Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

General

Name

jioshy

About Me

Zoologi: arter
Den mest viktig og merk fra ekstern antikken er brunbjørn (Ursus arctos), utbredt på den nordlige halvkule med mange underarter mellom 22º og 75º lat. Nr. en gang hadde bred spredning i Europa, men for øyeblikket sin distribusjon er svært begrenset, unntatt i Øst-Europa; i western overlever med noen populasjoner relikt. I Italia, der er beskyttet, er hovedsakelig i Abruzzo (i henhold til noen forfattere vil utgjøre en særegen form, Marsican bjørn, Ursus arctos marsicanus ), særlig i nasjonalparken av samme navn, med 80-100 hoder, i Trentino med svært få hoder i Adamello-Presanella gruppe og Dolomittene av Brenta, samt i Friuli Venezia Giulia med noen få hoder av slovensk opprinnelse. Bor andre steder i Spania, i den kantabriske kjedet og i Pyreneene, i Sverige og Norge; svært bredt er dens diffusjon i Øst-Europa, særlig på Balkan og i i Karpatene, i landene i det tidligere Sovjetunionen, spesielt de av asiatiske delen. Som navnet sier, fargen på frakken er Bruno, mer eller mindre tydelig; det er vanligvis ikke overskride 2-2,5 m lengde og har en gjennomsnittlig vekt på 150-250 kg, høyden på withers er ca. 1 m. I Nord-Amerika den Orso Bruno finnes med mange lokale hunderaser, som er noen ganger svært differensierte, som Kodiak og noen hunderaser som Alaska, enorme beløp, som kan gå 3 m i lengde og 800 kg vekt. En egen gruppe, av enkelte arter anses i seg selv, er representert ved den såkalte grizzly eller Orso Grigio (Ursus arctos horribilis), som har blitt veldig sjelden og bare i enkelte områder av Rocky Mountains: det er en litt mer kortvokste og tunge dell’Orso Bruno seg selv og har pels vanligvis grå-jern, sjelden rødaktig-brun; når en lengde på 2,5 m, og en vekt på 400 kg. De mest vanlige arter i Nord-Amerika er det imidlertid den eller. Svart amerikansk eller baribal (Euarctos americanus), vanligvis skog, med utmerket arboricole holdninger er mindre enn den forrige (lengde fra 1,2 til 1,8 m; gjennomsnittlig vekt fra 120 til 150 kg), fargen på kappe fra rødlig-brun til svart. Størrelse og vekt nesten like presenterer bjørn fra briller (Tremarctos ornatus), som er den eneste arter som er vanlige i Sør-Amerika og liv, nå sjeldne, i visse områder av Andesfjellene nordlige og sentrale, siden over 3000 meter. Det er karakteristisk for den hvite sirkler rundt øynene og nesen, continuantisi med en analog datakontakt tegning på hals og bryst, som tydelig vis på pels svart eller brun-grumset. Ett av de viktigste arter og funksjoner er den hvit bjørn eller isbjørn (Thalarctos maritimus), diffusjon sirkumpolare arktis, typisk for områder med is, for som sin sørlige grense er omtrent merket ved grensen til is. Kan veie fra over 700 kg (gjennomsnittlig er imidlertid ca. 400-500 kg og måler over 250 m. Har hvit kappe-krem, mer eller mindre gulaktige. Er eksklusivt kjøttetende, god svømmer og utrettelige Walker, å måtte gjøre store bevegelser for å få mat; overflater håndholdte og plantars er nesten helt dekket med hår, betydelig tilpasning til livet på isbreer. Blir svært sjelden som et resultat av den nådeløse jakten, i dag er beskyttet av flere medlemsland. I Asia i tillegg til Orso Bruno, utbredt i nordlige del av kontinentet, det er 3 arter: Bjørn fra halsbåndet eller tibetansk eller Torquato (Selenarctos thibetanus) er ofte representert i sør og øst-Asia, der den foretrekker den store fjell skog, for eksempel i Himalaya, har tykk pels grumset som gjør en fremtredende egenskapen “krage” hvitaktig på brystet. Grumset er også den kappe av malaysisk bear (Helarctos malayanus; lokale navn biruang og bruan), sine skoger av Indokina og Insulindia; er bjørn mindre, som når et maksimum på bare 1,4 m i lengde og 65 kg vekt, er ganske sjeldne og ikke tilbringe en periode i vinter søvn. Sistnevnte arter er bjørn labiato (Melursus ursinus) av skogene i India og Sri Lanka, har pels strålende svart, der står den binde og den hvite kragen, med anslags lang og smal, karakteristisk for leppene svært utviklet og mobilissime, som kan utvides til å danne en slags et horn med som dyret kan “suge” honning og massene av flere insekter, som er usedvanlig Ghiotto (hang videre deles av mange bjørner). § Bjørn dukket opp i Miocene med prøver av redusert størrelse som tilhører slektene Hemicyon Ursavuus og av Tyskland og Hyaenarctos av Eurasia. Under Pliocen fant sted skjemaer fra som stilk den store Ursidi kvaternære av amerikanske og europeiske, representert ved Cave Bear (Ursus spelaeus), kjennetegnet av bemerkelsesverdig mole, flott utvikling av fremre del av kroppen og robusthet i ekstremitetene. Kunne leve ved store høyder og var utelukkende vegetarisk. § bjørn pels, presentere hår for lang og tykk, har ikke funnet utbredt bruk i fur trade. I stedet har vært vellykket, arter til i begynnelsen av det tyvende århundret, som dekket og som teppe, konstitueres av hele huden, med hode og føtter.

