Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

bp_blogs_confirm_blog_signup() problem

  • Profile photo of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Can someone verify with me if they get the same problem?

    (Using BP 1.0.2 here)

    Login to your BP Create a Blog page:

    eg. example.com/members/YOURUSERNAME/blogs/create-a-blog

    Fill in the information correctly.

    Then what do you see for the success page?

    I get the wrong link to the new blog. The link only links to the root WPMU install.

    I think the $path variable in bp_blogs_confirm_blog_signup() in “bp-blogs/bp-blogs-templatetags.php” is not being passed correctly.

    I want to verify this before I put this in the trac. So let me know.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Profile photo of TheEasyButton
    TheEasyButton
    Participant

    @theeasybutton

    I created a new blog called test – the link went to http://localhost.localdomain/monday/test/ so it seems to be working okay for me.

    Profile photo of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Yay… it only seems to be me!

    Going to be great to debug!

    I guess I should mention that I’m using a customized version of the bpskeletonmember theme.

    I’m going to cross-reference my theme with the official BP member theme and see if it could be a theme issue… although I don’t think it would be a theme issue.

    Profile photo of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Definitely not a theme problem…

    Something is up with the do_action( ‘template_notices’ ) in /blogs/create.php.

    Just tested this on my dev server and it works there… so as long as it works there, I’m not as concerned with my testbox! hehe

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘bp_blogs_confirm_blog_signup() problem’ is closed to new replies.