Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of gar976
    gar976
    Participant

    @gar976

    I really appreciate your assistance drill-sgt.lewis, and sorry for wasting your time ;/ . It was a theme issue – I can’t isolate exactly what had done it, but the default layout for buddypress pages had been changed and was resulting in blank pages.

    Avatar of gar976
    gar976
    Participant

    @gar976

    I have a custom menu but created long ago. In buddypress settings the component directories are set to active pages for activity streams, discussion forums, user groups and members.

    Problem extends beyond this to main buddypress menu at top right of screen where profile edit etc are all blank too (not 404 page not found though). I have an active members widget in a sidebar which does actually work so i agree that it seems like a links issue – but the correct page URL displays when links are clicked.

    Avatar of gar976
    gar976
    Participant

    @gar976

    thanks for your assistance drill_sgt. I had done that already – with just buddypress active the pages remain blank.
    The odd thing I’ve noticed that I mentioned above – when buddypress is activated the gravatars don’t load. Deactivate buddypress and they work again. I understand from reading other threads that this may be an existing issue with gravatars and wordpress/ buddypress but I didn’t notice before this problem kicked in.

    Avatar of gar976
    gar976
    Participant

    @gar976

    I was using the buddypress that installed with the theme up until last night when I uninstalled and reinstalled buddypress 1.6.1 due to this issue. I have not installed the buddypress template pack plugin.

    installed and active:
    BM Custom Login
    BP Advanced SEO
    BP Xtra Signup
    BuddyPress
    Mail From
    s2Member® Framework
    VM Backups
    WordPress Importer

    deactivated:
    Akismet
    Email Log
    Floating Social Media Icon
    Google News Sitemap Feed With Multisite Support

    Avatar of gar976
    gar976
    Participant

    @gar976

    Cheers drill_sgt.lewis, however I installed WP super cache plugin after the problem first occurred. It is no longer installed and problem continues…

    Avatar of gar976
    gar976
    Participant

    @gar976

    Thanks ossendryver but no joy with your suggestion here.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)