponerande. De har fantastiska personligheter och ecxelente fysiska och muskulös utseende. Inte undra på det tyska Shepherd är ett populärt val i dagens samhälle.

Nedan följer ett galleri med bilder av schäfer rasen: Historia av Schäfer
Är du intresserad av att lära om historien om Schäfer? Jo, följande information om detta ämne. Läs vidare för att lära mer.

Hektor SchwabenEl schäfer är en underbar hundras med en fantastisk natur och har funnits under lång tid, eftersom du kommer att se nedan.

Man tror att rasen har sitt ursprung i 1800-talet och enligt hans namn, den tyska Shepherd sitt ursprung i Tyskland. Rasen har sitt ursprung genom att korsa infödda tyska hundar.
Under sina tidiga dagar, var schäfer som en herde. Den tyska Shepherd är en utmärkt vallhund på grund av sitt lugna temperament och försiktighet som behandlar fåren. De biter inte eller skrämma fåren, liksom andra raser av fårhundar göra.
Ett intressant faktum om historien om den tyska Shepherd är schäfer Club grundades 1899. Den tyska namnet för klubben är Verein für Deutsche Schäferhunde. Denna klubb grundades av Von Stephanitz, som LSO var den första presidenten i klubben.
Klubben ras i Amerika grundades senare, omkring 1913.
Under 1900 blev det schäfer rasen mycket populär i Tyskland. Denna popularitet sprids senare över hela världen.
Rasen användes av den tyska armén under andra världskriget. Man tror att omkring 40.000 tyska Shepherds användes under kriget. Den tyska Shepherd rasen också används av armén och det kungliga flygvapnet under andra världskriget.
Historien om Schäfer är ganska intressant, eftersom loppet har använts i många olika funktioner över tiden. Som vi nämnde ovan användes som herdar och hjälpte i tider av krig. Men genom historien, och även i dag, är det schäfer som används i ännu fler funktioner. Hjälp polisarbetare är hjälp- och räddningshundar och används ofta som ledarhundar för blinda. Den tyska Shepherd väljs för dessa roller på grund av hans modiga och lojal natur. Dessutom är schäfer rasen inte rädd för att rädda människoliv innan din, den främsta anledningen till ras väljs för att möta dessa positioner.
Som ni kan se av ovanstående, är historien om schäfrar full av intressanta saker. Tillsammans med fantastisk karaktär, gör historia också schäfer är underbara och populära hundras som är idag. Så om du överväger att anta en schäfer, som en del av din familj, då du definitivt fatta beslut correcta.Características Schäfer
Funderar du på att anta en schäfer, som en del av familjen, men först vill veta mer om tävlingen? Nå, kommer följande fakta om Schäfer hjälpa dig i din strävan.

alemanEl herde German Shepherd är en underbar hundras, med många funktioner och intressanta funktioner.
Läs vidare för några av de mest intressanta fakta om tyska herdar.

Tyska Shepherds har en fantastisk utseende; De är starka och muskulösa hundar.
De besitter ett antal olika typer av rockar; dubbla lager, långt hår och plysch päls. De är oftast svart och solbränna, helt svart eller sobel. Mindre vanliga färger är lever, vit och blå.
Andra uppgifter om tyska Shepherds är stor växande hundras. Den tyska Shepherd är en stor hund. En schäfer hane kommer att nå en höjd av cirka tjugofyra till tjugosex inches (sextio till sextiofem centimeter). En kvinnlig schäfer når en höjd av cirka tjugotvå till tjugofyra inches (femtiofem till sextio centimeter). Båda könen kommer att väga cirka sjuttiosju till åttiofem pounds (trettiofem till fyrtio kg).
Tyska Shepherds har en underbar natur. Är modig, lugn, alert, lojal och intelligenta hundar. Denna ras är anmärkningsvärt i det faktum att de ger livet för människor, varje dag i veckan. Schäfer blir också mycket fästa vid sina familjer, men kan vara farliga för människor som inte har sett förut.
Liksom alla hundraser, utan rätt utbildning kan Schäfer bli svår att hantera. Men om du börjar träna din schäfer från början, bör du inte ha några problem. Som en extra bonus, intelligens Schäfer gör dem lätta att träna.
En annan fakta om tyska herdar vi folk frågar är “hur länge leve loppet?” Tyska Shepherds bor cirka tretton år.
Schäfer rasen helst behöver för att leva i ett hus med en stor gård. Men om du bor i en lägenhet eller ett litet hus, kan du fortfarande äger en schäfer, men du måste utöva det mycket ofta.
En annan fakta om Schäfer du måste lära är att denna ras kräver en hel del övning. Helst ska det utöva på en daglig basis. Varje form av motion kommer att göra susen. Från att köra eller gå med din schäfer att gå till en hund park. Utöva din schäfer är också ett bra sätt att umgås med honom.
Som ni kan se, tyska Shepherds är underbara hundar. De har en fantastisk utseende och en överraskande natur. Så om du funderar på att anta en schäfer, som en del av din familj, då du gör ett utmärkt val.

