Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Registration Button Not Working

  • Profile photo of vichost
    vichost
    Participant

    @vichost

    Hi.

    I have just installed WPMU 2.8.5.2 and BuddyPress 1.1.2 using the default BuddyPress theme.

    Everything works fine, or seems to, except for the “Create Account” button that is displayed under the Welcome text on the main page. The button is meant to go to deise.net/register but it just stays on the main page.

    Any ideas on how this can be resolved?

    Site: http://www.deise.net

    Regards.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Profile photo of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Did you alter any files in the default theme?

    Profile photo of vichost
    vichost
    Participant

    @vichost

    Hi r-a-y,

    Nope none at all pal. Haven’t modified a single bit of code, except to edit the wp-config file when installing MU.

    That was it.

    Profile photo of Xevo
    Xevo
    Participant

    @xevo

    This problem seem to happen more and more often, people trying to use the buddypress components that get redirected back to the home page.

    Had the problem on my localhost too. Probably has something to do with mod_rewrite..

    Profile photo of Manoj Kumar
    talk2manoj
    Participant

    @talk2manoj

    @vichost : Please enable user registration from admin interface.

    1. Login to the site with admin

    2. Goto “Site Admin” -> “Options” or domainname.com/wp-admin/wpmu-options.php

    3. Enable registration from “Allow new registrations” section.

    Hope this helps.

    Profile photo of vichost
    vichost
    Participant

    @vichost

    Hi Manoj,

    Thanks for that mate. It solved the issue.

    Dan

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Registration Button Not Working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar