Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Group invitations doesn't work (and some other problem)

  • Avatar of doxaliber
    doxaliber
    Participant

    @doxaliber

    Hi everybody, thank you for this great plugin.

    I begin with my platform datas:
    - wordpress 3.5.1
    - buddypress 1.7.1
    - bbpress 2.3.1
    That’s my site forum: http://escrivere.com/forums/forum-groups/indice-argomenti/

    I’ve made the transition from buddypress group forums to bbpress following your guide.
    All seems to work fine, but there’s a big issue that i can’t deal with!

    When a user tries to invite some other user to his group the invited users don’t receive any notification, not via mail nor on their status bar!
    The problem exists on public, private and hidden group forums.
    Some solution?

    Other issue: Even if a forum is private or hidden (using buddypress administration) users that are not subscribed to the group can see the topic title here:

    http://escrivere.com/forum/

    If group is private they are redirect to the page where they can request to enter in the group.
    If the group is hidden they get a 404 error page.

    I don’t know how to deal with bbpress forums options, if I made a group forum “hidden” using bbpress settings group vanish from topic index, also for users that are subcribed to the hidden group, except for moderators and keymaster.

    Ah, and another big big mistake when a users try to change group settings of his group (private, hidden, public) forum option is deselected and forum group vanish, until you select again the forum group!

    Hope you can help me!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    That’s potentially quite a few things maybe going on. So, I’m going to try and strip back to each issue. If you use the default theme with no translation do you get the notification email and status bar?

    Avatar of doxaliber
    doxaliber
    Participant

    @doxaliber

    @karmatosed, thank you for your response.

    I’ve tried the default theme without translation on my development site, here:

    http://devel.escrivere.com

    No way, notifications doesn’t work. :(

    I’ve also another problem (but is less important, than the ones above).
    Users can’t edit their own forum posts, also if I’ve setup editing time to 15 minutes.

    Other ideas?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.