Ethology: l’Orso Bruno
Frequenter av skog av middels og høye fjell, brunbjørn er fødd med et flott utvalg av mat, planter og dyr, og blant de første røttene, bær, frukt polposi, som noen ganger fører til at den faller til bakken ved å riste treet trunker eller faste stoffer (eikenøtter, kastanjer, osv.), bønnespirer, frokostblandinger og sopp og blant dyr, små pattedyr, størrelsen på gnagere og insectivorous fugler, men også den unge villsvin, noen hjort, reptiler, amfibier og ulike virvelløse dyr. I Nord-Amerika brunbjørn er viser også en dyktig fisker, arter av laks som, på tidspunktet for stigning av elver, ta med kyndig zampate; videre, hvor standhaftig fedrift er transumante, l’Orso Bruno kan plyndre husdyr også hjemmet til størrelsen ganske store, som eslene. Til slutt er det også en stor forbruker av kammer, inkludert honning og insekter som finnes der. Forbruket av en viss type mat avhenger vanligvis av tilgjengeligheten, ting som varierer med det geografiske området og sesongen. En stor del av maten oppførsel av brunbjørn er underlagt læring og det virker som i linjer ulike familie du kan opprette spesielle mat antrekk som er overlevert fra mor til barn. Dette gjelder spesielt for jakt og fiske, for å lære hva det er viktig at unge mennesker kan observere på arbeidet deres mødre. Veldig tolerant med lignende, brunbjørn er dårlig territorielle og selv om enkeltpersoner live for mer isolert, kan det skje at to eller flere bjørner møtes i fredelig som, for eksempel, på elvene i som fiske, der blant andre ting, på tidspunktet for laks, preys er abbondantissime og det er ingen grunn til å konkurrere for mat. Kampene er meget sjeldne og sjelden blodige. Likevel, den brune bjørn er ikke engang et sosialt dyr, bare under de to kjønn sameksistens i sesongen for koplingene og mødre med barn, men vanligvis ikke senere enn det andre året av livet. Noen ganger, men du kan observere fødes av noen få voksne enkeltpersoner i som synes å være rådende hierarkier av dominans. Natt for det meste i steder forstyrret av menneskelig aktivitet og perioder av året den heteste, brunbjørn har dagtid vaner i kalde regioner og ubebodde, som de i Asia nord-senter og Alaska. I sitt territorium, som kan utvides til 20 km², Orso Bruno beveger seg langs veier allerede spores av mann eller fra buskap, hvis tilgjengelig, men noen ganger åpner seg spor som passerer gjennom tett vegetasjon. Beveger seg med en pitch ganske bredt, ikke trotta nesten aldri og noen ganger galopperer, vanligvis når du lader en rov, kommer opp i hastigheter nær 50 km per time. Parkert liggende eller sittende, ofte, og spesielt når du spiser med foran bena hevet. Noen ganger stiger på bakbein, ikke bare å nå frukt hang ganske høy, men også til scrutinize omgivelsene. “føttene” kan også gjøre noen trinn. Ikke sjelden klatrer trær med enestående smidighet og frivillig er nedsenket i vann, svømming og evoluendo med gode ferdigheter. Aktivitetene i spillet er rapportert ofte i bjørnene Bruni og i voksne som barn, og hvis i sistnevnte transport av objekter, utveksling av objekter mellom brødre, jakten på objekter i bevegelse og akrobatikk på ustabil objekter representerer en måte å utvikle harmonisk den nervøse reflekser, muskler, evnen til å bedømme avstander, osv., som vanligvis i ung pattedyr, i voksne, at alle disse nervene har allerede godt utviklet, spillet, for eksempel velt for en helling gjentatte ganger, ser ut til å være en ren underholdning og manifesterer kvalitet høyere psykiske. Ved begynnelsen av vintersesongen, når maten er knappe, Orso Bruno trekkes inn en steinete ravine eller, hvis dette ikke er tilgjengelig, under en naturlig ly av store grener, i begge tilfeller pyntet innsiden med grener og blader og annet materiale for å lukke inntak. For noen måneder hva vil være hans sykehusopphold er ikke, som imidlertid vil bli utgitt flere ganger oftere i begynnelsen, til defecate og urinerer; La Tana, faktisk er holdt svært rent. I populasjoner der forholdet mellom kjønn er lik, brunbjørn er From Russia with og vet du par som samtidig skiller seg, så er regelen, på slutten av hver sesong husdyravl har reformert den bond for flere påfølgende år; men hvis kvinner er mer enn menn, disse kan ha relasjoner med mer enn én kvinne hvert år. Før du kobler til, som i visse befolkninger i Sør-Europa fant sted mellom juni og juli (en måned før i Alaska), den mannlige følger den kvinnelige for noen dager, noen ganger ved å trykke på det med binde, leccandola, mordicchiandola colpendola, litt med bena, osv., inntil hun viser mottakelige. Det er i denne sesongen at kampene mellom menn er mer hyppig men vanligvis finner sted mellom menn av mole sammenlignbare; de minste, ellers, selger den kvinnelige uten contenderla. Varigheten av svangerskap, som sa, varierer mellom seks og ni måneder og antall små fødsel varierer med alder på den kvinnelige: en liten for kvinner primipare, én eller to for eldre og opp til tre for voksen full styrker. Det Parturition finner sted i midten av vinter og trolig svært liten størrelse av teddybjørner forenkler overlevelse, gitt at mødre sykepleie dem i en periode der de ikke kan spise. Gitt at de små er blind og dekket med dårlig hår, mødre holde dem ofte “arm” mellom forelegs, garanterer dem, med kontinuerlig kontakt, beskyttelse mot kulde. På slutten av vinteren, når moren gjenopptar avslutte med frekvensen av tana, babyer har et par måneder, vil tilbringe litt tid i lair vedlikeholdt av mor, som i denne perioden er svært årvåken og aggressive, og deretter ta dem til å følge det til utenfor. Melkedannelse varer ca hundre dager, etter som vil begynne den progressive perioden for avvenning, sammen med læring av måter å søke etter mat, både vegetabilsk dyr. Unge mennesker tilbringer det første året med mor, inkludert den første vinteren, som deler hans lair, og en del av det andre året til følgende sesong av kobling; kvinner faktisk gå til varme hvert 2. år. Neste vinter vil bli brukt av brødrene av fødende kvinne i en felles tana og i de følgende år kontakter med den mor blir mindre hyppige, opp til fullstendig frakobling som, i menn, skjer raskere enn kvinner. Det Orso Bruno reproduserer seg vanligvis ikke før etter å ha fullført fem år.

Ethology: isbjørn
Isbjørnen er den mest kjøttetende degli Orsi, blir tilpasset til et miljø som er for det meste av dens forlengelse er inkompatibel med veksten av alle anlegg. Seglene representerer den grunnleggende maten av isbjørn, og ikke bare den lille er stjålet, i sesongen av nyfødte, men også voksne som blir overrasket når de dukker opp for å puste fra noen grav av is. Kan også fanget den unge hvalross og moskusdyr, vanligvis kalver eller enkeltpersoner svekket av gammel alder. I tilfelle hvis muligheten oppstår, dessuten, isbjørnen ikke selv forakt om den kadavre noen cetacean kastes opp fra havet på kysten. I vinter isbjørnen lever nær kysten, pleie, men også å tilbringe lange perioder på havet, svømming liflig for flere sammenhengende timer og gjør banene til flere titusener av kilometer, noen ganger mødre er ledsaget av små. Om sommeren smelter is gjør kysten neppe praktisk mulig og isbjørner gå mer inne. Her bruker vanligvis lavarter, urter og bær sett avdekket fra tine og rov gnagere, hersker av fugler nesting på terrreno og andre små dyr. Isbjørnen er i hovedsak ensomt, danner par som fortsatt ble bare i den perioden av elsker (April) eller små familiegrupper (mødre med sine små) eller ved å feste seg rundt liket av et par store dyr som er i stand til å mate flere enkeltpersoner. Selv om mange isbjørner i den perioden som er mer solid enn året bruk graving når i når et tilfluktssted i snø, bare gravide kvinner tilbringer i Tana i stedet for lange perioder av gangen, og bruk samme lair i etterfølgende år; vinteren skur av disse kvinner er vanligvis bort fra kysten, krisesentre av andre bjørner, tvert imot, ligger ved havet. De hulninger, alltid veldig rent er oval i formen og omtrent på størrelse med den som sitter; tilgang er en sirkulær tunnel med en diameter på mellom en halv meter og en meter og en lengde mellom en halv meter og mer enn tre meter. Den lille isbjørnen er født mellom desember og januar, er, som vanligvis i Ursidi, små, blind og belagt med lite hår, og er vedlikeholdt av deres mødre med stor iver; åpne øynene deres om en måned og utføre det første trinn i en alder av en og en halv måned; melkedannelse varer omtrent tre måneder. I generelt hver orsa har bare ett lite for veer, noen to. Det orse dukker opp fra boliger, etterfulgt av valper, i varierende datoer mellom mars og mai, senere de med to valper rientrandovi, i tilfelle fare eller for en periode med hvile om natten. De små vil forbli i selskapet av mor for hele sommeren og vinteren senere og vil bli forlatt til neste redusert sesong av mor som vanligvis skjer med rytme bi-Triennale. Innen fem år nå seksuell modenhet.

Etnologiske: kulten bjørn
Sannsynligvis dateres tilbake til fint turterreng, er utbredt særlig blant befolkningen i arktiske og sub-arktiske områder der bjørn er den dyr jakt mer viktig og anses for å være hellig. På Ainu feiringen som vil foregå i perioden på jakt av Orso, har religiøse avlastningsventil og sosiale: dyret er fanget, fødd i en viss tidsperiode, så ofret og hans kjød er forbrukt ritually av hele befolkningen. Også for de sibirske folkeslag drap på en bjørn nødvendigvis innebærer en rituell feiring. Så mellom Ostiachi hodet av bjørn drept er objekt for tilbedelse. Blant noen av folkene i Nord-Amerika (Fox, Chippewa, Tlingit, osv.) bjørn anses dyret totems av individuelle klanen.

Sm. [daterer seg tallet; fra spansk Ñandu, tupí opprinnelse]. Navnet på to arter av fugler Reiformi familie av Reidi, også kjent som ree eller amerikansk strutser, spredt i Sør-Amerika. Rhea americana er presist av jumanas Sør-Amerika. Et lignende utseende til struts, er høy 1,5 m, har en avkortet robust ingen hale, med vinger godt utviklet, men ikke egnet for flyvningen, lange bein og massiv, avsluttende i tre fingre, lang hals og sterk som støtter et lite hode. Det fjær moderkjærlighet er spesielt myk og faller på samband, er fraværende på en god del av poter og lukk øynene. Fargemerkingen er grå-brun, grumset i farge på halsen og brystet del, hvitaktig på nedre deler. Det RHEA lever i flokker som består av en hann og noen kvinner som legger egg i en senkning valg fra den mannlige, at det samles tørt gress, da den mannlige å klekke eggene. Egenskap han rømme raskt i tilfelle fare. Ligner dette er rhea av Darwin (Pterocnemia pennata), som er imidlertid mindre mole.

Sm. [XVII århundre, fra spansk cóndor, som dateres tilbake til en oppføring peruvianske]. Navnet på to arter av fugler Catartiformi familie av Catartidi, Condor av Andes (intet falkeøie gryphus) og condor i California (Gymnogyps californianus), som med sitt vingespenn på 3 m er den største amerikanske gribber, og blant de største fuglene volatori av verden. Det intet falkeøie gryphus, typisk av Andesfjellene og nå sjeldne, har hodet og halsen nakne og dekkes med en skrukket huden rødlig. I tillegg, i menn, hodet er overvunnet av en kjøttfulle crest, som når bunnen av nebbet; fjær moderkjærlighet er hovedsakelig svart metallic refleksjoner, med mindre en hvit krage på sokkelen på halsen og penner av vinger, for det meste hvitaktig. Potene, robustissime, er av mørk brun farge, nebbet er hvit, med base Bruna. Det Gymnogyps californianus, nå meget sjeldne, det nester bare på kystmuseet relieffene i Sør-California, har fjær moderkjærlighet nesten helt mørkt, med føttene i rosa, hode og hals akter, rødlig i farger. Godt kjent, condor, er muligheten til å sveve nesten stillestående for en lang tid, utforske for stor høyde med vista acutissima landskapet nedenfor. Er generelt ikke veldig aggressive, fødd i utbredelsen av kadavre, men kan angripe kjæledyr og ville unge eller svekket av gammel alder. Live vanligvis isolert eller i små grupper.
Zoologi: arter
Den mest viktig og merk fra ekstern antikken er brunbjørn (Ursus arctos), utbredt på den nordlige halvkule med mange underarter mellom 22º og 75º lat. Nr. en gang hadde bred spredning i Europa, men for øyeblikket sin distribusjon er svært begrenset, unntatt i Øst-Europa; i western overlever med noen populasjoner relikt. I Italia, der er beskyttet, er hovedsakelig i Abruzzo (i henhold til noen forfattere vil utgjøre en særegen form, Marsican bjørn, Ursus arctos marsicanus ), særlig i nasjonalparken av samme navn, med 80-100 hoder, i Trentino med svært få hoder i Adamello-Presanella gruppe og Dolomittene av Brenta, samt i Friuli Venezia Giulia med noen få hoder av slovensk opprinnelse. Bor andre steder i Spania, i den kantabriske kjedet og i Pyreneene, i Sverige og Norge; svært bredt er dens diffusjon i Øst-Europa, særlig på Balkan og i i Karpatene, i landene i det tidligere Sovjetunionen, spesielt de av asiatiske delen. Som navnet sier, fargen på frakken er Bruno, mer eller mindre tydelig; det er vanligvis ikke overskride 2-2,5 m lengde og har en gjennomsnittlig vekt på 150-250 kg, høyden på withers er ca. 1 m. I Nord-Amerika den Orso Bruno finnes med mange lokale hunderaser, som er noen ganger svært differensierte, som Kodiak og noen hunderaser som Alaska, enorme beløp, som kan gå 3 m i lengde og 800 kg vekt. En egen gruppe, av enkelte arter anses i seg selv, er representert ved den såkalte grizzly eller Orso Grigio (Ursus arctos horribilis), som har blitt veldig sjelden og bare i enkelte områder av Rocky Mountains: det er en litt mer kortvokste og tunge dell’Orso Bruno seg selv og har pels vanligvis grå-jern, sjelden rødaktig-brun; når en lengde på 2,5 m, og en vekt på 400 kg. De mest vanlige arter i Nord-Amerika er det imidlertid den eller. Svart amerikansk eller baribal (Euarctos americanus), vanligvis skog, med utmerket arboricole holdninger er mindre enn den forrige (lengde fra 1,2 til 1,8 m; gjennomsnittlig vekt fra 120 til 150 kg), fargen på kappe fra rødlig-brun til svart. Størrelse og vekt nesten like presenterer bjørn fra briller (Tremarctos ornatus), som er den eneste arter som er vanlige i Sør-Amerika og liv, nå sjeldne, i visse områder av Andesfjellene nordlige og sentrale, siden over 3000 meter. Det er karakteristisk for den hvite sirkler rundt øynene og nesen, continuantisi med en analog datakontakt tegning på hals og bryst, som tydelig vis på pels svart eller brun-grumset. Ett av de viktigste arter og funksjoner er den hvit bjørn eller isbjørn (Thalarctos maritimus), diffusjon sirkumpolare arktis, typisk for områder med is, for som sin sørlige grense er omtrent merket ved grensen til is. Kan veie fra over 700 kg (gjennomsnittlig er imidlertid ca. 400-500 kg og måler over 250 m. Har hvit kappe-krem, mer eller mindre gulaktige. Er eksklusivt kjøttetende, god svømmer og utrettelige Walker, å måtte gjøre store bevegelser for å få mat; overflater håndholdte og plantars er nesten helt dekket med hår, betydelig tilpasning til livet på isbreer. Blir svært sjelden som et resultat av den nådeløse jakten, i dag er beskyttet av flere medlemsland. I Asia i tillegg til Orso Bruno, utbredt i nordlige del av kontinentet, det er 3 arter: Bjørn fra halsbåndet eller tibetansk eller Torquato (Selenarctos thibetanus) er ofte representert i sør og øst-Asia, der den foretrekker den store fjell skog, for eksempel i Himalaya, har tykk pels grumset som gjør en fremtredende egenskapen “krage” hvitaktig på brystet. Grumset er også den kappe av malaysisk bear (Helarctos malayanus; lokale navn biruang og bruan), sine skoger av Indokina og Insulindia; er bjørn mindre, som når et maksimum på bare 1,4 m i lengde og 65 kg vekt, er ganske sjeldne og ikke tilbringe en periode i vinter søvn. Sistnevnte arter er bjørn labiato (Melursus ursinus) av skogene i India og Sri Lanka, har pels strålende svart, der står den binde og den hvite kragen, med anslags lang og smal, karakteristisk for leppene svært utviklet og mobilissime, som kan utvides til å danne en slags et horn med som dyret kan “suge” honning og massene av flere insekter, som er usedvanlig Ghiotto (hang videre deles av mange bjørner). § Bjørn dukket opp i Miocene med prøver av redusert størrelse som tilhører slektene Hemicyon Ursavuus og av Tyskland og Hyaenarctos av Eurasia. Under Pliocen fant sted skjemaer fra som stilk den store Ursidi kvaternære av amerikanske og europeiske, representert ved Cave Bear (Ursus spelaeus), kjennetegnet av bemerkelsesverdig mole, flott utvikling av fremre del av kroppen og robusthet i ekstremitetene. Kunne leve ved store høyder og var utelukkende vegetarisk. § bjørn pels, presentere hår for lang og tykk, har ikke funnet utbredt bruk i fur trade. I stedet har vært vellykket, arter til i begynnelsen av det tyvende århundret, som dekket og som teppe, konstitueres av hele huden, med hode og føtter.

