Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

General

Name

moussadiabibi

About Me

Fordeling av hjort

Disse dyrene har en svært bred distribusjon rundt planeten og det er grunnen til at så mange mennesker er kjent med dem. Deer bor i områder som Canada og USA, er imidlertid ikke leve og Alaska og Hawaii. Australia er et av de få stedene der hjort også bor noen vits med det faktum at kenguruer har okkupert området for seg selv.

hjort hjort kjører dem kan tilpasse seg til å leve i ulike typer miljøer, som gjør distribusjon er også annerledes. De kan leve i sumper, skoger, gressletter, slettene, og selv i fjellterreng. Området hvor de bor vil påvirke størrelsen de er, noen arter er meget liten, mens andre ut som å være stor og tung.

Det er noen områder der hjorten befolkningen er omfattende, og dette resulterer i jaktaktiviteten øker, Colorado og Wyoming er land hjortejakt i hovedsak, slik at deres innbyggere må betale mye lavere priser på lisenser jakt.

Det største kjente området der hjort bor, er langs Rocky Mountains, selv om de fem vanligste artene i Nord-Amerika, hjort, elg, white-tailed hjort, villrein og kanadiske hjort, er du kan finne i området av Cordillera of Columbia, som er mellom Alberta og British Columbia.

California synes å være et annet område der det er hjort overalt, det er vanlig å se dem vandre veiene eller spise i forhager i boligområder. Det er ikke at de har kommet til å invadere de stedene hvor folk bor, de er mennesker som ofte opptar en del av habitat av hjort.
Når du er i disse områdene matforsyninger er rikelig, hjort tendens til å fylle raskt, er at når jaktaktivitet, som i mange tilfeller er ulovlig, tvinge hjort å fortsette å spre seg til andre miljøer søkende øker eget territorium.

Finne en balanse for hjort og mennesker kan eksistere, er det svært vanskelig. Når en hjort blir brukt til fôring i et bestemt område, er det svært sannsynlig at de vil fortsette å gjøre så det er ikke veldig lett å skyve bort i disse tilfellene. Hvis de finner en fin golfbane, vil de fortsette å gå dit for å spise at rike gress.
Et stort problem for alle områder hvor disse dyrene er fordelt er Lyme sykdom, også kjent som borreliose, tilsynelatende på disse stedene risikoen for å få sykdommen er mye høyere, siden folk kan kontrakten det gjennom hjort flått.

hjort habitat
Hjort er i stand til å leve i et bredt spekter av habitater over hele planeten. Noen av dem lever på slettene, andre i tundraen. Du kan bli overrasket over å vite at det finnes arter av hjort også bor i fjellene og tropiske jungler. De fleste av dem har en tendens til å bevege seg rundt på gressletter og andre områder hvor de kan være godt skjult når det blandes med miljøet, som for eksempel skog. Noen selv lever i myrlendte områder der man ikke forventer å finne dem.

elkEl området der forblir en hjort kan ha en radius på opp til 30 miles. En gruppe av hjort er kjent som en flokk. Kvinner danne grupper som kan ha fra noen få til mange enkeltpersoner og deres avkom vil være med dem i disse flokkene. Menn er enslig, bortsett fra når de er på jakt etter hunner å pare seg. Det er den eneste tid de kan ses i nærheten av disse gruppene.

Selv om hunner lever i flokker, de kan være vidt dispergert i et område. Det er derfor det kan noen ganger være en singel kvinne eller ledsaget av sin fawn, er det alltid sannsynlig at andre kvinner er i nærheten av området. Noen ganger, på grunn av dens evne til å blande seg godt med omgivelsene, kan det være vanskelig å kjenne ham.
Hanner har et mye bredere område, men må være forsiktig med andre hanner. Når kvinner lapper territoriet til andre kvinner, som regel bare de har å gå sin egen vei uten hendelsen. For menn, dette fungerer annerledes siden sammenstøt kan oppstå svært aggressivt, er dette grunnen til at unge rådyrkalver ikke finner enkelt sitt eget territorium.

