Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Stylesheets not loading, installed wrong?


  • peoriapundit1
    Member

    @peoriapundit1

    I’m using the most recent trunk for Buddy Press and I’m installing it on WPMu 2.6.5 (a test site) at http://blogpeoria.org

    For some reason, the stylesheets don’t seem to be loading when I go into the Members area. I’ve tried it in different browsers.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Make sure the permissions are correct on the css files and js files.


    peoriapundit1
    Member

    @peoriapundit1

    It’s still not working.

    For example, when I go here:

    http://blogpeoria.org/members/admin/

    there is no style sheet.

    I have looked all over the BuddyPress files for avery css and js file and changed the permission to 755.

    Any particular place I should be looking>


    peoriapundit1
    Member

    @peoriapundit1

    It’s still not working.

    For example, when I go here:

    http://blogpeoria.org/members/admin/

    there is no style sheet.

    I have looked all over the BuddyPress files for every css and js file and changed the permission to 755.

    Any particular place I should be looking?


    Wardee
    Participant

    @wardeh

    Did you put /member-themes in /wp-content? I made the mistake before of putting it in wp-content/themes, but it really goes in /wp-content.


    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    set permissions on files in buddypress-member/css they are still returning 404s.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Stylesheets not loading, installed wrong?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar