Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

General

Name

eaglesgrown

About Me

O nemški ovčar pasme
Želite vedeti več o nemških ovčarjev? No, ste prišli na pravo mesto! Preberite o izvedeti nekaj neverjetno dejstev o nemški ovčar pasme.

Shepherd Profil nemški Shepherds aleman¿A kaj videti? Nemški ovčar je pasma psa z zelo dobri fizični videz.

Imajo močno, mišičasto telo in čudovit plašč. Ta plašč, navadno, je na voljo v naslednjih barvah: črni in tan, vse črne ali sive. Vendar pa obstajajo manj pogosti barve, kot so jetra, bele in modre barve.

Kaj osebnost je nemški pastir?

Ena izmed najboljših stvari približno nemški ovčar pasme je njegova neverjetna osebnost. So neverjetno pogumen, vedno opozorilo, inteligenten in zelo zvest.

Nemški ovčar je zelo navezani na svoje lastnike, lahko pa so tudi pozorna na neznanci. Zaradi svoje inteligence in njegovo veliko spoštovanje človeškega življenja, se je nemški ovčar pogosto uporablja za pomembne naloge, kot videnje-oči psov in iskanje in reševanje psi. Ta funkcija inteligence prav tako nemški ovčar je užitek trenirati.

Kako velik nemški ovčar raste?

Ti psi so precej velike. Nemški ovčar moški zraste do višine približno 24 do 26 palcev (60-65 centimetrov). Nemški ovčar ženski zraste do višine približno 22 do 24 palcev (55-60 cm). Tako nemški ovčar moški kot ženske bodo tehta približno 77-85 funtov (35-40 kg).

Zaradi svoje velikosti, nemški ovčar mora živeti v mestu, z veliko prostora, po možnosti hišo z velikim dvoriščem. Vendar, če živite v stanovanju ali majhno hišo, lahko še vedno nemškega ovčarja, vendar boste morali, da ga izvaja pogosteje.

Nemški pastir corriendo¿Es potrebujejo nemškega ovčarja pa veliko vadbe?

Najpomembnejša stvar, ki jo morate vedeti o nemški ovčar pasme je, da imajo radi uveljavljati.

Torej, če ste razmišljajo ima v lasti nemškega ovčarja, morate najprej odločiti, če boš lahko, da se zavežejo k redni program vadbe. Lahko uveljavljate nemškega ovčarja na več načinov, med drugim bo na raso ali sprehode, pojdi na plažo ali celo igranje iger na lokalnem parku.

Kako dolgo živi nemški ovčar?

Nemški ovčar pasma bo živel približno trinajst let.

Ali je nemški ovčar izgubil veliko las?

Na žalost, je nemški ovčar pasma izgubi las na redni osnovi. In če je krzno svojega nemškega ovčarja pogosto ni dovolj krtačo, boste na koncu z lasmi povsod. V idealnem primeru bi si umila dlake svojega nemškega ovčarja dnevno.

Iz zgoraj navedenih podatkov o nemškem Shepherd dirki, lahko vidite, da so pasma psa impresivno. Imajo neverjetno osebnosti in ecxelente telesno in mišično videz. Ni čudno, da je nemški ovčar je tako priljubljena izbira v današnji družbi.

Spodaj je galerija slik nemškega Shepherd pasme: zgodovina nemških ovčarjev
Ali ste zainteresirani za učenje o zgodovini nemških ovčarjev? No, naslednje informacije o tej temi. Preberite o izvedeti več.

Hektor SchwabenEl Nemški ovčar je čudovita pasma psa s fantastično naravo in obstaja že dolgo časa, kot boste videli v nadaljevanju.

