Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

General

Name

luminastayhere

About Me

Persiankissa hoito talvella

Yksi niistä merkeistä, jotka paljastavat talven takki on muutos kokema oman Persiankissa, joka alkaa näyttää paljon tiheämpää ja tiukka. Tietenkin että säännöllinen hoito on aina tärkeää pitää, että pitkät hiukset hyvässä kunnossa ja välttää sotkeutua, mutta kun sää muuttuu kylmä, tämä tehtävä on vieläkin tärkeämpää, ja ehkä harjata ja kammata useita kertaa päivässä. Laaja-hammas kampa on paras valinta päästä eroon kaikista löysä hiukset, kiinnittäen erityistä huomiota ongelmakohtia, kuten kainaloissa ja korvien taakse.

image56Si alkavat nähdä paljon likaista läiskät sen takki, se on merkki siitä, että enää tarvitse antaa hänelle kylvyn, joka vaaditaan yleensä useammin talvella. Varmista, että Harjannut kissa hyvin ennen sen veteen, kuin jos hiukset on takkuinen, vesi todennäköisesti pahentaa asioita. Pesualtaaseen tai matala amme kissoille on paras paikka uimiseen, varmistetaan, että huone on lämmin ja käyttämällä erityistä shampoo kissoille. Kaada vettä päälle kissa pieni, kuivaa kasvot pyyhkeellä ennen kuivaimen varten muualle elimistöön cup.

Se, että persialaiset on oma luonnollinen suojien, se ei tarkoita, että rakkaus pakkasta lämpötiloissa. Kissat voi kärsiä hypotermia ja jopa jäädyttämistä, joten on tärkeää, ettei anna kovin kylmä. Jos olet ulos talosta päivällä ja sää on hyvin kylmä, hyvä idea voi olla lopettaa lämmityksen asianmukaisella tasolla estämiseksi lämpötila laskee liikaa. Kissasi on myös mukava sänky käpertyä, joten jos sinulla ei ole paikka niille todella kuuma, talvi on oikea aika luoda nämä olosuhteet.

Lämpötyynyt lemmikkieläimille on toinen vaihtoehto toteuttaa jotkut omistajat, mutta toiset välttää niitä jättämättä laitteiden polttaminen samalla kun kissat ovat yksin.

Jos olet huolissasi, että kissa voi olla liian kylmä, oireita ovat vilunväristykset pitävät useammin meowing ja pieniä hyppyjä. Muista, että erittäin aikuinen tai jo kärsivät terveysongelmista kissa, se voi olla vaikeampaa pitää lämpimänä ja tarvitsevat erityistä hoitoa kylmällä säällä. Lisäksi lomien aikana, on tärkeää varmistaa hyvä tarjonta lääkkeiden lemmikkieläimille, koska eläinlääkärivastaanottoja ovat kiinni.

Kirput nähdään usein ongelmana kesällä, mutta tosiasia on, että voi vaikuttaa sekä koirien ja kissojen ympäri vuoden, joten on tärkeää pitää käsittely säästä riippumatta. Taloa keskuslämmitys tarjoavat enemmän mahdollisuuksia näitä tuholaisia ​​kasvattaa ja häiritä kissat, valitettavasti se pitää talon mukava ja lämmin, se voi olla samanaikaisesti syy toinen ongelma.

Toinen terveyshaittoja pitää mielessä talvella on pakkasnestettä makea maku, mutta tappava, jos annat persiankissa on ulkona. Tämä on todellinen uhka kissojen ja valitettavasti saa monet sairastuvat vakavasti tai jopa kuolla. Tämä on toinen syy, miksi Persiankissa pitäisi pysyä vain sisätiloissa. On myös useita kasveja, jotka ovat suosittuja kaunistamiseksi koteihin talvella, mutta voi olla myrkyllistä lemmikkisi sekä joulukoristeet ja juhlava ateriat voivat olla vaarallisia.
Erittäin suosittu Himalajan Persialainen
Himalayan Persiankissa saa sen kauneutta sekä siamilaiset, joka perii sen värillisiä pisteitä, kuten Persian, joka eniten muistuttaa. Himalajalla ovat yksi niistä roduista tiukasti ihmisen kokoelma, joka kesti yli kymmenen vuotta kehittää British kasvattaja Brian Sterling-Webb, joka lopulta vuonna 1955, voitti kisan ennätys. Englannissa, Himalajalla tunnetaan colourpoint longhair.

