Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress Issue

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    @cristian-mihai Initial scan shows that you might only need to create 2 files for BP compatibility. What’s the name of the theme? Theme demo URl? Need to double-check.

    Profile photo of Cristian Mihai
    Cristian Mihai
    Participant

    @cristian-mihai

    Gonzo

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    Theme demo URI or Site URL?

    Profile photo of Cristian Mihai
    Cristian Mihai
    Participant

    @cristian-mihai

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    Old code not showing up here. The template pack solution is provided at http://wp.me/p1I84P-K

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    Old code moved per post above

    Profile photo of Cristian Mihai
    Cristian Mihai
    Participant

    @cristian-mihai

    I’m sorry, but it still shows the sidebar under the activity screen or the members screen. Is there another way to do the necessary changes?

    Or maybe a way to delete the sidebar from all the buddypress pages altogether? That would solve the problem.

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    @cristian-mihai Site URI? I need to see what’s wrong as I was expecting full alignment based on the structure of your theme.

    Reminder per my instruction above:
    “If you’ve revised any of the BP template files transferred to your gonzo theme folder in server during the BP Compatibility process, please delete the 6 BP folders transferred to your gonzo theme folder in server – /activity, /blogs, /forums, /members, /groups, /register – then re-run Appearance > BP Compatibility again to make sure that you have clean template files.”

    Profile photo of Cristian Mihai
    Cristian Mihai
    Participant

    @cristian-mihai

    Hi. Sorry for replying so late. The theme seems to be working OK with buddypress, but the forum page isn’t showing. You can find the site at http://irevuo.com

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    http://irevuo.com/forums/ The sitewide forums are working

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘BuddyPress Issue’ is closed to new replies.
Skip to toolbar