Hälsoproblem i schäfer rasen
En frisk schäfer är en glad schäfer därför lära sig allt om de hälsoproblem av tyska Shepherds är ett måste om du är ägare av denna ras.

enfermoEn Först, om du tror att din schäfer har eventuella hälsoproblem, bör du boka tid med en lokal veterinär. Han kommer Capz att ge dig en korrekt diagnos och en behandlingsplan.

Följande är bara några av de hälsoproblem schäfer rasen du bör tänka på:

Hudallergier. Genom att lära om hälsofrågor schäfer, snart hittar du information om hudallergier. Två av de viktigaste orsakerna till hud allergier är födoämnesallergier och loppor. Om den inte behandlas kan hudallergier bli mycket obehagligt för din schäfer. Därför, om du känner din schäfer har en hudallergi, boka tid hos din lokala veterinär, som kommer att kunna ge råd och medicin för att kontrollera situationen.

Diabetes. Om din schäfer har en kost rik på livsmedel som innehåller mycket socker och fett, då detta kan leda till utveckling av diabetes. Om din schäfer utvecklar diabetes då du kommer att behöva regelbundna besök hos veterinären för speciella skott. Men är den bästa behandlingen för diabetes förebyggande, detta innebär att din schäfer får en hälsosam diet med låg fett och socker. Om du gör det, då din schäfer kommer att vara mindre benägna att utveckla diabetes.

ledbesvär. Ledbesvär är en annan vanlig tema i loppet. Dessa gemensamma problem inkluderar artrit och dysplasi. Om din schäfer utvecklar något av dessa villkor kommer att känna smärta i benen, gångsvårigheter och svårigheter att stå. Om du känner att din schäfer har detta problem, då du söker råd från din lokala veterinär.

Fetma. Fetma är ett annat stort hälsoproblem bland tyska herdar, och igen, kan lätt undvikas. Om du matar din schäfer ohälsosam kost och inte utövar det ofta, kan det leda till fetma. Fetma kan leda till mer allvarliga hälsoproblem såsom hjärtproblem, leverproblem och tumörer, för att nämna några. Såsom nämnts ovan, är förebyggande den bästa metoden med avseende på tyska herdar och fetma. För att göra detta, måste du se till att du matar en hälsosam diet, full av alla de viktiga näringsämnen de behöver. Tillsammans med diet, är det också viktigt att du tränar din hund dagligen. Om du gör dessa två saker, bör du kunna hindra din schäfer att bli feta.

Läs om de hälsoproblem schäfer rasen kan verka skrämmande. Men om du håller ett öga på hälsan hos ditt husdjur behöver inte vara. En bra idé är att boka regelbundna kontroller med din lokala veterinär, även om det är inget fel med din schäfer.
Web Musica Web Musica Web Musica Acérola Musica Acérola Musica Acide Hyaluronique Musica Ail Musica Aloe Vera Musica Aloe vera Musica Aphrodisiaque Musica Artichaut Musica Ashwagandha Musica Ashwagandha Musica Astragale Musica Avocat Musica Acai Baies Musica Banane Musica Boswellia Musica Cacao Musica Café Vert Musica Cannelle Musica Chardon Marie Musica Cheveux Musica Chlorella Musica Chlorella Musica Citron Musica Coenzyme Musica Coeur Musica Cordyceps Musica Cordyceps Musica Curcuma Musica Curcuma Musica Damiana Musica Dents Musica Dhea Musica Echinacea Musica Echinacea Musica Eucalyptus Musica Fatigue Musica Fenugrec Musica Fenugrec Musica Fractures Musica Ganoderma Musica Ganoderma Musica Garcinia Cambogia Musica Garcinia Cambogia Musica Gelée Royale Musica Gelée Royale Musica Gingembre Musica Gingembre Musica Ginkgo Biloba Musica Ginkgo Biloba Musica Ginseng Musica Ginseng Musica Gluten Musica Goji Musica Goji Musica Gotu Kola Musica Graines de Chia Musica Grenade Musica Griffe du Chat Musica Griffonia Simplicifolia Musica Griffonia Simplicifolia Musica Guarana Musica Guarana Musica Harpagophytum Musica Harpagophytum Musica Huile Argan Musica Bourrache Musica Intestins Musica Kudzu Musica Levure de Bière Musica Maca Musica Maca Musica Magnesium Musica Mandragore Musica Memoire Musica Mélatonine Musica Mélisse Musica Menthe Musica Miel Musica Millepertuis Musica Omega 3 Musica Ortie Musica Probiotique Musica Peau Musica Propolis Musica Quinoa Musica Masse Musculaire Musica Rhodiola Musica Rhodiola Musica Safran Musica Schisandra Musica Shiitake Musica Spiruline Musica Spiruline Musica Stress Musica Systeme Musica Testosterone Musica Thé Vert Musica Thym Musica Tribulus Musica Tribulus Musica Vitamine D Musica Vitamines Musica Yeux Visions Musica Web Musica Web Musica Acai Berry Musica Aloe Vera Musica Ashwagandha Musica Chlorella Musica Cinnamon Musica Echinacea Musica Garlic Musica Ginger Musica Ginkgo Musica Ginseng Musica Gluten Musica Goji Musica Guarana Musica Lemon balm Musica Lemon Musica Maca Musica Omega 3 Musica Peppermint Musica Propolis Musica Rhodiola Musica Royal Jelly Musica Spirulina Musica Tribulus Musica Turmeric Musica Aphrodisiac Musica Muscular Mass Musica Eyes Musica Fatigue Musica Fractures Musica Hair Musica Headache Musica Heart Musica Immune System Musica Intestines Musica Skin Problems Musica Stress Musica Teeth Musica Vitamins Musica Acerola Musica Argan Musica Artichoke Musica Astragalus Musica Avocado Musica Banana Musica Borage Musica Boswellia Musica Brewers Yeast Musica Cats Claw Musica Chia Musica Cocoa Musica Coenzyme Musica Cordyceps Musica Damiana Musica Dhea Musica Eucalyptus Musica Fenugreek Musica Ganoderma Musica Garcinia Musica Gotu Kola Musica Green Coffee Musica Green Tea Musica Griffonia Musica Harpagophytum Musica Honey Musica Hyaluronic Acid Musica Kudzu Musica Magnesium Musica Mandrake Musica Melatonin Musica Milk Thistle Musica Nettle Musica Pomegranate Musica Probiotics Musica Quinoa Musica Saffron Musica Schisandra Musica Shiitake Musica St Johns Wort Musica Testosterone Musica Thyme Musica Vitamin D Musica Web Musica Web Musica Web Musica Web Musica Web Musica Web Musica Web Musica Web Musica
Detta Peppermint du se till att allt är väl och hur det borde vara. kom ihåg; en frisk schäfer är en glad schäfer, så se till att hålla ett öga på din hälsa. Din älskade husdjur kommer att älska dig ännu mer för det.