Hanner avgir svært sterk lukt i deres naturlige habitat, slik at andre vet at et område har blitt hevdet av dem, for dette stomp på grasområder eller gni mot trærne, slik at utgivelsen lukt av sine hjelmer eller hodet , der de også har duft kjertler.

Alle hjort er svært lojale til sitt habitat, dvs. de vil ikke flytte til et annet sted fordi bøndene invadere ditt område med sine avlinger. De kan midlertidig flytte ut på grunn av jegerne i området, men vil komme tilbake igjen for å bruke tid på. Selv når de ikke finner nok mat til å overleve, vil de ikke være stedet de har avgrenset som sitt territorium.

Deer synes å tilpasse seg godt til levekår i fangenskap, forutsatt at deres grunnleggende behov blir møtt. Noen av dem bor i ulike dyreparker rundt om i verden, andre er avlet for bruk i fangst.
Et av de største problemene for hjort er nedgangen i deres naturlige habitat. Folk fortsetter å invadere rommet hvor mange arter lever, forårsaker stadig konkurrerer mer for mat og husly.

Som vi har vært å se på hjort, har vi forstått at er i stand til å tilpasse seg ulike typer habitat, men det er en grense for fart og frekvens kan tilpasses endringene. Det er mange områder som er vernet etter hjort bor i dem.

sosial struktur av hjort
Noe som varierer mellom ulike typer hjort er den sosiale strukturen vedta populasjoner. For eksempel har menn i de fleste arter ikke bli hos hunnene før den når paringstiden. I mellomtiden, dedikert til å vandre på egenhånd på jakt etter mat og husly, andre hanner må respektere område som har vært okkupert hvis du ikke ønsker å ende involvert i en voldsom kamp som kan ende med alvorlig skade eller død.

hjort en hjort rojosMientras høyere, jo større gevir og deres dominans før andre hanner. Som en person modnes, blir gammel og dens styrke avtar, er muligheten brukt av yngre menn til å utfordre ham.

Den sosiale strukturen menn gjør de sterkeste kan bare ha rett til å pare seg med hunner. Dette er det som vanligvis utløser aggressive natur mellom dem, begynner de å slåss mot hverandre med sine horn til en av dem går unna beseiret.

I stedet kvinner har en mer rolig og vennlig sosial struktur. De kan vanligvis lever i flokker som består av flere av dem og deres avkom. Alle er nesten alltid i det samme området, men noen ganger kan bli utvidet til å beskytte og fôr. Det er også kjent å anvende en rekke lyder og bevegelser som brukes til å kommunisere mellom dem.

Kvinner har en tendens til å ta godt vare på sine unge rådyrkalver, ofte de må forlate i lange perioder av tid til å lete etter mat, men de kommer alltid tilbake med sin kalv. Fawns er veldig lydig og forblir urørlig i gresset hvor de har vært skjult fra rovdyr. En nysgjerrig fawn kan ende opp med å bli mat for forskjellige dyr som bor rundt dem.

Av natur, hunner av alle arter er veldig sosial og har en tendens til å finne en følelse av trygghet i gruppen som de kan få hjelp til å finne mat og å bli varslet i tilfelle av mulige farer i området.

Hannene, som de vokser, de foretrekker å være alene. Noen ganger noen unge menn kommer sammen og danner små grupper for å hjelpe dem å finne mat og husly på en enklere måte, men dette vil ikke vare for lenge, som hans instinkter for parring vil overgå alt annet er helt moden. Derfor vil de kjempe mot hverandre for å se hvem som er dominerende og så syklusen som vil definere sitt liv etterpå begynner.

Den sosiale strukturen i hjort generelt har blitt studert i mange arter og i ulike miljøer. Hva som er observert er at sosial struktur kan endres avhengig av disse to faktorene, selv om det er andre variabler som påvirker hvordan strukturen er manifestert.

Deer ikke sove mye, har de en tendens til å gjemme seg og hvile i løpet av dagen, slik at den beste tiden å se dem er i de tidlige timer av dagen og om natten, vanligvis la ved solnedgang når temperaturen begynner å slippe. Hjort er mest aktive om natten slik at personen bør være forsiktig når du kjører fordi de kan kjøre over på veien uten å se dem i praksis.

Alt du trenger en hjort, herunder dets størrelse og lukt, og tilbyr hint om den sosiale strukturen der disse dyrene lever. Selv om studier om dette temaet har blitt gjort, er det fortsatt mange elementer som forblir et mysterium for casual observatør.

spille hjort
Hjort har et paringstiden strekker seg fra oktober til januar. I resten av året, trenger menn ikke samhandle med kvinner, men vil reise lange avstander under parringstiden for å finne og kjøre risikoen for å bli sett av jegere å bo i svært utsatte områder.

I perioden som varer hannene vise sin mest utvidet nakke og engasjere seg i harde kamper for å vinne retten til å pare seg. Mesteparten av tiden ingen av hannene er skadet, kampen er slutt når en av dem går unna beseiret. Kampen kan vare noen minutter eller flere dager, dette avhenger av ferdigheter, størrelse og bestemmelse av de to hannene involvert. Det er tider når begge hornene er viklet med hverandre slik at over tid kan bli funnet døde uten å være i stand til å skille seg.

SambarUna hjort når den dominerende mannlige har vist sin styrke, er det klar til å parre seg med så mange kvinner som mulig. Når parring har skjedd med hell, er den unge født ca 200 dager senere. Vanligvis en enkelt fawn er født, selv om det har vært tilfeller der noen arter er født mer enn ett.

Fawns er treg og ustø i starten, men et par timer etter fødselen, er allerede i stand til å gå. Raskt anerkjenne hans mor og instinktivt vet at de må bo i nærheten av henne for beskyttelse. Unge hjort forblir skjult i buskene og huler for et par uker med sin mor, som av og til etterlater dem å finne mat, og dermed være i stand til å mate dem senere med sin melk.

De forblir under omsorg av sine mødre før de er to år gammel. Mesteparten av tiden de unge rådyrkalver er trygge, men de kan bli mat for rovdyr som lever rundt dem. Det er kjent at selv om disse unge hjort har ingen lukt, kan mødre forlater en sti selv er i stand til å veilede rovdyr.

Reproduktive innsats hjort er svært viktig, faktisk, i et område der det er bare en eller to menn og et par kvinner, kan befolkningen være ca 30 over en periode på fem år. Selvfølgelig er dette mulig dersom de ikke er påvirket av jegere eller rovdyr.

Forventet levealder for nesten alle arter av hjort er opp til 20 år, dette er egentlig avhengig av habitat og mat kilder til rådighet. Noen hjort lever i områder som er sterkt beleiret av jegere, men det er andre der vakre hjort har vært i stand til å overvinne hindringer og fortsette å leve libremente.Comunicación hjort
Hjort er karakterisert ved bruk av kommunikasjonsformer lage lyder som grynt og hyler. Vi vet at de er i stand til å fnyse når menn er i samspill med kvinner og snerrende når de kjemper med hverandre.
Når menn er på jakt etter hunner for parring, så gjør disse lydene de hører dem fra der de er. Når de lytte, svare de slik at de kan finne dem.

whitetail hjort jegere og heve dem bruke en rekke lyder som ligner på de som produseres for å tiltrekke hjort inn i det åpne, hvor de kan ofte drepe dem. Ved å etterligne lydene som en gitt art kommuniserer, ikke veldig vanskelig triks.

Kroppsspråket til en hjort kan fortelle mye om det, for eksempel, har enkelte stillinger som indikerer når de er avslappet, når de er redde, og når de kan bli aggressive. Plasseringen i en flokk kan rapportere om den sosiale orden av medlemmene, som er dominerende skiller seg ut over resten og har ingen direkte med de i lederposisjon kontakt.

