Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

advertising code is being added to activity

  • Avatar of pengume
    pengume
    Participant

    @pengume

    Hope you could get the main idea of what is happening…

    I just upgraded to 1.1 and I went to my activity and saw that before EACH mention of an activity it’ll add the source code of the advertising from the main blog site. I don’t believe that this was happening before the upgrade. So basically instead of it being a list of activities it’ll add the source code before each mention. Not sure if their is something I could fix or something with the main code in buddy press. Thanks in advance and could send some screen shots of what I am talking about if my explanation makes no sense.

    Update: It is taking the Javascript code from the ad and stripping it, Any idea’s? Also All users activity is the entire sites activity not just the individual user. Hope someone has some suggestions. Thanks again in advance.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Link? Sounds like there might be a filter issue somewhere from some conflicting plugin or modification.

    Avatar of pengume
    pengume
    Participant

    @pengume

    Hey John thanks for getting back to me on this so quickly, you actually have to be a member to see the buddypress part of the site. but I’ll create you a user name named: jacoby , password: password so you could have a look but the link is HERE

    Cheers,

    Aaron.

    Avatar of pengume
    pengume
    Participant

    @pengume

    update I deactivated all my plugins and then only activated buddypress and it seemed to get rid of the ads code, but still displayed site wide activity for each member. so it was a plugin issue, one that I was using to place ads into the posts and pages. Not crucial but would be nice to have eventually working so users can put in their own code without tweaking the template. one last thing that is a different topic I also upgraded bpPicture Album to the new version thinking it would improve my problem but am getting this error when i activated it and on the album page.Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /home/content/12/4455612/html/wp-includes/plugin.php on line 414 I’ll ask the creater of the plugin too.

    Thanks for the support

    -Aaron

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    there’s topic on album plugin, search it.

    Avatar of pengume
    pengume
    Participant

    @pengume

    Okay problem solved it was a theme problem that I fixed.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.