Ethology: l’Orso Bruno
Frequenter av skog av middels og høye fjell, brunbjørn er fødd med et flott utvalg av mat, planter og dyr, og blant de første røttene, bær, frukt polposi, som noen ganger fører til at den faller til bakken ved å riste treet trunker eller faste stoffer (eikenøtter, kastanjer, osv.), bønnespirer, frokostblandinger og sopp og blant dyr, små pattedyr, størrelsen på gnagere og insectivorous fugler, men også den unge villsvin, noen hjort, reptiler, amfibier og ulike virvelløse dyr. I Nord-Amerika brunbjørn er viser også en dyktig fisker, arter av laks som, på tidspunktet for stigning av elver, ta med kyndig zampate; videre, hvor standhaftig fedrift er transumante, l’Orso Bruno kan plyndre husdyr også hjemmet til størrelsen ganske store, som eslene. Til slutt er det også en stor forbruker av kammer, inkludert honning og insekter som finnes der. Forbruket av en viss type mat avhenger vanligvis av tilgjengeligheten, ting som varierer med det geografiske området og sesongen. En stor del av maten oppførsel av brunbjørn er underlagt læring og det virker som i linjer ulike familie du kan opprette spesielle mat antrekk som er overlevert fra mor til barn. Dette gjelder spesielt for jakt og fiske, for å lære hva det er viktig at unge mennesker kan observere på arbeidet deres mødre. Veldig tolerant med lignende, brunbjørn er dårlig territorielle og selv om enkeltpersoner live for mer isolert, kan det skje at to eller flere bjørner møtes i fredelig som, for eksempel, på elvene i som fiske, der blant andre ting, på tidspunktet for laks, preys er abbondantissime og det er ingen grunn til å konkurrere for mat. Kampene er meget sjeldne og sjelden blodige. Likevel, den brune bjørn er ikke engang et sosialt dyr, bare under de to kjønn sameksistens i sesongen for koplingene og mødre med barn, men vanligvis ikke senere enn det andre året av livet. Noen ganger, men du kan observere fødes av noen få voksne enkeltpersoner i som synes å være rådende hierarkier av dominans. Natt for det meste i steder forstyrret av menneskelig aktivitet og perioder av året den heteste, brunbjørn har dagtid vaner i kalde regioner og ubebodde, som de i Asia nord-senter og Alaska. I sitt territorium, som kan utvides til 20 km², Orso Bruno beveger seg langs veier allerede spores av mann eller fra buskap, hvis tilgjengelig, men noen ganger åpner seg spor som passerer gjennom tett vegetasjon. Beveger seg med en pitch ganske bredt, ikke trotta nesten aldri og noen ganger galopperer, vanligvis når du lader en rov, kommer opp i hastigheter nær 50 km per time. Parkert liggende eller sittende, ofte, og spesielt når du spiser med foran bena hevet. Noen ganger stiger på bakbein, ikke bare å nå frukt hang ganske høy, men også til scrutinize omgivelsene. “føttene” kan også gjøre noen trinn. Ikke sjelden klatrer trær med enestående smidighet og frivillig er nedsenket i vann, svømming og evoluendo med gode ferdigheter. Aktivitetene i spillet er rapportert ofte i bjørnene Bruni og i voksne som barn, og hvis i sistnevnte transport av objekter, utveksling av objekter mellom brødre, jakten på objekter i bevegelse og akrobatikk på ustabil objekter representerer en måte å utvikle harmonisk den nervøse reflekser, muskler, evnen til å bedømme avstander, osv., som vanligvis i ung pattedyr, i voksne, at alle disse nervene har allerede godt utviklet, spillet, for eksempel velt for en helling gjentatte ganger, ser ut til å være en ren underholdning og manifesterer kvalitet høyere psykiske. Ved begynnelsen av vintersesongen, når maten er knappe, Orso Bruno trekkes inn en steinete ravine eller, hvis dette ikke er tilgjengelig, under en naturlig ly av store grener, i begge tilfeller pyntet innsiden med grener og blader og annet materiale for å lukke inntak. For noen måneder hva vil være hans sykehusopphold er ikke, som imidlertid vil bli utgitt flere ganger oftere i begynnelsen, til defecate og urinerer; La Tana, faktisk er holdt svært rent. I populasjoner der forholdet mellom kjønn er lik, brunbjørn er From Russia with og vet du par som samtidig skiller seg, så er regelen, på slutten av hver sesong husdyravl har reformert den bond for flere påfølgende år; men hvis kvinner er mer enn menn, disse kan ha relasjoner med mer enn én kvinne hvert år. Før du kobler til, som i visse befolkninger i Sør-Europa fant sted mellom juni og juli (en måned før i Alaska), den mannlige følger den kvinnelige for noen dager, noen ganger ved å trykke på det med binde, leccandola, mordicchiandola colpendola, litt med bena, osv., inntil hun viser mottakelige. Det er i denne sesongen at kampene mellom menn er mer hyppig men vanligvis finner sted mellom menn av mole sammenlignbare; de minste, ellers, selger den kvinnelige uten contenderla. Varigheten av svangerskap, som sa, varierer mellom seks og ni måneder og antall små fødsel varierer med alder på den kvinnelige: en liten for kvinner primipare, én eller to for eldre og opp til tre for voksen full styrker. Det Parturition finner sted i midten av vinter og trolig svært liten størrelse av teddybjørner forenkler overlevelse, gitt at mødre sykepleie dem i en periode der de ikke kan spise. Gitt at de små er blind og dekket med dårlig hår, mødre holde dem ofte “arm” mellom forelegs, garanterer dem, med kontinuerlig kontakt, beskyttelse mot kulde. På slutten av vinteren, når moren gjenopptar avslutte med frekvensen av tana, babyer har et par måneder, vil tilbringe litt tid i lair vedlikeholdt av mor, som i denne perioden er svært årvåken og aggressive, og deretter ta dem til å følge det til utenfor. Melkedannelse varer ca hundre dager, etter som vil begynne den progressive perioden for avvenning, sammen med læring av måter å søke etter mat, både vegetabilsk dyr. Unge mennesker tilbringer det første året med mor, inkludert den første vinteren, som deler hans lair, og en del av det andre året til følgende sesong av kobling; kvinner faktisk gå til varme hvert 2. år. Neste vinter vil bli brukt av brødrene av fødende kvinne i en felles tana og i de følgende år kontakter med den mor blir mindre hyppige, opp til fullstendig frakobling som, i menn, skjer raskere enn kvinner. Det Orso Bruno reproduserer seg vanligvis ikke før etter å ha fullført fem år.

Ethology: isbjørn
Isbjørnen er den mest kjøttetende degli Orsi, blir tilpasset til et miljø som er for det meste av dens forlengelse er inkompatibel med veksten av alle anlegg. Seglene representerer den grunnleggende maten av isbjørn, og ikke bare den lille er stjålet, i sesongen av nyfødte, men også voksne som blir overrasket når de dukker opp for å puste fra noen grav av is. Kan også fanget den unge hvalross og moskusdyr, vanligvis kalver eller enkeltpersoner svekket av gammel alder. I tilfelle hvis muligheten oppstår, dessuten, isbjørnen ikke selv forakt om den kadavre noen cetacean kastes opp fra havet på kysten. I vinter isbjørnen lever nær kysten, pleie, men også å tilbringe lange perioder på havet, svømming liflig for flere sammenhengende timer og gjør banene til flere titusener av kilometer, noen ganger mødre er ledsaget av små. Om sommeren smelter is gjør kysten neppe praktisk mulig og isbjørner gå mer inne. Her bruker vanligvis lavarter, urter og bær sett avdekket fra tine og rov gnagere, hersker av fugler nesting på terrreno og andre små dyr. Isbjørnen er i hovedsak ensomt, danner par som fortsatt ble bare i den perioden av elsker (April) eller små familiegrupper (mødre med sine små) eller ved å feste seg rundt liket av et par store dyr som er i stand til å mate flere enkeltpersoner. Selv om mange isbjørner i den perioden som er mer solid enn året bruk graving når i når et tilfluktssted i snø, bare gravide kvinner tilbringer i Tana i stedet for lange perioder av gangen, og bruk samme lair i etterfølgende år; vinteren skur av disse kvinner er vanligvis bort fra kysten, krisesentre av andre bjørner, tvert imot, ligger ved havet. De hulninger, alltid veldig rent er oval i formen og omtrent på størrelse med den som sitter; tilgang er en sirkulær tunnel med en diameter på mellom en halv meter og en meter og en lengde mellom en halv meter og mer enn tre meter. Den lille isbjørnen er født mellom desember og januar, er, som vanligvis i Ursidi, små, blind og belagt med lite hår, og er vedlikeholdt av deres mødre med stor iver; åpne øynene deres om en måned og utføre det første trinn i en alder av en og en halv måned; melkedannelse varer omtrent tre måneder. I generelt hver orsa har bare ett lite for veer, noen to. Det orse dukker opp fra boliger, etterfulgt av valper, i varierende datoer mellom mars og mai, senere de med to valper rientrandovi, i tilfelle fare eller for en periode med hvile om natten. De små vil forbli i selskapet av mor for hele sommeren og vinteren senere og vil bli forlatt til neste redusert sesong av mor som vanligvis skjer med rytme bi-Triennale. Innen fem år nå seksuell modenhet.

