Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Blogs not showing

  • Avatar of Stev35555
    stev35555
    Participant

    @stev35555

    Hi,

    I have my dns set up correct with wildcards but when a user posts a blog, it does not show. Members can sign up ok and do everything else, even post a blog but when they go to visit the blof it does not show.

    Anyone else come accross this problem?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of Aron Jay
    Aron Jay
    Participant

    @aronjay

    this might be a problem if the user have not selected any themes..this can also happen if you only upload few themes..

    >based on my experience.. i suggest you use new blog defaults plugin to set the default theme for each new blogs..

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    What’s the URL of the site, what should the blog URL be, what versions of wpmu and bp are you using?

    Avatar of Wcastillo
    Wcastillo
    Participant

    @wcastillo

    A little hint I missed: You must wait for the wildcard DNS to propagate as any other DNS change.

    When I set it up for the first time, I forgot this little issue… :)

    My 2c

    Avatar of Stev35555
    stev35555
    Participant

    @stev35555

    Thanks, i will look at the theme plugin, do you have a url for it?

    I altered the dns 5 days ago.

    The url is: http://ourlordsfriends.ourlordsblogs.com/2009/03/26/olf-official-blog/

    Thanks guys

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    I visited your site and all the blogs on subdomains are having a problem. You seem to be generating some kind of fatal error. Check your apache error logs. What do they say?

    Avatar of Aron Jay
    Aron Jay
    Participant

    @aronjay

    @Stev35555

    here\’s the plugin url.. http://wpmudev.org/project/New-Blog-Defaults

    just place it under wp-content/mu-plugins

    I think you should also consider Burtadsit recommendation.

    Good Luck.

    Avatar of Stev35555
    stev35555
    Participant

    @stev35555

    Thanks for the code but what is the name of the plugin?

    Avatar of Stev35555
    stev35555
    Participant

    @stev35555

    unfortunately the plugin has not solved the problem. How do i check my apache error log?

    Thanks

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.