himalayoLos Persian Persian Himalaja on pitkä ylellinen turkki että tangles helposti, mikä vaatii päivittäistä hoitoa jäädä ilman tuskallista solmua. Joten jos sinulla on jokin näistä kissat kotona, varmista, että olet antaa sille huomiota se tarvitsee. Ne ovat oppivainen ja lempeä kissat, mutta rakastavat pelata tyypillisimpiä kissat.

Todella pidetään rodun Persian perheen, koska eniten muistuttaa Persiankissa muotoinen kehon, mutta Himalajan määritellään värillisiä pisteitä, saamansa Siamese puolelta ja vaikka nämä voivat vaihdella suklaa punainen, violetti, raidallinen tai kermaa, kehon värit voivat olla eri sävyjä valkoinen tai beige.

Yksi kauneimmista ja erinomaisia ​​ominaisuuksia COLOURPOINT ovat syviä, ja voimakas siniset silmät, periytyvät heidän esi yhdistyivät. Se on myös pieni korvat asetettu leveä pää, iso posket, tasainen nenä ja suuret pyöreät silmät, yhdistelmä, joka luo äärimmäinen ilmaus mutta niin suloinen, että useimmat ihmiset eivät voi vastustaa niitä.

Luoda täydellisen Himalajan Persian ei ollut helppo saavutus. Paljon tarvittiin ylittää Siamese kanssa Persian. Aluksi ainoastaan ​​yksi jokaista kuusitoista pennut tuotettiin halutut vaikutukset. Alkuperäinen seuraukset näiden ensimmäisten nuorten lyhytkarvainen pennut ollut värillisiä pisteitä, kuparilla keltaiset silmät keltainen, pitkä nenä, suuret korvat ja paljon herkempää on tarkoitus olla Persiankissa elin. oli kirjaimellisesti ruma ankanpoikaset. Nykyään ylivoimainen kuusikymmentäkaksi prosenttia kaikista rekisteröidyistä kissat ovat persialaiset, kuten Himalajalla rakasti koska hänen pitkät hiukset ja kirkkaat värit ovat vallitseva muoti.

Rotumääritelmä persiankissa
Persian kissa on rotu “tyyppi”. Vaikka takki edistää merkittävästi ulkomuoto, se on rakenne kehon ja pään, joka määrittää rotu toisistaan. Vaikka saattaa olla eroja siinä, miten ne näyttävät ja väri lajikkeita, useimmat kirjalliset on hyvin samankaltainen. Hyvä Persian näyttö on heti tunnistettavissa ominaisuudet. Lyhyesti, tämä kissa tulisi keskisuuresta suureen kokoon, kehon pitäisi olla lyhyt ja tiivis, niin laaja lantion ja hartioiden, paksut, lihaksikkaat jalat. Hännän tulee olla lyhyt, pyöreä, suuri pää ja asetetaan lyhyt, lihaksikas kaula. Silmät on pyöreä ja hyvin erillään, lyhyen ja pystynenä. Korvat pitäisi olla pieni, etäällä toisistaan ​​ja pyöristyneet kärjet.

image47La päälaella olisi sujuvaa, pyöristetty leveä korvien välistä. Edessä on myös pyöristetty, korkea, joka varovasti johtaa päälaen. Katko on reikä yläpuolella nenä, jossa takana nenän täyttää kallo. Sen pitäisi olla syvä ja keskitetty silmien välissä. Samaan aikaan, korvat olisi sijoitettu niiden väliin, pyöristetty yläosassa ja pisteiden kanssa osoittaen eteenpäin, aina edistää tunne pyöreys.

Hienostuneisuutta Persian ei tarkoita sitä on pieni tai ohut luut. Tämä on “täydellinen paketti”. Kissa voi teknisesti olla hyvä edustaja normi, mutta ei voi olla show kissa. Monet persialaiset ilmeisesti vastaa standardia laatu kuitenkin hienous on enemmän kuin lyhyt nenä, korkea repeämä ja hiusten pituus.