Menijo, da pasma izvira iz leta 1800 in glede na njegovo ime, nemški ovčar izvira iz Nemčije. Pasma je nastala s prečkanjem avtohtone nemške pse.
V svojih začetkih je bil nemški ovčar uporablja kot pastir. Nemški ovčar je odličen ovčar, ker je miren temperament in previdnost, s katero obravnava ovce. Ne grize ali prestrašiti ovce, tako kot druge pasme pastirskih psov storiti.
Zanimiva dejstva o zgodovini nemškega ovčarja je nemški ovčar Klub je bil ustanovljen leta 1899. Nemško ime kluba je Verein für Deutsche Schäferhunde. Ta klub je bil ustanovljen z Von Stephanitz, ki LSO je bil prvi predsednik kluba.
Klub rase v Ameriki je bila ustanovljena kasneje, okoli leta 1913.
V 1900 je nemški ovčar pasma postala zelo priljubljena v Nemčiji. Ta priljubljenost kasneje razširila po vsem svetu.
Pasma se je nemška vojska med drugo svetovno vojno se uporablja. Menijo, da je bilo okoli 40.000 nemških Pastirji uporablja med vojno. Nemški ovčar pasma ga je vojske in Royal Air Force v drugi svetovni vojni tudi.
Zgodovina nemških ovčarjev je zelo zanimivo, saj je bila dirka uporablja za številne različne funkcije v daljšem časovnem obdobju. Kot smo že omenili zgoraj, so bili uporabljeni kot pastirji in tudi pomagali v času vojne. Vendar skozi zgodovino, in še danes, se je nemški ovčar uporablja v še več funkcij. Pomoč policijski delavci so psi reliefne in reševanje, in se pogosto uporabljajo kot psov vodnikov za slepe. Nemški ovčar je izbran za te vloge zaradi svojega pogumnega in zvestega narave. Poleg tega je nemški ovčar pasma se ne boji rešiti človeško življenje pred tvoje, je glavni razlog, zakaj je dirka odločila, da izpolnjujejo te pozicije.
Kot lahko vidite iz zgoraj navedenega, zgodovina nemških ovčarjev je poln zanimivih stvari. Skupaj s fantastično značaja, zgodovina prav tako nemški pastir je čudovit in priljubljena pasma psa, ki je danes. Torej, če ste razmišlja o sprejetju nemškega ovčarja, kot del vaše družine, potem ste zagotovo odločanje correcta.Características nemški ovčarji
Ali razmišljate o sprejetju nemškega ovčarja, kot del svoje družine, ampak najprej želite izvedeti več o dirki? No, bo naslednja dejstva o nemških ovčarjev vam pomaga pri iskanju.

alemanEl pastir Nemški ovčar je pasma psa čudovito, s številnimi funkcijami in zanimivih lastnosti.
V nadaljevanju si preberite nekaj najbolj zanimivih dejstev o nemških pastirji.

Nemški Pastirji imajo fantastično izgleda; So močne in mišični psi.
Imajo več različnih vrst premazov; dvojna plast, dolge lase in plišastih plašč. Običajno so črno-tan, popolnoma črne ali sable. Manj pogoste barve pa so jetra, bela in modra.
Drugi podatki o nemških ovčarjev je velik raste pasma psa. Nemški ovčar je velik pes. Nemški ovčar moški bo dosegla višino približno štiriindvajset do šestindvajset palcev (šestdeset do petinšestdeset centimetrov). Samica Nemški ovčar doseže višino približno dvaindvajset do štiriindvajset centimetrov (petdeset pet do šestdeset centimetrov). Oba spola se odtehta približno sedeminsedemdeset do petinosemdeset funtov (petintrideset do štirideset kilogramov).
Nemški Pastirji imajo čudovito naravo. Pogumni, miren, pozoren, zvest in inteligentni psi. Ta dirka je izjemen v tem, da so dali življenje za ljudi, kateri koli dan v tednu. Nemški ovčar postal zelo navezani na svoje družine, vendar je lahko nevarno za ljudi, ki niso videli prej.
Kot vse pasem psov, brez pravilnega usposabljanja, lahko nemška Shepherds postane težko obvladovati. Vendar, če začnete usposabljanje svojega nemškega ovčarja od začetka, bi morali imeti nobenih težav. Kot doda bonus, inteligenca nemških ovčarjev jih naredi učljiv.
Druga dejstva o nemških pastirji smo ljudje sprašujejo, je “kako dolgo živi na dirki?” Nemški ovčar živi približno trinajst let.
Nemški ovčar pasma idealno morali živeti v hiši z velikim dvoriščem. Toda, če živite v stanovanju ali majhno hišo, lahko še vedno lastnik nemškega ovčarja, ampak moraš jo izvaja zelo pogosto.
Druga dejstva o nemških ovčarjev morate naučiti je, da je ta pasma zahteva veliko vaje. V idealnem primeru bo izvajala na dnevni osnovi. Vse vrste vadbe bo naredil trik. Od tek ali hojo z nemškega ovčarja, da gredo na psa park. Razmigali nemškega ovčarja je tudi odličen način, da se družijo z njim.
Kot lahko vidite, nemški ovčarji so čudoviti psi. Imajo fantastično izgleda in presenetljivo naravo. Torej, če ste mislili na sprejetje nemškega ovčarja, kot del vaše družine, potem ste kar veliko izbire.

