Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Component Setup button missing

  • I downloaded Buddypress through Simplescripts. I want to de-activate the blogs feature so that people will not be able to create blogs on my site. I know there is supposed to be a component setup button, but I don’t have one. How else can I de-activate it?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of Windhamdavid
    Windhamdavid
    Participant

    @windhamdavid

    i’d imagine that simplescripts is using WordPress MU version 2.9 so you need to navigate here yoursite.com/wp-admin/wpmu-options.php and you’ll see the option under Allow new registrations.

    A tech at BlueHost says that Simplescripts doesn’t download MU with Buddypress and that it needs to be installed separately. But at the bottom of the page on my dashboard it says: Thank You for Creating with WordPress MU. So I’m stymied. I know nothing about coding. I used Simplescrips because BlueHost originally said it’s all-inclusive.

    Avatar of Windhamdavid
    Windhamdavid
    Participant

    @windhamdavid

    I don’t know about simplescripts, but go here ~

    yoursite.com/wp-admin/wpmu-options.php

    and you’ll see the option under Allow new registrations.

    Thanks!!

    Um. We’ve seen lots of issues on the forum here about corrupt installs via simplescripts or other weird options. I’d suggest you install WordPress and BuddyPress manually.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.