Hjort er i stand til å lære mye av hverandre gjennom luktesansen, har duft kjertler på toppen av hodet og hover, når gnidd mot trær eller mellom dem, og når de går, de avgir en spesiell lukt som er unik. Gjennom disse lukt kan du bestemme kjønn, sosial status og fysisk tilstand av hjort som de kommer i kontakt med. Det er derfor de bruker tid sniffing helt før du nærmer deg å vite. Faktisk er de fleste eksperter mener at lukten er den viktigste formen for kommunikasjon mellom arter av hjort, fordi på denne måten kan du få all den grunnleggende informasjonen de trenger å vite i bare noen få minutter. Det er kjent at det er sju forskjellige kjertler i kroppen av hjort som kan produsere lukt, disse er plassert i hovene, ben og hode.
world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world world
De vanligvis ikke bli involvert i fysiske konfrontasjoner, men kan dette skje hvis de forsøker å okkupere samme sosiale status av en flokk. Når konfrontert, vil en av dem holde hodet høyt, hvis den andre gjør også så vil de bruke sine hjelmer til å angripe hverandre raskt. Hvis blir møtt av lav første hodet, da blir det en konfrontasjon, men du kan endre den sosiale strukturen i flokken gjennom denne formen for kommunikasjon.

Hjort har også en stor følelse av hørsel. Når de hører en lyd som kan varsle om en trussel, vil de heve halen som en advarsel til alle rundt ham. Også hvis en hjort begynner å lage merker på bakken med hovene, er det et tegn på at den har oppdaget noe i miljøet, slik at du ikke føler deg rolig.

Definitivt du trenger å undersøke nærmere i området for kommunikasjon mellom disse dyrene, for å kjenne dem og forstå dem bedre. Men vi må ikke overse at dette kan være en vanskelig prosess å oppnå, fordi når hjorten oppdage tilstedeværelsen av mennesker i deres miljø, de endrer deres atferd natural.Depredadores hjort
Hjort er ofte ofre for ulike typer rovdyr i naturen. For eksempel hjørnetenner er et stort problem for dem, fordi de ofte dele miljøet. Når andre mat kilder er knappe hunder, er det stadig mer sannsynlig å gå bak hjort. Coyotes er andre dyr som har til ansikt, de dra nytte av et øyeblikk når mødre forsømme sine avkom, for å slå raskt inn i deres byttedyr.

axisGrandes hjort og gaupe katter som løver fjellet kan også være et problem for hjort i enkelte områder. Selv om hjort kan kjøre veldig fort, kan gaupe stige den hastighet og fange dem svært raskt. Disse store katter kan også være veldig flink, så overraskelsen faktor er en annen fordel for jakt, er de i stand til å hoppe under en hylle eller tre og være der før hjorten har muligheten til å flytte.

En av de verste rovdyrene for hjort er grizzlybjørn, men kan ikke bevege seg med samme hastighet, er det en ekstremt kraftig dyr.
Mennesker synes å være en annen stor predator av hjort, noen jakt for å ha en kilde til mat, andre gjør det bare for sport og deretter vise sine hoder som trofé å huske et stort eventyr. Andre drepe dem fordi de er rett og slett en plage som avbryter på avlinger eller eiendom.

Hjort er ikke så aktiv i vintermånedene på grunn av redusert mat, men det er kjent at mer åpne områder utforskes for å mate. Som et resultat, kommer de mer farlig territorium der rovdyr kan være i stand til å finne dem. Om vinteren hjortejakt er det mest vellykkede også fordi hannene gå utenfor sine vanlige områder å finne hunner og kompis. Dessuten, når miljøet er dekket med is eller sne er vanskeligere for hjort balanse, gir dette den fordel at mange av deres predatorer når det gjelder å fange dem.

Generelt, og til tross for eksistensen av disse rovdyrene, virker det som de er ansvarlig for hjort forsvinne en bestemt habitat. For å beskytte seg mot angrep fra disse dyrene, hjort har en brun misfarging eller lys brun i kroppen som hjelper dem heller blanding med omgivelsene, slik at du kan være nær en og ikke klar før tiden går, eller til de kjører. De er veldig raske løpere og kan svømme veldig bra også, ofte bruker disse metodene for å unnslippe fare.

Det faktum at de har veldig godt syn og god hørsel bidrar også til å bli varslet om en trussel, og selv om det ikke alltid angrep er den første reaksjonen, hjort er i stand til å kjempe om nødvendig. Denne reaksjonen er typisk for mødre når de beskytter en baby, når menn prøver å holde seg i live mot angrep av et rovdyr eller når kjemper seg imellom for retten til å pare seg.

Skip to toolbar