Zdravstvene težave nemškega Shepherd pasme
Zdrav Nemški ovčar je srečen nemški ovčar, zato izvedeli vse o zdravstvenih težav nemških ovčarjev je treba, če ste lastnik te dirke.

enfermoEn Prvič, če mislite, da vaš nemški ovčar ima kakršne koli zdravstvene težave, potem naj bi sestanek z lokalnega veterinarja. On bo capz, da vam pravilno diagnozo in načrt zdravljenja.

Pravični nadaljevanju so nekatere zdravstvene težave nemške Shepherd pasme ki jih je treba preučiti:

Kožne alergije. Z učenjem o zdravstvenih vprašanjih nemškega ovčarja, kmalu boste našli informacije o kožnih alergij. Dva od glavnih vzrokov za kožne alergije so živila, alergije in bolhe. Če bolezni ne zdravimo, lahko kožne alergije postane zelo neprijetno za nemškega ovčarja. Torej, če se vam zdi, nemški ovčar ima alergijo, rezervirate termin pri vašem veterinarju, ki bo sposobna zagotavljati svetovanje in zdravila za nadzor nad situacijo.

Diabetes. Če je vaš nemški ovčar prehrano, bogato z hrane z veliko sladkorja in maščob, potem je to lahko privede do razvoja sladkorne bolezni. Če je vaš nemški ovčar razvije sladkorna bolezen, potem boste morali redne obiske pri veterinarju za posebne posnetkov. Vendar je najboljši za zdravljenje sladkorne bolezni, je preprečevanje, to pomeni, da poskrbite, da je nemški ovčar prejme zdrave prehrane z nizko vsebnostjo maščob in sladkorjev. Če to stori, potem bo vaš nemški ovčar je manj možnosti za razvoj sladkorne bolezni.

težave s sklepi. Skupne težave so še ena skupna tema na dirki. Te težave s sklepi vključujejo artritis in displazije. Če je vaš nemški ovčar razvija bo katerikoli od teh pogojev, čutijo bolečine v nogah, težave pri hoji in težko stoji. Če menite, da nemški ovčar ima ta problem, potem pa se posvetujte s svojim lokalnim veterinarjem.

Debelost. Debelost je še en velik zdravstveni problem med nemškimi pastirji, in spet, je mogoče zlahka izogniti. Če hranite nemškega ovčarja nezdrave prehrane in ga ne izvaja pogosto, lahko privede do debelosti. Debelost lahko povzroči resnejše zdravstvene težave, kot so bolezni srca, težave z jetri in tumorjev, če jih naštejemo le nekaj. Kot je navedeno zgoraj, je preventiva najboljši način v zvezi z nemškimi pastirji in debelosti. Če želite to narediti, morate poskrbite, da boste krme zdravo prehrano, polno vseh pomembnih hranil za, ki jih potrebujejo. Skupaj z dieto, je prav tako pomembno, da vadite vaš pes dnevno. Če boste to storili ti dve stvari, bi morali imeti možnost, da se prepreči vaš nemškega ovčarja k debelosti.

Več o zdravstvenih težav nemške Shepherd pasme se lahko zdi zastrašujoče. Če pa pazi na zdravje vašega ljubljenčka ne biti. Odlična ideja je, da rezervirate redne preglede pri svojem lokalnem veterinar, tudi če ni nič narobe z nemškega ovčarja.

To Peppermint se prepričajte, da je vse v redu in tako bi moralo biti. zapomniti; zdrav nemški pastir je srečen nemški ovčar, zato se prepričajte, da pazi na svoje zdravje. Vaš ljubljeni hišnih vam bo všeč, še več za to.

O nemški ovčar mešanice
Obstaja fantastična mešanica nemških ovčarjev. Preberite o vedeti vse o nemški ovčar mešanice.

Nemški ovčar in collieAntes v poglobljene informacije o različnih zmesi nemškega ovčarja, mora najprej razumeti, kaj je razlika med mešanček in oblikovanju psov.

Večina ljudi misli, da bo prestopila dva psa povzroči mešanec mladičkov. To sploh ni res! Če prečkamo dva psi nastale mladički bodo razvrščene kot oblikovalec psov, medtem ko potepuške pes (mešanec) je sestavljen iz več kot dveh pasem. Na primer, če greš čez nemški ovčar čistokrvnih je čistokrvnih prinašalca, potem so nastale mladiči so razvrščene kot oblikovalec psi, ker jih je 50% vsaki dirki. Vendar, če je eden od teh mladičkov, ki so posledica oblikovanja odraščali z drugo nemškega ovčarja, potem bi bilo mogoče opredeliti kot mestizos. Za nastale mladičev bi bilo 75% in 25%, nemški ovčar prinašalca. Zaradi tega razloga, če razmišljate o sprejetju design psa, je pomembno, da opravljate svoje raziskave in se prepričajte, da sta oba starša purebreds. Izbrani Ta nalog tako, da je kuža je vsekakor mešanica purebreds.

Sedaj, ko smo pokrili razlike med psom in mešanček diseñor je, da lahko poglobijo vse informacije o zmesi nemškega ovčarja.

V nadaljevanju je nekaj zanimivih informacij o nekaterih najbolj pogosti zmesi nemški ovčar:
zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola
• Ko govorimo o nemških pastir mešanice, verjetno omenil mešanico Border Collie in nemškega ovčarja, da je ena izmed najbolj pogostih. Nemški ovčar in mejni škotski sta oba zelo inteligentni psi in delavci. Tako nastali mešani mladiči kažejo tudi ti na splošno. Kot dodatno korist te inteligence, nastale mešane mladički so relativno enostavno vlak.

• Mešanica nemškega ovčarja in Labrador je tudi zelo priljubljen. Dobljene mešane mladičkov lahko trdo delati in biti dokaj enostavno vlak.

• Z učenjem o nemškega ovčarja mešanice, boste slišali tudi govoriti o mešanih nemškega ovčarja in Husky. Mladički, ki izhajajo iz teh pasem so nekatere edinstvene lastnosti, kot tudi izjemno močne pse, za trdo delo.

• Če je nemški ovčar prečkal s pudelj, je pes imenuje Shepadoodle izhaja mešano. Shepadoodle je zelo inteligenten pes, in kot vez daje malo ali nič las. So tudi zelo socialna, ampak tudi uživajo njihovo neodvisnost.

Ne pozabite, da je to le majhna peščica številnih mešanic obstoječe nemškega ovčarja.
Tam ga imate, fantastično informacije o zmeseh nemški pastir in razlika med psi in mestici design. In zapomni si, če si razmišljal o sprejetju design pes pomešano z nemškega ovčarja, opravljate svoje raziskave najprej. Prepričajte se, da sta oba starša zagotovo thoroughbreds. Če to naredite, potem morate na koncu sprejeti fantastično mešanico nemškega ovčarja, bo čudovit dodatek k vaši družini.

Skip to toolbar