Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress 1.6 doesn’t show Favicon

  • Avatar of miguelcortereal
    miguelcortereal
    Participant

    @miguelcortereal

    I’m not sure but it stopped showing when I enabled Group Forums and it created bb-config.php file

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    Just to confirm, do you mean it’s not showing the group avatar?

    Avatar of miguelcortereal
    miguelcortereal
    Participant

    @miguelcortereal

    @Karmatosed, not group avatar but site favicon.

    The funny thing is, if I set a non www domain, favicon shows again. I’m not sure this is a BuddyPress issue.

    Avatar of @shawn38
    Anonymous

    If you have access to your servers file manager make sure the favicon.ico is in your themes folder, in you child themes folder, and at the site public root. It doesn’t hurt anything to have a copy of it in all of these directories.

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    I see no possible way that BuddyPress would affect the favicon showing the favicon or not.

    Avatar of miguelcortereal
    miguelcortereal
    Participant

    @miguelcortereal

    @shawn38, it wasn’t at theme’s folder but in child theme and site public root.

    As recomended at WordPress Codex it goes to the current theme’s folder which is the child theme.

    Added also the snippet of code at header.php for older browsers to be able of display it.

    Just added to default theme folder and he same result nothing changes.

    Avatar of miguelcortereal
    miguelcortereal
    Participant

    @miguelcortereal

    @Paul Gibbs, I saw it vanish while setting Buddypress, the reason why I had the impulse to come here and say “BuddyPress doesn’t show Favicon”.

    After find out that it shows without www and don’t with www, I’m more into some server issue or .htaccess misconfiguration.

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Ah, that sounds strange. Let us know what you figure out, just in case we did break it somehow.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.