Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Child theme is not working after 1.2.6 upgrade


  • danbpfr
    Participant

    @chouf1

    I installed a child theme after upgrading BP to 1.2.6
    but none of the changes i did in the child theme are recognized.
    the changes are about translating the the_time function in archives.php, index.php, single.php and search.php
    and, yes, i have a correct style.css header infos in the theme folder.

    Any idea ?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

  • danbpfr
    Participant

    @chouf1

    up !


    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Are you on WP 3.0?


    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    Yes 3.0.1…and.i just solved my problem.
    I used buddypress-widget-theme witch is active for the whole site.
    So i mixed the two theme in one, and all is going well now.
    The confusion came from the widget theme who affect only the homepage, but because he is enabled everywhere, my child theme could not affect BP directly.
    Anyway thank you and sorry for the trouble.


    Hugo Ashmore
    Moderator

    @hnla

    Naughty bump! ;)


    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    arghhhhhhhhh ! :-)


    modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    That child theme should be ok with 1.2.6 it’s just a couple page templates.


    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    @modemlooper. Your theme is realy OK. It was a mistake on my side. Every thing is well now.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Child theme is not working after 1.2.6 upgrade’ is closed to new replies.
Skip to toolbar