Etnologiske: kulten bjørn
Sannsynligvis dateres tilbake til fint turterreng, er utbredt særlig blant befolkningen i arktiske og sub-arktiske områder der bjørn er den dyr jakt mer viktig og anses for å være hellig. På Ainu feiringen som vil foregå i perioden på jakt av Orso, har religiøse avlastningsventil og sosiale: dyret er fanget, fødd i en viss tidsperiode, så ofret og hans kjød er forbrukt ritually av hele befolkningen. Også for de sibirske folkeslag drap på en bjørn nødvendigvis innebærer en rituell feiring. Så mellom Ostiachi hodet av bjørn drept er objekt for tilbedelse. Blant noen av folkene i Nord-Amerika (Fox, Chippewa, Tlingit, osv.) bjørn anses dyret totems av individuelle klanen.

Sm. [daterer seg tallet; fra spansk Ñandu, tupí opprinnelse]. Navnet på to arter av fugler Reiformi familie av Reidi, også kjent som ree eller amerikansk strutser, spredt i Sør-Amerika. Rhea americana er presist av jumanas Sør-Amerika. Et lignende utseende til struts, er høy 1,5 m, har en avkortet robust ingen hale, med vinger godt utviklet, men ikke egnet for flyvningen, lange bein og massiv, avsluttende i tre fingre, lang hals og sterk som støtter et lite hode. Det fjær moderkjærlighet er spesielt myk og faller på samband, er fraværende på en god del av poter og lukk øynene. Fargemerkingen er grå-brun, grumset i farge på halsen og brystet del, hvitaktig på nedre deler. Det RHEA lever i flokker som består av en hann og noen kvinner som legger egg i en senkning valg fra den mannlige, at det samles tørt gress, da den mannlige å klekke eggene. Egenskap han rømme raskt i tilfelle fare. Ligner dette er rhea av Darwin (Pterocnemia pennata), som er imidlertid mindre mole.

Sm. [XVII århundre, fra spansk cóndor, som dateres tilbake til en oppføring peruvianske]. Navnet på to arter av fugler Catartiformi familie av Catartidi, Condor av Andes (intet falkeøie gryphus) og condor i California (Gymnogyps californianus), som med sitt vingespenn på 3 m er den største amerikanske gribber, og blant de største fuglene volatori av verden. Det intet falkeøie gryphus, typisk av Andesfjellene og nå sjeldne, har hodet og halsen nakne og dekkes med en skrukket huden rødlig. I tillegg, i menn, hodet er overvunnet av en kjøttfulle crest, som når bunnen av nebbet; fjær moderkjærlighet er hovedsakelig svart metallic refleksjoner, med mindre en hvit krage på sokkelen på halsen og penner av vinger, for det meste hvitaktig. Potene, robustissime, er av mørk brun farge, nebbet er hvit, med base Bruna. Det Gymnogyps californianus, nå meget sjeldne, det nester bare på kystmuseet relieffene i Sør-California, har fjær moderkjærlighet nesten helt mørkt, med føttene i rosa, hode og hals akter, rødlig i farger. Godt kjent, condor, er muligheten til å sveve nesten stillestående for en lang tid, utforske for stor høyde med vista acutissima landskapet nedenfor. Er generelt ikke veldig aggressive, fødd i utbredelsen av kadavre, men kan angripe kjæledyr og ville unge eller svekket av gammel alder. Live vanligvis isolert eller i små grupper.

Sm. [daterer seg tallet; kanskje ved piovano]. Felles navn på noen fugler Caradriformi familie av Scolopacidi. Det piovanello riktig (Calidris ferruginea), langs ca. 20 cm, har lang nese og tynn, litt kurvet, fargestoffer, i menn, er gråaktige, under den kalde årstiden, castana i sommer, den store festen er hvit. Liv i branchetti langs strender og marinaer i marshy områdene i Sibir, migrere mot den varme land (inkludert Italia) i løpet av høsten. Hovedsakelig nattlig, det spiser på små akvatiske dyr og planter. Det piovanello større (Calidris canutus) skiller seg ut, spesielt for større størrelse (opp til 25 cm i lengde) og robusthet i kroppen samt for nebbet ganske kort; også sine fjær moderkjærlighet går fra vinter grå al castano krydret med svart i sommer; nester i arktiske områder og frequents kystene sølete og sandstrender. Det piovanello lilla (Calidris maritima=Erolia maritima), sammen med opp til 20 cm, har enorme struktur med bena ganske kort, grå intense, frequents spesielt den steinete kyster. Det piovanello pancianera (Calidris alpina=Erolia alpina) er det mer vanlige arter: langs ca. 17 cm, skiller seg for nebbet buede litt og for en svart flekk som vises på brystet i sommer; frequents myrer og kystnære områder. Til slutt piovanello tridattilo (Calidris alba=Crocethia alba), langs ca. 20 cm, har ganske stor kropp og ben robust; i vinter er gråaktige med en hvit stripe på mørk vinge; i sommer er overveiende rødlig, bosatt i de nordlige regioner i Amerika, Asia og Europa.

Sm. [daterer seg tallet; kanskje ved piovano]. Felles navn på noen fugler Caradriformi familie av Scolopacidi. Det piovanello riktig (Calidris ferruginea), langs ca. 20 cm, har lang nese og tynn, litt kurvet, fargestoffer, i menn, er gråaktige, under den kalde årstiden, castana i sommer, den store festen er hvit. Liv i branchetti langs strender og marinaer i marshy områdene i Sibir, migrere mot den varme land (inkludert Italia) i løpet av høsten. Hovedsakelig nattlig, det spiser på små akvatiske dyr og planter. Det piovanello større (Calidris canutus) skiller seg ut, spesielt for større størrelse (opp til 25 cm i lengde) og robusthet i kroppen samt for nebbet ganske kort; også sine fjær moderkjærlighet går fra vinter grå al castano krydret med svart i sommer; nester i arktiske områder og frequents kystene sølete og sandstrender. Det piovanello lilla (Calidris maritima=Erolia maritima), sammen med opp til 20 cm, har enorme struktur med bena ganske kort, grå intense, frequents spesielt den steinete kyster. Det piovanello pancianera (Calidris alpina=Erolia alpina) er det mer vanlige arter: langs ca. 17 cm, skiller seg for nebbet buede litt og for en svart flekk som vises på brystet i sommer; frequents myrer og kystnære områder. Til slutt piovanello tridattilo (Calidris alba=Crocethia alba), langs ca. 20 cm, har ganske stor kropp og ben robust; i vinter er gråaktige med en hvit stripe på mørk vinge; i sommer er overveiende rødlig, bosatt i de nordlige regioner i Amerika, Asia og Europa.

Zoologi: arter
Den mest viktig og merk fra ekstern antikken er brunbjørn (Ursus arctos), utbredt på den nordlige halvkule med mange underarter mellom 22º og 75º lat. Nr. en gang hadde bred spredning i Europa, men for øyeblikket sin distribusjon er svært begrenset, unntatt i Øst-Europa; i western overlever med noen populasjoner relikt. I Italia, der er beskyttet, er hovedsakelig i Abruzzo (i henhold til noen forfattere vil utgjøre en særegen form, Marsican bjørn, Ursus arctos marsicanus ), særlig i nasjonalparken av samme navn, med 80-100 hoder, i Trentino med svært få hoder i Adamello-Presanella gruppe og Dolomittene av Brenta, samt i Friuli Venezia Giulia med noen få hoder av slovensk opprinnelse. Bor andre steder i Spania, i den kantabriske kjedet og i Pyreneene, i Sverige og Norge; svært bredt er dens diffusjon i Øst-Europa, særlig på Balkan og i i Karpatene, i landene i det tidligere Sovjetunionen, spesielt de av asiatiske delen. Som navnet sier, fargen på frakken er Bruno, mer eller mindre tydelig; det er vanligvis ikke overskride 2-2,5 m lengde og har en gjennomsnittlig vekt på 150-250 kg, høyden på withers er ca. 1 m. I Nord-Amerika den Orso Bruno finnes med mange lokale hunderaser, som er noen ganger svært differensierte, som Kodiak og noen hunderaser som Alaska, enorme beløp, som kan gå 3 m i lengde og 800 kg vekt. En egen gruppe, av enkelte arter anses i seg selv, er representert ved den såkalte grizzly eller Orso Grigio (Ursus arctos horribilis), som har blitt veldig sjelden og bare i enkelte områder av Rocky Mountains: det er en litt mer kortvokste og tunge dell’Orso Bruno seg selv og har pels vanligvis grå-jern, sjelden rødaktig-brun; når en lengde på 2,5 m, og en vekt på 400 kg. De mest vanlige arter i Nord-Amerika er det imidlertid den eller. Svart amerikansk eller baribal (Euarctos americanus), vanligvis skog, med utmerket arboricole holdninger er mindre enn den forrige (lengde fra 1,2 til 1,8 m; gjennomsnittlig vekt fra 120 til 150 kg), fargen på kappe fra rødlig-brun til svart. Størrelse og vekt nesten like presenterer bjørn fra briller (Tremarctos ornatus), som er den eneste arter som er vanlige i Sør-Amerika og liv, nå sjeldne, i visse områder av Andesfjellene nordlige og sentrale, siden over 3000 meter. Det er karakteristisk for den hvite sirkler rundt øynene og nesen, continuantisi med en analog datakontakt tegning på hals og bryst, som tydelig vis på pels svart eller brun-grumset. Ett av de viktigste arter og funksjoner er den hvit bjørn eller isbjørn (Thalarctos maritimus), diffusjon sirkumpolare arktis, typisk for områder med is, for som sin sørlige grense er omtrent merket ved grensen til is. Kan veie fra over 700 kg (gjennomsnittlig er imidlertid ca. 400-500 kg og måler over 250 m. Har hvit kappe-krem, mer eller mindre gulaktige. Er eksklusivt kjøttetende, god svømmer og utrettelige Walker, å måtte gjøre store bevegelser for å få mat; overflater håndholdte og plantars er nesten helt dekket med hår, betydelig tilpasning til livet på isbreer. Blir svært sjelden som et resultat av den nådeløse jakten, i dag er beskyttet av flere medlemsland. I Asia i tillegg til Orso Bruno, utbredt i nordlige del av kontinentet, det er 3 arter: Bjørn fra halsbåndet eller tibetansk eller Torquato (Selenarctos thibetanus) er ofte representert i sør og øst-Asia, der den foretrekker den store fjell skog, for eksempel i Himalaya, har tykk pels grumset som gjør en fremtredende egenskapen “krage” hvitaktig på brystet. Grumset er også den kappe av malaysisk bear (Helarctos malayanus; lokale navn biruang og bruan), sine skoger av Indokina og Insulindia; er bjørn mindre, som når et maksimum på bare 1,4 m i lengde og 65 kg vekt, er ganske sjeldne og ikke tilbringe en periode i vinter søvn. Sistnevnte arter er bjørn labiato (Melursus ursinus) av skogene i India og Sri Lanka, har pels strålende svart, der står den binde og den hvite kragen, med anslags lang og smal, karakteristisk for leppene svært utviklet og mobilissime, som kan utvides til å danne en slags et horn med som dyret kan “suge” honning og massene av flere insekter, som er usedvanlig Ghiotto (hang videre deles av mange bjørner). § Bjørn dukket opp i Miocene med prøver av redusert størrelse som tilhører slektene Hemicyon Ursavuus og av Tyskland og Hyaenarctos av Eurasia. Under Pliocen fant sted skjemaer fra som stilk den store Ursidi kvaternære av amerikanske og europeiske, representert ved Cave Bear (Ursus spelaeus), kjennetegnet av bemerkelsesverdig mole, flott utvikling av fremre del av kroppen og robusthet i ekstremitetene. Kunne leve ved store høyder og var utelukkende vegetarisk. § bjørn pels, presentere hår for lang og tykk, har ikke funnet utbredt bruk i fur trade. I stedet har vært vellykket, arter til i begynnelsen av det tyvende århundret, som dekket og som teppe, konstitueres av hele huden, med hode og føtter.

Ethology: l’Orso Bruno
Frequenter av skog av middels og høye fjell, brunbjørn er fødd med et flott utvalg av mat, planter og dyr, og blant de første røttene, bær, frukt polposi, som noen ganger fører til at den faller til bakken ved å riste treet trunker eller faste stoffer (eikenøtter, kastanjer, osv.), bønnespirer, frokostblandinger og sopp og blant dyr, små pattedyr, størrelsen på gnagere og insectivorous fugler, men også den unge villsvin, noen hjort, reptiler, amfibier og ulike virvelløse dyr. I Nord-Amerika brunbjørn er viser også en dyktig fisker, arter av laks som, på tidspunktet for stigning av elver, ta med kyndig zampate; videre, hvor standhaftig fedrift er transumante, l’Orso Bruno kan plyndre husdyr også hjemmet til størrelsen ganske store, som eslene. Til slutt er det også en stor forbruker av kammer, inkludert honning og insekter som finnes der. Forbruket av en viss type mat avhenger vanligvis av tilgjengeligheten, ting som varierer med det geografiske området og sesongen. En stor del av maten oppførsel av brunbjørn er underlagt læring og det virker som i linjer ulike familie du kan opprette spesielle mat antrekk som er overlevert fra mor til barn. Dette gjelder spesielt for jakt og fiske, for å lære hva det er viktig at unge mennesker kan observere på arbeidet deres mødre. Veldig tolerant med lignende, brunbjørn er dårlig territorielle og selv om enkeltpersoner live for mer isolert, kan det skje at to eller flere bjørner møtes i fredelig som, for eksempel, på elvene i som fiske, der blant andre ting, på tidspunktet for laks, preys er abbondantissime og det er ingen grunn til å konkurrere for mat. Kampene er meget sjeldne og sjelden blodige. Likevel, den brune bjørn er ikke engang et sosialt dyr, bare under de to kjønn sameksistens i sesongen for koplingene og mødre med barn, men vanligvis ikke senere enn det andre året av livet. Noen ganger, men du kan observere fødes av noen få voksne enkeltpersoner i som synes å være rådende hierarkier av dominans. Natt for det meste i steder forstyrret av menneskelig aktivitet og perioder av året den heteste, brunbjørn har dagtid vaner i kalde regioner og ubebodde, som de i Asia nord-senter og Alaska. I sitt territorium, som kan utvides til 20 km², Orso Bruno beveger seg langs veier allerede spores av mann eller fra buskap, hvis tilgjengelig, men noen ganger åpner seg spor som passerer gjennom tett vegetasjon. Beveger seg med en pitch ganske bredt, ikke trotta nesten aldri og noen ganger galopperer, vanligvis når du lader en rov, kommer opp i hastigheter nær 50 km per time. Parkert liggende eller sittende, ofte, og spesielt når du spiser med foran bena hevet. Noen ganger stiger på bakbein, ikke bare å nå frukt hang ganske høy, men også til scrutinize omgivelsene. “føttene” kan også gjøre noen trinn. Ikke sjelden klatrer trær med enestående smidighet og frivillig er nedsenket i vann, svømming og evoluendo med gode ferdigheter. Aktivitetene i spillet er rapportert ofte i bjørnene Bruni og i voksne som barn, og hvis i sistnevnte transport av objekter, utveksling av objekter mellom brødre, jakten på objekter i bevegelse og akrobatikk på ustabil objekter representerer en måte å utvikle harmonisk den nervøse reflekser, muskler, evnen til å bedømme avstander, osv., som vanligvis i ung pattedyr, i voksne, at alle disse nervene har allerede godt utviklet, spillet, for eksempel velt for en helling gjentatte ganger, ser ut til å være en ren underholdning og manifesterer kvalitet høyere psykiske. Ved begynnelsen av vintersesongen, når maten er knappe, Orso Bruno trekkes inn en steinete ravine eller, hvis dette ikke er tilgjengelig, under en naturlig ly av store grener, i begge tilfeller pyntet innsiden med grener og blader og annet materiale for å lukke inntak. For noen måneder hva vil være hans sykehusopphold er ikke, som imidlertid vil bli utgitt flere ganger oftere i begynnelsen, til defecate og urinerer; La Tana, faktisk er holdt svært rent. I populasjoner der forholdet mellom kjønn er lik, brunbjørn er From Russia with og vet du par som samtidig skiller seg, så er regelen, på slutten av hver sesong husdyravl har reformert den bond for flere påfølgende år; men hvis kvinner er mer enn menn, disse kan ha relasjoner med mer enn én kvinne hvert år. Før du kobler til, som i visse befolkninger i Sør-Europa fant sted mellom juni og juli (en måned før i Alaska), den mannlige følger den kvinnelige for noen dager, noen ganger ved å trykke på det med binde, leccandola, mordicchiandola colpendola, litt med bena, osv., inntil hun viser mottakelige. Det er i denne sesongen at kampene mellom menn er mer hyppig men vanligvis finner sted mellom menn av mole sammenlignbare; de minste, ellers, selger den kvinnelige uten contenderla. Varigheten av svangerskap, som sa, varierer mellom seks og ni måneder og antall små fødsel varierer med alder på den kvinnelige: en liten for kvinner primipare, én eller to for eldre og opp til tre for voksen full styrker. Det Parturition finner sted i midten av vinter og trolig svært liten størrelse av teddybjørner forenkler overlevelse, gitt at mødre sykepleie dem i en periode der de ikke kan spise. Gitt at de små er blind og dekket med dårlig hår, mødre holde dem ofte “arm” mellom forelegs, garanterer dem, med kontinuerlig kontakt, beskyttelse mot kulde. På slutten av vinteren, når moren gjenopptar avslutte med frekvensen av tana, babyer har et par måneder, vil tilbringe litt tid i lair vedlikeholdt av mor, som i denne perioden er svært årvåken og aggressive, og deretter ta dem til å følge det til utenfor. Melkedannelse varer ca hundre dager, etter som vil begynne den progressive perioden for avvenning, sammen med læring av måter å søke etter mat, både vegetabilsk dyr. Unge mennesker tilbringer det første året med mor, inkludert den første vinteren, som deler hans lair, og en del av det andre året til følgende sesong av kobling; kvinner faktisk gå til varme hvert 2. år. Neste vinter vil bli brukt av brødrene av fødende kvinne i en felles tana og i de følgende år kontakter med den mor blir mindre hyppige, opp til fullstendig frakobling som, i menn, skjer raskere enn kvinner. Det Orso Bruno reproduserer seg vanligvis ikke før etter å ha fullført fem år.