Om schäfer blandningar
Det finns fantastisk blandning av tyska Shepherds. Läs vidare för att veta allt om schäfer mixar.

Schäfer och collieAntes av djupgående information om olika blandningar schäfer, först måste förstå vad som är skillnaden mellan en blandrashund och en hund design.

De flesta människor tror att korsa två hundar kommer att resultera i blandras valpar. Detta är inte sant alls! Om två renrasiga hundar över de resulterande valpar kommer att klassas som designer hundar, medan en herrelös hund (mongrel) består av mer än två raser. Till exempel, om du korsar en schäfer renrasig en renrasig retriever sedan de resulterande valpar klassificeras som designer hundar, eftersom de är 50% av varje lopp. Om en av dessa valpar resulterande designen togs upp med en annan schäfer då det skulle klassas som mestiser. För de resulterande valparna skulle vara 75% och 25% schäfer retriever. På grund av denna anledning, om du funderar på att anta en hund design, är det viktigt att göra din forskning och du ser till att båda föräldrarna är purebreds. Denna order väljs så att valpen är definitivt en blandning av purebreds.

Nu när vi har täckt skillnaderna mellan en hund och en blandrashund diseñor kan vi fördjupa all information om blandningar schäfer.

Följande är lite intressant information om några av de vanligaste blandningar German Shepherd:

• När man talar om schäfer blandningar, förmodligen nämna att blandningen av border collie och schäfer, är det en av de vanligaste. Schäfer och gränsCollies är båda mycket intelligenta hundar och arbetare. Därför resulterande blandade valpar visar också dessa i stort sett. Som en ytterligare fördel med denna intelligens, de resulterande blandade valparna är relativt lätt att träna.

• Blandningen av schäfer och labrador är också mycket populärt. De resulterande blandade valpar kan arbeta hårt och vara ganska lätt att träna.

• Genom att lära om schäfer mixar hörs också tala om blandade schäfer och Husky. Valpar till följd av dessa raser har några unika egenskaper, liksom extremt starka hundar för hårt arbete.

• Om en schäfer korsas med en pudel, hunden kallas Shepadoodle resulterande blandade. Den Shepadoodle är en mycket intelligent hund, och som obligationsräntorna lite eller inget hår. De är också mycket social, men också njuta av sin självständighet.

Kom ihåg att detta är bara en liten handfull av de många blandningar av befintliga schäfer.
Där har ni det, fantastiska information om blandningar schäfer och skillnaden mellan hundar och mestiser design. Och kom ihåg, om du funderar på att anta en hund design blandas med schäfer, gör din forskning först. Se till att båda föräldrarna är definitivt fullblod. Om du gör det, då måste du så småningom anta en fantastisk blandning av schäfer, kommer det att bli ett utmärkt komplement till din familj.

Skip to toolbar