Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BP1.2 after upgrade activation error but works

  • Avatar of oracleappscommunity
    oracleappscommunity
    Participant

    @oracleappscommunity

    followed the upgrade instructions everything went smooth, but when I activate buddypress again gets fatal error message with no specific details. When I check site all functionality is working (even though BP is inactive)

    Is there a backend way of changing the status to active ?

    An harm in running website with buddypress inacive ? seems everything working.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    I had this same problem. I ended up doing a couple things. I made sure all my other plugins were disabled, I reinstalled the forum, and I made sure I was using a standard buddypress theme. One of those things seemed to fix the problem and my buddypress plugin went from fatal error to saying it was activated.

    Avatar of oracleappscommunity
    oracleappscommunity
    Participant

    @oracleappscommunity

    Creede – Could you tell me how did you reinstalled the forum ?

    I am using standard buddypress theme and all other plugins are inactive, I don’t have any problem in making them active after upgrade.

    If none of this works, I would like activate from backend, can someone tel me where to enable BP from backend ?

    Avatar of oracleappscommunity
    oracleappscommunity
    Participant

    @oracleappscommunity

    I did re-install from admin menu, still the same problem.

    Error message upon activation: Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.

    URL:

    wp-admin/plugins.php?error=true&plugin=buddypress%2Fbp-loader.php&_error_nonce=0cf41c57c5

    Avatar of oracleappscommunity
    oracleappscommunity
    Participant

    @oracleappscommunity

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.