Ethology: isbjørn
Isbjørnen er den mest kjøttetende degli Orsi, blir tilpasset til et miljø som er for det meste av dens forlengelse er inkompatibel med veksten av alle anlegg. Seglene representerer den grunnleggende maten av isbjørn, og ikke bare den lille er stjålet, i sesongen av nyfødte, men også voksne som blir overrasket når de dukker opp for å puste fra noen grav av is. Kan også fanget den unge hvalross og moskusdyr, vanligvis kalver eller enkeltpersoner svekket av gammel alder. I tilfelle hvis muligheten oppstår, dessuten, isbjørnen ikke selv forakt om den kadavre noen cetacean kastes opp fra havet på kysten. I vinter isbjørnen lever nær kysten, pleie, men også å tilbringe lange perioder på havet, svømming liflig for flere sammenhengende timer og gjør banene til flere titusener av kilometer, noen ganger mødre er ledsaget av små. Om sommeren smelter is gjør kysten neppe praktisk mulig og isbjørner gå mer inne. Her bruker vanligvis lavarter, urter og bær sett avdekket fra tine og rov gnagere, hersker av fugler nesting på terrreno og andre små dyr. Isbjørnen er i hovedsak ensomt, danner par som fortsatt ble bare i den perioden av elsker (April) eller små familiegrupper (mødre med sine små) eller ved å feste seg rundt liket av et par store dyr som er i stand til å mate flere enkeltpersoner. Selv om mange isbjørner i den perioden som er mer solid enn året bruk graving når i når et tilfluktssted i snø, bare gravide kvinner tilbringer i Tana i stedet for lange perioder av gangen, og bruk samme lair i etterfølgende år; vinteren skur av disse kvinner er vanligvis bort fra kysten, krisesentre av andre bjørner, tvert imot, ligger ved havet. De hulninger, alltid veldig rent er oval i formen og omtrent på størrelse med den som sitter; tilgang er en sirkulær tunnel med en diameter på mellom en halv meter og en meter og en lengde mellom en halv meter og mer enn tre meter. Den lille isbjørnen er født mellom desember og januar, er, som vanligvis i Ursidi, små, blind og belagt med lite hår, og er vedlikeholdt av deres mødre med stor iver; åpne øynene deres om en måned og utføre det første trinn i en alder av en og en halv måned; melkedannelse varer omtrent tre måneder. I generelt hver orsa har bare ett lite for veer, noen to. Det orse dukker opp fra boliger, etterfulgt av valper, i varierende datoer mellom mars og mai, senere de med to valper rientrandovi, i tilfelle fare eller for en periode med hvile om natten. De små vil forbli i selskapet av mor for hele sommeren og vinteren senere og vil bli forlatt til neste redusert sesong av mor som vanligvis skjer med rytme bi-Triennale. Innen fem år nå seksuell modenhet.

Etnologiske: kulten bjørn
Sannsynligvis dateres tilbake til fint turterreng, er utbredt særlig blant befolkningen i arktiske og sub-arktiske områder der bjørn er den dyr jakt mer viktig og anses for å være hellig. På Ainu feiringen som vil foregå i perioden på jakt av Orso, har religiøse avlastningsventil og sosiale: dyret er fanget, fødd i en viss tidsperiode, så ofret og hans kjød er forbrukt ritually av hele befolkningen. Også for de sibirske folkeslag drap på en bjørn nødvendigvis innebærer en rituell feiring. Så mellom Ostiachi hodet av bjørn drept er objekt for tilbedelse. Blant noen av folkene i Nord-Amerika (Fox, Chippewa, Tlingit, osv.) bjørn anses dyret totems av individuelle klanen.

Sm. [daterer seg tallet; fra spansk Ñandu, tupí opprinnelse]. Navnet på to arter av fugler Reiformi familie av Reidi, også kjent som ree eller amerikansk strutser, spredt i Sør-Amerika. Rhea americana er presist av jumanas Sør-Amerika. Et lignende utseende til struts, er høy 1,5 m, har en avkortet robust ingen hale, med vinger godt utviklet, men ikke egnet for flyvningen, lange bein og massiv, avsluttende i tre fingre, lang hals og sterk som støtter et lite hode. Det fjær moderkjærlighet er spesielt myk og faller på samband, er fraværende på en god del av poter og lukk øynene. Fargemerkingen er grå-brun, grumset i farge på halsen og brystet del, hvitaktig på nedre deler. Det RHEA lever i flokker som består av en hann og noen kvinner som legger egg i en senkning valg fra den mannlige, at det samles tørt gress, da den mannlige å klekke eggene. Egenskap han rømme raskt i tilfelle fare. Ligner dette er rhea av Darwin (Pterocnemia pennata), som er imidlertid mindre mole.

