Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Image errors or something


  • Round World Travels
    Participant

    @gearupandplay

    While exploring and testing website speed I noticed a few errors I think are related to this plugin.

    /wp-content/plugins/buddystream/images/share_button.png
    /wp-content/plugins/images/replyto_arrow.gif

    thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

  • Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    only the upper one is from buddystream, is the file missing somehow? What for error do you get?


    Round World Travels
    Participant

    @gearupandplay

    Yeah, I use pingdom tools to run a speed check and that file is red. When I click it it just takes me to my website with a message saying “sorry, we cannot find this url”

    I found out what the second url was and you are correct, it’s not related to buddypress.

    Should I just reinstall and maybe the file will be there?


    ds123
    Participant

    @ds123

    @blackphantom same here this file doesn’t seem to exist can you suggest how to fix or provide a link to the share_button.png ?

    .bs_share_button
    {
    /* background-image:url(“../images/share_button.png”); */
    width:97px;
    height:20px;
    font-size:11px;
    float:left;
    line-height:20px;
    cursor:pointer;
    margin-top:10px;
    }

    //twitter sharing
    if (get_site_option(“buddystream_twitter_power”)) {
    if (get_site_option(“tweetstream_consumer_key”)) {
    if (get_usermeta($bp->loggedin_user->id, ‘tweetstream_token’)) {
    echo'<div class="bs_share_button"
    onclick=”buddystream_addTag(‘#twitter’)”>
    ‘.__(‘to twitter’, ‘buddystream_lang’).’
    ‘;
    }
    }
    }

    //facebook sharing
    if (get_site_option(“buddystream_facebook_power”)) {
    if (get_site_option(“facestream_application_id”)) {
    if (get_usermeta($bp->loggedin_user->id, ‘facestream_session_key’)) {
    echo ‘<div class="bs_share_button"
    onclick=”buddystream_addTag(‘#facebook’)”>
    ‘.__(‘to facebook’, ‘buddystream_lang’).’
    ‘;
    }
    }
    }

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Image errors or something’ is closed to new replies.
Skip to toolbar