Kaksi kuvaa alla osoittavat tämän eron. Molemmat kissat ovat 8 kuukautta vanha, ovat valkoisia Persian kanssa keltaiset silmät kupari, on lyhyt, tylppä, iso pyöreä silmät, syvä halkeama silmien välissä, molemmilla on raskas luut ja lyhyet jalat, mutta verrattuna muihin jäsen rotu, yksi on tietenkin paljon tarkempia suhteessa Persian norma.Gatos: mitä jokainen omistaja tämän rodun pitäisi tietää
Vielä ei ole todistettu juuri mitään teorioita, jotka puhuvat alkuperästä Persiankissa, on varmaa, että ne tunnustetaan rotu toisistaan ​​19th century ja samalla tuli Amerikkaan Euroopasta .

Tämä pitkäkarvainen kissa voi esiintyä monenlaisia ​​värejä. Niiden turkki on paksu ja yleensä altis solmua. Tämän ongelman välttämiseksi sinun täytyy pitää säännöllistä hoitoa, kuten harjaus ja uiminen. Jokainen sotkua ei tarjoilla voi aiheuttaa ihotulehduksia ärsyttävää kissa.

Persiankissa doradoDescrito kuin makea kissa, persialainen ei ole erityisen aktiivinen. Vaikka hän nauttii käynnissä ja pelissä, se viettää kohtuullinen osan päivästä nukkumassa. Tämä tekee siitä erityisen sopiva huoneistoasumista koska se ei vaadi paljon liikkumatilaa. Persian lempeä luonne tekee myös hyvä valinta lapsiperheille, mutta ei aina haluaa pelata, miten he pelaavat.

Persialaiset ovat erittäin uskollisia heidän perheilleen ja haluavat pysyä lähellä heitä, mikä tekee niistä vähemmän todennäköisesti harhaan tai kadonnut. Kuitenkin jotkut persialaisten voi olla sitkeä ja vastustuskykyisiä esimerkiksi koulutus kanssa hiekkalaatikko. Joskus ne voivat olla alttiita tietyille terveysongelmia, kuten sieraimeen ahdistus, kirsikka silmäsairaus, kyynelkanavan ylivuoto, hampaiden malocclusion, PKD, entropion ja seborrhea oleosa.La rodun eksoottisia kissoja. Mitä jokaisen omistajan pitäisi tietää
Vuonna 1960 Persian risteytettiin kotimaan lyhytkarvainen, joka yrittää luoda lyhytkarvainen persiankissa. Tuloksena oli moderni Persian eksoottisia, silmiinpistävän samanlainen Persian rodun, mutta se vaatii vähemmän huoltoa, joten lempinimi “laiska miehen persialainen.”

bicolorExisten eksoottisia Persiankissa pitkät hiukset ja lyhyet hiukset. Entinen on hyvin samanlainen kuin persialainen takki, tai hyvin paksu, tiivis ja vaatii päivittäistä hoitoa, sekä säännöllinen uiminen. Karva on lyhyt sekuntia, kuten sen nimi, mutta se ei tarkoita, että ei vaadi huoltoa ja hoitoa. Vaikka eksoottinen lyhytkarva yleensä pidettävä puhtaina säännöllisesti hoitotuotteita, satunnainen harjaus on suositeltavaa vähentää ulkonäkö hairballs.

Molemmat eksoottisia lyhyet hiukset pitkät hiukset näkyvät monenlaisia ​​värejä ja molemmat irtoa hiukset, mutta ei ole kuin persialainen. Yleensä niillä on keskikokoinen ja paino sekä elämän noin 12 vuotta. Niitä ei pidetä aikuisia vasta noin kaksi vuotta vanha ja anna nuorten viimeistään muiden rotujen kissoja.

Exotic, vaikka ne ovat hellä heidän ihmissuvun, ne ovat yleensä kaukana. Ne eivät vaadi paljon huomiota tai vuorovaikutukseen, mutta joskus täytyy nauttia yritys. Tätä ei saavuteta temppuja tai kepposia, mutta istuu ja odottaa kärsivällisesti. Tämä ei tarkoita, että ne eivät ole leikkisiä, ne nauttivat satunnaista pelin kotona ja eivät halua jättää yksin pitkäksi aikaa. Seurustella hyvin lasten ja muiden eläinten, mutta zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola zola jotkut lapset eivät pidä häntä niin itsenäinen luonne.

Tämä kissa on joitakin terveysongelmia. Koska hän oli noussut persialainen kissa, eksoottisia on tasainen pinta ja ovat alttiita liiallinen repiminen ja värjäys lähelle silmiä. Ne voivat myös kärsiä kaventuminen sieraimiin, hammaslääkärin malocclusion, öljyinen seborrhea (kutina ja ihon kuivuminen tai hiustenlähtö), polykystinen munuaissairaus ja silsa.

Ennen peliä persialainen kissa
Useimmat ihmiset, joilla on persialainen kissa, vain sitä perheen lemmikki eikä ajatus pelata, mutta joskus on niitä, jotka uskaltautuvat jalostusprosessissa ilman kaikkia tarvittavia tietoja. Nostaminen kissa tai lemmikkieläinten olisi koskaan päätös tehdään hetken mielijohteesta. Toisin kuin koirat, jalostukseen naaras kissa yleensä ei ole vain antaa nopeasti iltapäivällä matka kotikissa ori. Vakava jalostus ohjelma, joka takaa, että pennut ovat terveitä ja on hyvät kodit odottaa niitä, on jotain, joka vaatii suunnittelua, tutkimusta ja aikaa kehittyä.

image54Muchos Persiankissa päätyvät suojien tai pelastuslaitoksilla koska niiden omistajat osto kasvattajia, jotka eivät oikein valittu uusia koteja. On monia ihmisiä, jotka rakastavat kissoja, jotka haluavat olla Persian pentuja, mutta eivät kaikki tulisi hankkia kissa näin, koska ne eivät yksinkertaisesti ole mitään ajatusta vastuun hankkia, 12 tai 20 vuoden käyttöiän lemmikkisi.

Päivittäinen huolto Persiankissa on suuri sitoutuminen, koska paksuuden ja pituuden sen turkki. Useimmissa tapauksissa se on paljon enemmän kuin kissa voi puhdistaa itsensä. Tämä tarkoittaa, että omistajan on pystyttävä huolehtimaan hänestä, kylpeä häntä, harja ja terveyden varmistamiseksi päivittäin. Tämä ei ole kilpailu, joka tarvitsee vain kampaus kerran päivässä ja harjaus joskus pysyä terveenä ja hyvässä kunnossa.

Kun pentueen uusia pentuja on saatu, vastuullinen kasvattaja olisi voitava valita joko uuden kodin lapsilleen. Oletko koskaan miettinyt, jos uudet omistajat eivät voi pitää pennun jostain syystä, olet valmis ottamaan sen takaisin iässä tahansa kodissasi? Persialaiset on valitettava kunnia olla numero yksi suosituimpia kissarodut, tämä tulee liian lisääntymiseen ja kasvuun erityisiä terveysongelmia rodun. Tiedätkö, jos kissasi esi Persiankissa oli joitakin yleisimpiä geneettisiä häiriöitä kilpailussa? Jos ostit pentu lemmikkieläinten tallentaa, niin et voi edes ole oikeaa tietoa perimänsä.

On muitakin kysymyksiä jalostus kissat yleensä eivät selvittävät kokematon kasvattaja. Kuten edellä mainittiin, monet ihmiset ajattelevat, se on kuin nostaa koira. Yleensä se on paljon monimutkaisempi. Ensin täytyy olla varma, että mies kissa on sopiva ja täydentää naisen. Linjat sopivat hyvin? Onko sekä terve? Esimerkiksi FIV, FeLV ja FIP ovat 3 tarttuva, parantumaton ja kuolemaan johtavia sairauksia, jotka voidaan siirtää jalostukseen, kuten kirput, punkkeja, sieniä. On myös tavallista, että naisten ei hyväksy miesten alusta alkaen. Joskus kissat on jalostettu lemmikkeinä eivät sovi hyvin matkustaa, outoa ympäristöissä tai uusia kissoja. Tämän saavuttaminen voi kestää viikkoja tai useita matkoja edestakaisin.

Skip to toolbar