Sm. [XVII århundre, fra spansk cóndor, som dateres tilbake til en oppføring peruvianske]. Navnet på to arter av fugler Catartiformi familie av Catartidi, Condor av Andes (intet falkeøie gryphus) og condor i California (Gymnogyps californianus), som med sitt vingespenn på 3 m er den største amerikanske gribber, og blant de største fuglene volatori av verden. Det intet falkeøie gryphus, typisk av Andesfjellene og nå sjeldne, har hodet og halsen nakne og dekkes med en skrukket huden rødlig. I tillegg, i menn, hodet er overvunnet av en kjøttfulle crest, som når bunnen av nebbet; fjær moderkjærlighet er hovedsakelig svart metallic refleksjoner, med mindre en hvit krage på sokkelen på halsen og penner av vinger, for det meste hvitaktig. Potene, robustissime, er av mørk brun farge, nebbet er hvit, med base Bruna. Det Gymnogyps californianus, nå meget sjeldne, det nester bare på kystmuseet relieffene i Sør-California, har fjær moderkjærlighet nesten helt mørkt, med føttene i rosa, hode og hals akter, rødlig i farger. Godt kjent, condor, er muligheten til å sveve nesten stillestående for en lang tid, utforske for stor høyde med vista acutissima landskapet nedenfor. Er generelt ikke veldig aggressive, fødd i utbredelsen av kadavre, men kan angripe kjæledyr og ville unge eller svekket av gammel alder. Live vanligvis isolert eller i små grupper.
MR-GINSENG.COM Vanessa My Love
Plantes Médicinales Vanessa My Love
EN.MR-GINSENG.COM Vanessa My Love
Medicinal Plants Vanessa My Love
Acérola Vanessa My Love
Ail Vanessa My Love
Aloe Vera Vanessa My Love
Ashwagandha Vanessa My Love
Acai Baies Vanessa My Love
Cannabis Vanessa My Love
Cannelle Vanessa My Love
Chlorella Vanessa My Love
Citron Vanessa My Love
Cordyceps Vanessa My Love
Curcuma Vanessa My Love
Echinacea Vanessa My Love
Fenugrec Vanessa My Love
Ganoderma Vanessa My Love
Garcinia Cambogia Vanessa My Love
Gelée Royale Vanessa My Love
Gingembre Vanessa My Love
Ginkgo Biloba Vanessa My Love
Ginseng Vanessa My Love
Gluten Vanessa My Love
Goji Vanessa My Love
Griffonia Simplicifolia Vanessa My Love
Guarana Vanessa My Love
Harpagophytum Vanessa My Love
Maca Vanessa My Love
Mandragore Vanessa My Love
Mélisse Vanessa My Love
Menthée Poivrée Vanessa My Love
Omega 3 Vanessa My Love
Ortie Vanessa My Love
Propolis Vanessa My Love
Rhodiola Vanessa My Love
Spiruline Vanessa My Love
Thym Vanessa My Love
Tribulus Terrestris Vanessa My Love
Vitamines Minéraux Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/aphrodisiaque-libido-sante-sexuelle/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/cheveux-ongles/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/coeur-tension-arterielle-circulation-sanguine/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/dents-bouche-gorge/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/fatigue-force/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/fractures-blessures-articulations/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/intestins-diarrhees-constipation/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/maux-de-tete-fievre-vertige-memoire/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/problemes-de-peau-allergie/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/regime-poids-masse-musculaire/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/stress-anxiete-deprime/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/systeme-immunitaire-maladies/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/vitamines-mineraux-oligo-elements/ Vanessa My Love
http://mr-ginseng.com/yeux-visions/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/acai-berry/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/aloe-vera/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/ashwagandha/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/cannabis/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/chlorella/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/cinnamon/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/echinacea/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/garlic/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/ginger/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/ginkgo-biloba/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/ginseng-panax/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/gluten/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/goji-berry/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/guarana/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/lemon-balm/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/maca/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/omega-3/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/peppermint/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/propolis/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/rhodiola-rosea/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/royal-jelly/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/spirulina/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/tribulus-terrestris/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/turmeric/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/aphrodisiac-libido-sexual-health/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/diet-weight-muscular-mass/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/diet-weight-muscular-mass/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/fatigue-strength/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/fractures-wounds-joints/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/hair-nails/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/headache-fever-vertigo-memory/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/heart-blood-pressure-blood-circulation/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/immune-system-diseases/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/intestines-diarrhea-constipation/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/skin-problems-allergies/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/stress-anxiety-depression/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/teeth-mouth-throat/ Vanessa My Love
http://en.mr-ginseng.com/vitamins-minerals-trace-elements/ Vanessa My Love

SIRIUSBLACK.ORG Vanessa My Love
Plantes Médicinales Vanessa My Love
Acérola Vitamine C Vanessa My Love
Aloe Vera Vanessa My Love
Artichaut Vanessa My Love
Ashwagandha Vanessa My Love
Boswellia Serrata Vanessa My Love
Café Vert Vanessa My Love
Cannabis Vanessa My Love
Chardon Marie Vanessa My Love
Chlorella Vanessa My Love
Coenzyme Q10 Vanessa My Love
Cordyceps Sinensis Vanessa My Love
Curcuma Vanessa My Love
Damiana Vanessa My Love
Dhea Vanessa My Love
Echinacea Vanessa My Love
Fenugrec Vanessa My Love
Ganoderma Vanessa My Love
Garcinia Cambogia Vanessa My Love
Gingembre Vanessa My Love
Gelée Royale Vanessa My Love
Ginkgo Biloba Vanessa My Love
Ginseng Vanessa My Love
Goji Baies Vanessa My Love
Griffonia Simplicifolia Vanessa My Love
Guarana Vanessa My Love
Harpagophytum Vanessa My Love
Levure de Bière Vanessa My Love
Maca Vanessa My Love
Mélatonine Vanessa My Love
Millepertuis Vanessa My Love
Probiotique Vanessa My Love
Quinoa Vanessa My Love
Rhodiola Vanessa My Love
Safran Vanessa My Love
Schisandra Chinensis Vanessa My Love
Spiruline Vanessa My Love
Testostérone Vanessa My Love
Thé Vert Vanessa My Love
Tribulus Terrestris Vanessa My Love
Vitamine D Vanessa My Love

MR-GINSENG.COM Vanessa My Love
Plantes Médicinales Vanessa My Love
EN.MR-GINSENG.COM Vanessa My Love
Medicinal Plants Vanessa My Love
SIRIUSBLACK.ORG Vanessa My Love
Plantes Médicinales Vanessa My Love
CRITTERCROSSING.ORG Vanessa My Love
ODLG.ORG Vanessa My Love
Plantes-Medicinales Vanessa My Love
Membres Plantes Médicinales Phytothérapie Vanessa My Love
Plantes Médicinales Propriété Bienfaits Effets Secondaires Dosage Vanessa My Love
Plantes Médicinales Propriétés Bienfaits Effets Secondaires Posologie Vanessa My Love
Acheter Plantes Médicinales Vanessa My Love
FASH.FR Vanessa My Love
A Propos de Fash.fr Vanessa My Love
Mentions Légales – Fash.fr Vanessa My Love
Partenariats – Fash.fr Vanessa My Love
Plantes Médicinales Aphrodisiaques Vanessa My Love
Plantes Médicinales Régime Vanessa My Love
Borderleague.org Vanessa My Love
Plantes Médicinales Borderleague.org Vanessa My Love
Plantes Médicinales Mr-Ginseng.com Vanessa My Love
Plantes Médicinales Siriusblack.org Vanessa My Love
Plantes Médicinales Crittercrossing.org Vanessa My Love
Plantes Médicinales Fash.fr Vanessa My Love
Plantes Médicinales Odlg.org Vanessa My Love
Plantes Médicinales Bio Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love
Vanessa My Love

Sm. [daterer seg tallet; kanskje ved piovano]. Felles navn på noen fugler Caradriformi familie av Scolopacidi. Det piovanello riktig (Calidris ferruginea), langs ca. 20 cm, har lang nese og tynn, litt kurvet, fargestoffer, i menn, er gråaktige, under den kalde årstiden, castana i sommer, den store festen er hvit. Liv i branchetti langs strender og marinaer i marshy områdene i Sibir, migrere mot den varme land (inkludert Italia) i løpet av høsten. Hovedsakelig nattlig, det spiser på små akvatiske dyr og planter. Det piovanello større (Calidris canutus) skiller seg ut, spesielt for større størrelse (opp til 25 cm i lengde) og robusthet i kroppen samt for nebbet ganske kort; også sine fjær moderkjærlighet går fra vinter grå al castano krydret med svart i sommer; nester i arktiske områder og frequents kystene sølete og sandstrender. Det piovanello lilla (Calidris maritima=Erolia maritima), sammen med opp til 20 cm, har enorme struktur med bena ganske kort, grå intense, frequents spesielt den steinete kyster. Det piovanello pancianera (Calidris alpina=Erolia alpina) er det mer vanlige arter: langs ca. 17 cm, skiller seg for nebbet buede litt og for en svart flekk som vises på brystet i sommer; frequents myrer og kystnære områder. Til slutt piovanello tridattilo (Calidris alba=Crocethia alba), langs ca. 20 cm, har ganske stor kropp og ben robust; i vinter er gråaktige med en hvit stripe på mørk vinge; i sommer er overveiende rødlig, bosatt i de nordlige regioner i Amerika, Asia og Europa.

Skip to toolbar