Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Blog URL\'s = 404, users can\'t create groups, upload pics (permissions)?

  • Hi there guys, I’m running into a brick wall here.

    My members profiles are a-ok, however, when you click on their blog instead of /site/memberblog its memberblog.site.com/site – using a sub-domain. I’ve clicked on each user manually and try to edit their locations in the Blog Info box and click update, however, it says “Are you sure you want to do this” then has a link to “Please try again” – which does absolutely nothing.

    I assume I need to install it all over again not using sub-domains? I find it weird that member profiles would work fine, but blogs not at all.

    Also, when members try to create a group and upload the group photo, it says they don’t have permission, yet I can create group pictures fine (admin account). Is there a special setting I need to enable for members? Also, is it possible to make a create group link on the groups listing page (I assume just creating a link pointed to the create group page)?

    Another (very small) issue is, I would like to link all profile fields for (leagues and teams) to their respective pages, not to a member list that has those same profile field options. I remember reading somewhere about it, but I can’t seem to find the thread.

    If you’d like to test it out and see what I’m talking about feel free to go here to see what I mean.

    Sorry for the many questions :D.

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.